Kompjuterske igre
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Kompjuterske igre
Uzeo i ja BF1 Revolution, doduse na PS4, 20 funti bila na rasprodaji, odlicna igra rekao bih najbolji Battlefield do sada. Operations mode kida.
Hvala za info... uzeoXepoj87 napisao:Jesam li ja operisan ili oni, to jest, jel ovde nema koda ili ga ja ne vidim?
Elem, uzeo sam Battlefield 1 Revolution(to je potpuna verzija igre, sa svim dodacima) za smesnih 24 evra i igrao sam ga 6 sati bez prestanka, bas je sve po mom ukusu, grafika, ambijent, atmosfera, brzina i trajanje mapa...bas sam odusevljen
Hteo sam jos za 60 evra da ga pazarim, ali nikako da otvorim karticu, pa kada sam video ovu smesnu cenu, poslao mi drugar svoju karticu, te sam uzeo.
Hteo sam i Origin Access odmah da uzmem, ali sam skontao da nemam sta sa te liste da igram, vecinu igara sam odigrao.
Naravno, za sada ocajno igram, jer i dalje ekstremno tesko spotujem ljude, sto verujem da ima i dosta veze sa time da igram sve na ultra i 150% resolution scale, pa ima previse detalja, ali nema veze, prelepo je
U sustini, u 7/10 slucajeva, kada vidim nekoga, ubijem ga, ali mi je najveci problem upravo da uocim ljude.
Odusevljen sam cinjenicom da mozes da ne ubijes nikoga i da budes na sredini scoreboard-a, jer igras kako treba.
To jest, tu me najvise odusevljava da su lepo naterali igrace da igraju igru, a ne da kao botovi samo leze po stekovima i pucaju, pa je dinamika igre bas do jaja.

Jeste par evra jeftinija za PS4 ali se FPS ipak igra na PC

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Instalirao sam The Witcher 3, na moje prijatno iznenadjenje radi mi sasvim pristojno u nekoj medium-low varijanti I izgleda super. Samo mi upravljanje nije najjasnije odnosno da li je tako nekako osetljivo ili moze da se podesi ? Nekako je okretanje levo desno previse brzo a strejfovanja kao u FPS-u kao da nema... malo je cudno I nezgodno, kapiram da se covek navikne.
- H4wkeye
Udju u opcije i nadji Hardware Cursor ukljuci, i vidi podesi sensitivity mozda je do toga.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Hitmena 6 odigrati na pc ili ps4?
- H4wkeye
Zavisi kakvu masinu imas. Na PCu je dosta zahtevan, na PS4 radi ok ali 30 fps (osim ako nemas PS4 Pro onda ide do 60 fps).
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Stiglo do 6?!
Svaka čast. Mislio sam da će, posle filma, da zatru sve što ima veze sa agentom 47
TT
Svaka čast. Mislio sam da će, posle filma, da zatru sve što ima veze sa agentom 47

TT
- H4wkeye
Tehnicki zove se samo Hitman
I odlicna je igra! Bas su dosta drugacije uradili u odnosu na Absolution, vise je slican originalu.

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Kompjuterske igre
Imam r3 1200, 8gb 2400mhz, graficku kartu koju ocu (najjaca je 1070 koju mogu da vadim). Kontam ako ne nadjem jeftino za sony da cu na pc a u suprotnom na soniju. To sve kad uhvatim vreme jer jos kresa nisam presao
ni prvi deo..

Izasao je neki novi veliki update za Battlefield 1, kazu neke nove mape, nisam igrao par dana
Inace, lepo sam se uigrao, za 50 sati igre, vec sam retko kada ispod prvih 5 u timu, a skoro nikada ispod prvih 10.
Jako prosta igra kada se uigras, daleko jednostavnija od Counter Strike-a i slicnih "refleksnih" pucacina.

Inace, lepo sam se uigrao, za 50 sati igre, vec sam retko kada ispod prvih 5 u timu, a skoro nikada ispod prvih 10.
Jako prosta igra kada se uigras, daleko jednostavnija od Counter Strike-a i slicnih "refleksnih" pucacina.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- H4wkeye
Da izbacili su jos dve nove mape za Turning Tides DLC i jos nekoliko stvari, tweakova.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Zaljubićeš se u Witcher 3.Ogi napisao: 20 Jan 2018, 23:08 Instalirao sam The Witcher 3, na moje prijatno iznenadjenje radi mi sasvim pristojno u nekoj medium-low varijanti I izgleda super. Samo mi upravljanje nije najjasnije odnosno da li je tako nekako osetljivo ili moze da se podesi ? Nekako je okretanje levo desno previse brzo a strejfovanja kao u FPS-u kao da nema... malo je cudno I nezgodno, kapiram da se covek navikne.
-
- Banned
Nisam ni poceo da igram, mrtav sam svako vece a jedino kada bih mogao digram je kada svi odu na spavanje a I ja sam tada volim da gledam neki film u miru I tisini. A igra svakako nudi dane I dane igranja, da ne kazem mesece u mom slucaju.
Igra sa dlcovima, dakle, ako si uzeo goty finalnu verziju, ima minimum 120 sati igre.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
-
- Banned
Uzeo sam sa dve expanzije. Odnosno skinuo.