Kupovina novog automobila

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Mac
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2017, 17:30
Garaža: Bmw G05, Targa, Macan

Re: Kupovina novog automobila

Post od Mac »

U s3 i TT-su ima 350ks?
Ivan napisao: 03 Feb 2018, 20:54 Moraju da paze na klot carreru :)
TO sam bas hteo da kazem :)
Ovako pokrivaju sve kategorije......i cenovno i po snazi.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

s3 ima 310 konja. Heroj priča o potencialu tog motora.

Znači porsche je sad škoda? :D

Šalim se, jedan boljih vozačkih avtomobila i svaka čast na izboru opreme koja pridodaje na performansima i iskustvu a ne na šminkeraju :bravo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Mogla je i Carrera biti jaca za tu cifru, ne bi im smetalo da im je svaka verzija malcice jaca :)

2,5 u TT RS-u i RS3 ima 400ks.
2.0 u S3 i TTS ima 310ks.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Mac
Reactions:

Post od Mac »

maniaxxx napisao: 03 Feb 2018, 21:00 s3 ima 310 konja. Heroj priča o potencialu tog motora.

Znači porsche je sad škoda? :D

Šalim se, jedan boljih vozačkih avtomobila i svaka čast na izboru opreme koja pridodaje na performansima i iskustvu a ne na šminkeraju :bravo:
Thanks.....mada jos predstoje pregovori, nadamo se najboljem :)
Xepoj87 napisao: 03 Feb 2018, 21:02 Mogla je i Carrera biti jaca za tu cifru, ne bi im smetalo da im je svaka verzija malcice jaca :)

2,5 u TT RS-u i RS3 ima 400ks.
2.0 u S3 i TTS ima 310ks.
Pa to je to, mada sto jace to bolje, ne bi se bunio :)

Inace moram da pohvalim devojku koja tamo radi, stvarno se razume i odistinski poznaje materiju....cak me je i savetovala da odmah ofarbam felne u crno kod Atka :)
Vozi fiat abart 595 competizione :) zna znanje...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa u Cayman S-u, taj isti 2.5 ima 350ks :)

Ne govorim ja da je sada bilo sta od toga lose, i meni je to favorit u toj klasi, samo su trebali malo da izgruvaju to u Porscheu.
Ono sto sam zapamtio na testovima, jeste da ima solidnu prakticnost, a da je jako komforan, dok je uspeo da bude i najdinamicniji auto u klasi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Nije isti 2.5 u audiju je petak, u caymanu 4cil boxer, a ni 2.0 boxer nije isti kao u s3/golfu r i to se bas drasticno razlikuju, na porscheu je precnik klipa mnogo veci, a hod klipa mnogo kraci, znaci komplet drugi blok, sve drugo.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Mac
Reactions:

Post od Mac »

Xepoj87 napisao: 03 Feb 2018, 21:13 Pa u Cayman S-u, taj isti 2.5 ima 350ks :)

Ne govorim ja da je sada bilo sta od toga lose, i meni je to favorit u toj klasi, samo su trebali malo da izgruvaju to u Porscheu.
Ono sto sam zapamtio na testovima, jeste da ima solidnu prakticnost, a da je jako komforan, dok je uspeo da bude i najdinamicniji auto u klasi.
Ma kakvi lose, kapiramo se odlicno.Inace bas ga hvale, kazu da je vrlo povozan i zabavan za voznju.
Jedino okoreli ljubitelji nikako da oproste Porseu sto je ubacio cetvorocilindras.
Doduse tako je u pocetu bilo i sa Kajenom i 996.....ali trendovi su cudo......ok voleo bi i ja sestaka ali ne uklapam se.

U ovom momentu ne mogu da razmisljam o Kareri, ovo mi je za sada puna kapa i presrecan sam zbog toga :)
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Hajde da se i ja upisem u ovoj temi ispovesti o kupovini vozila. Iako nisam planirao da uopste pisem bilo sta na forumu (odredjen broj ljudi mi ovde sve vise ide na zivce), ipak nekoliko clanova me ubedilo da napisem par reci. Posebnu temu o autu necu otvarati.

