TO sam bas hteo da kazem

Ovako pokrivaju sve kategorije......i cenovno i po snazi.
TO sam bas hteo da kazem
Thanks.....mada jos predstoje pregovori, nadamo se najboljemmaniaxxx napisao: 03 Feb 2018, 21:00 s3 ima 310 konja. Heroj priča o potencialu tog motora.
Znači porsche je sad škoda?![]()
Šalim se, jedan boljih vozačkih avtomobila i svaka čast na izboru opreme koja pridodaje na performansima i iskustvu a ne na šminkeraju![]()
Pa to je to, mada sto jace to bolje, ne bi se bunioXepoj87 napisao: 03 Feb 2018, 21:02 Mogla je i Carrera biti jaca za tu cifru, ne bi im smetalo da im je svaka verzija malcice jaca
2,5 u TT RS-u i RS3 ima 400ks.
2.0 u S3 i TTS ima 310ks.
Ma kakvi lose, kapiramo se odlicno.Inace bas ga hvale, kazu da je vrlo povozan i zabavan za voznju.Xepoj87 napisao: 03 Feb 2018, 21:13 Pa u Cayman S-u, taj isti 2.5 ima 350ks
Ne govorim ja da je sada bilo sta od toga lose, i meni je to favorit u toj klasi, samo su trebali malo da izgruvaju to u Porscheu.
Ono sto sam zapamtio na testovima, jeste da ima solidnu prakticnost, a da je jako komforan, dok je uspeo da bude i najdinamicniji auto u klasi.
To je tacno, to videh na youtube.....TT 2.5 ima 5 cilindra i ima bolji zvuk od Caymana.Ivan napisao: 03 Feb 2018, 21:20 Nije isti 2.5 u audiju je petak, u caymanu 4cil boxer, a ni 2.0 boxer nije isti kao u s3/golfu r i to se bas drasticno razlikuju, na porscheu je precnik klipa mnogo veci, a hod klipa mnogo kraci, znaci komplet drugi blok, sve drugo.
Hvala momci.Ivan napisao: 03 Feb 2018, 21:30 Cestitam darko, koji motor je u pitanju? Vidim da je benzinac neki.