Jos je rano za cestitke, ali u svakom slucaju hvala......trebamo da razjasnimo nedoumice.Xepoj87 napisao: 03 Feb 2018, 19:09 Kabal, cestitam
Ja bih isao na elektricna sedista i ventilaciju sedista za smesnih 1000e u jacem paketu, ali ima nas raznih, ja bolujem od opreme
Mac, vidi da li sportski izduv moze naknadno da se ugradi, jer je to bukvalno najbitnija opcija u sportskom autu
Cestitam i tebi na izboru, pravi auto u toj klasi, i ako je 2.0, a super je i boja![]()
Eto, elektricna sedista, ima ih, danas sam ih bas drndao a nema ih na spisku....doduse onaj deo za povlacenje napred nazad je manuelni.
Moze, o tome smo razgovarali, ali je duplo skuplje nego kad ide u doplati.
Mada, kad sam ga danas upalio, nisam mogao da verujem koliko brunda i kako dobro zvuci, bas dobro.....bas sam se pitao kako tek zvuci sa sport opcijom.Gledao sam dosta snimaka na Youtube ali uzivo zvuci mnooooogo bolje, mogu da kazem idealno.
Doduse nisam palio one Carere od 200k eur, ali za moje kriterijume strava.....ali svakoko sportski izduv.
Inace boja vise vuce na narandzasto, dosta je atraktivna i spada medju cetiri najskuplje...oko 2600 eur.......ostale metalik su 850 eur, dok su crvena, bela, crna i zuta zero.
Inace ima onaj sistem kao bmw DDC, stim sto moze da se spusti za 10mm.
Danas jedan lik odveze novog kajena(stari model) sa 20k opreme, dizel,.......bas nakrcan za nesto preko 70k eur....ali je izlazeci model, na to moze da se dobije dobar popust......za novi model kako kod koga od 5-14% posto.......kod Opela nesto vise.ikac2000 napisao: 03 Feb 2018, 19:16 Inace u DE se nista ne kupuje po List Price.
Obicno ide 15 do 30% ispod, bar za narodne aute.
Vidim da su u Engleskoj dosta jeftiniji.....samo strpljivo, nece pobeci.