Nakon sto sam prodao megana i dustera, ostali smo u kuci bez auta, gledao sam stosta polovno, ali sve sto bi mi se svidelo trebalo je izdvojiti lepu sumu novaca i posle odraditi servise i ostalo, traziti auto kredit za polovan auto i opet na kraju ne mozes biti sto posto siguran u auto nekoliko godina star.
U tom momentu sam dobio jednu ponudu pa sam odustao i daljeg trazenja polovanjaka.

Uglavnom da dobijem 15% popusta na vec akcijsku cenu, i jos auto se pise kao N1 (teretno sa 4 sedista) pa ide na tu cenu jos 20% odbitak pdv-a. Tako da je od nekih akcijskih 17000e doslo na 12500e. Zatim ide na finansiranje sa 10% ucesca (u startu se daje 1250e) a ostatak na 60 rata sa 1.99% kamate.
Oprema je za jedan narodni auto odlicna po mom misljenju (alu felne, metalik, parking senzori, svetla za maglu, preklapanje retrovizora, ekran 8", kolor ekran izmedju cajgera, automatska klima, tempomat, kozni naslon za ruku, kozni volan, i menjac, rezervni tocak..itd)
Jedine zamerke su sledece: (ima socijalne halogene farove bez projektora i led dnevnih ali to se moze kupiti aftermarket, i sto nema zadnji naslon za ruku kao i lumbalno podesavanje vozackog sedista. Nedostatak poslednje dve stvari je apsurdan jer se paket opreme zove "business')
Kasko je 218e.
Redovna registracija 158e.

Slika
Slika
Poslednja izmena od Darko u 03 Feb 2018, 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Mac
Reactions:

Post od Mac »

Ivan napisao: 03 Feb 2018, 21:20 Nije isti 2.5 u audiju je petak, u caymanu 4cil boxer, a ni 2.0 boxer nije isti kao u s3/golfu r i to se bas drasticno razlikuju, na porscheu je precnik klipa mnogo veci, a hod klipa mnogo kraci, znaci komplet drugi blok, sve drugo.
To je tacno, to videh na youtube.....TT 2.5 ima 5 cilindra i ima bolji zvuk od Caymana.

@Darko, neka je sa srecom, odlicna cena, dobar auto :doubleup:
Poslednja izmena od Mac u 03 Feb 2018, 21:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Cestitam darko, koji motor je u pitanju? Vidim da je benzinac neki.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Cestitam jos jednom !! :pivo: Izgleda sjajno, kada stignes, baci jos par slika, posebno me zanima enterijer.

Kakvi Kajmani I zajebancije, meni je najdraze kada neko kupi "narodski" auto. :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Cestitke Mac, vrhunska zabava zagarantovana. Nema sta, znas koje marke valjaju

Cestitke i tebi Darko, ulete sa kupovinom dok sam pisao post, moram sad da pogledam detalje.

Sta je ovo danas, imal neko da nije kupio auto.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

Čestitke Darko, drugar je uzeo skoro istog pre jedno 3-4 meseca, za sada je baš zadovoljan.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ivan napisao: 03 Feb 2018, 21:30 Cestitam darko, koji motor je u pitanju? Vidim da je benzinac neki.
Hvala momci.

Otisao sam da pogledam dizel 95ks ali kad sam probao benzinac shvatio sam da je ford napravio vrhunski posao sa ovim motorom. Odlicno je ugladjen, tih, prijatan za voznju. U pitanju je 1.0 125ks 6 brzina.
Uglavnom mislim da je extra kupovina za tih 12500e.

Cestike i macu na kupovini auta iz snova. Jedva cekam vise slika i utiske.
Kao i kabalu na vrhunskom zenskom prevozu.
Poslednja izmena od Darko u 03 Feb 2018, 21:41, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Cuj extra, best buy.
Odgovori