Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Re: Kompjuterske igre

Post od H4wkeye »

Uzeo i ja BF1 Revolution, doduse na PS4, 20 funti bila na rasprodaji, odlicna igra rekao bih najbolji Battlefield do sada. Operations mode kida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Xepoj87 napisao:Jesam li ja operisan ili oni, to jest, jel ovde nema koda ili ga ja ne vidim? :)

Slika

Elem, uzeo sam Battlefield 1 Revolution(to je potpuna verzija igre, sa svim dodacima) za smesnih 24 evra i igrao sam ga 6 sati bez prestanka, bas je sve po mom ukusu, grafika, ambijent, atmosfera, brzina i trajanje mapa...bas sam odusevljen :)
Hteo sam jos za 60 evra da ga pazarim, ali nikako da otvorim karticu, pa kada sam video ovu smesnu cenu, poslao mi drugar svoju karticu, te sam uzeo.
Hteo sam i Origin Access odmah da uzmem, ali sam skontao da nemam sta sa te liste da igram, vecinu igara sam odigrao.
Naravno, za sada ocajno igram, jer i dalje ekstremno tesko spotujem ljude, sto verujem da ima i dosta veze sa time da igram sve na ultra i 150% resolution scale, pa ima previse detalja, ali nema veze, prelepo je :)
U sustini, u 7/10 slucajeva, kada vidim nekoga, ubijem ga, ali mi je najveci problem upravo da uocim ljude.
Odusevljen sam cinjenicom da mozes da ne ubijes nikoga i da budes na sredini scoreboard-a, jer igras kako treba.
To jest, tu me najvise odusevljava da su lepo naterali igrace da igraju igru, a ne da kao botovi samo leze po stekovima i pucaju, pa je dinamika igre bas do jaja.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Hvala za info... uzeo :)

Jeste par evra jeftinija za PS4 ali se FPS ipak igra na PC :)
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Instalirao sam The Witcher 3, na moje prijatno iznenadjenje radi mi sasvim pristojno u nekoj medium-low varijanti I izgleda super. Samo mi upravljanje nije najjasnije odnosno da li je tako nekako osetljivo ili moze da se podesi ? Nekako je okretanje levo desno previse brzo a strejfovanja kao u FPS-u kao da nema... malo je cudno I nezgodno, kapiram da se covek navikne.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Udju u opcije i nadji Hardware Cursor ukljuci, i vidi podesi sensitivity mozda je do toga.
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Post od milospinkfloyd »

Hitmena 6 odigrati na pc ili ps4?
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Zavisi kakvu masinu imas. Na PCu je dosta zahtevan, na PS4 radi ok ali 30 fps (osim ako nemas PS4 Pro onda ide do 60 fps).
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Stiglo do 6?!
Svaka čast. Mislio sam da će, posle filma, da zatru sve što ima veze sa agentom 47 :D

TT

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Tehnicki zove se samo Hitman :D I odlicna je igra! Bas su dosta drugacije uradili u odnosu na Absolution, vise je slican originalu.
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Kompjuterske igre

Post od milospinkfloyd »

Imam r3 1200, 8gb 2400mhz, graficku kartu koju ocu (najjaca je 1070 koju mogu da vadim). Kontam ako ne nadjem jeftino za sony da cu na pc a u suprotnom na soniju. To sve kad uhvatim vreme jer jos kresa nisam presao :D ni prvi deo..
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Izasao je neki novi veliki update za Battlefield 1, kazu neke nove mape, nisam igrao par dana :sreckovic:
Inace, lepo sam se uigrao, za 50 sati igre, vec sam retko kada ispod prvih 5 u timu, a skoro nikada ispod prvih 10.
Jako prosta igra kada se uigras, daleko jednostavnija od Counter Strike-a i slicnih "refleksnih" pucacina.

Slika
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Da izbacili su jos dve nove mape za Turning Tides DLC i jos nekoliko stvari, tweakova.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Ogi napisao: 20 Jan 2018, 23:08 Instalirao sam The Witcher 3, na moje prijatno iznenadjenje radi mi sasvim pristojno u nekoj medium-low varijanti I izgleda super. Samo mi upravljanje nije najjasnije odnosno da li je tako nekako osetljivo ili moze da se podesi ? Nekako je okretanje levo desno previse brzo a strejfovanja kao u FPS-u kao da nema... malo je cudno I nezgodno, kapiram da se covek navikne.
Zaljubićeš se u Witcher 3.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Nisam ni poceo da igram, mrtav sam svako vece a jedino kada bih mogao digram je kada svi odu na spavanje a I ja sam tada volim da gledam neki film u miru I tisini. A igra svakako nudi dane I dane igranja, da ne kazem mesece u mom slucaju.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Igra sa dlcovima, dakle, ako si uzeo goty finalnu verziju, ima minimum 120 sati igre.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Uzeo sam sa dve expanzije. Odnosno skinuo.
Odgovori