Zatamnjena stakla
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zatamnjena stakla
Meni izgleda kao da je vec skinuo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Klijent na tehničkom pored nas. Neće da ga puste pa su mu ponudili da mu skinu folije.
Brzine idu u H-a !!!

Bas lepo od njih...
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Dobije skidanje folije i grejaca uz to
Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk

Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk
Meni sad dolazi registracija na red u martu. A imam stavljene folije prosle godine kod ivana,i to bogami nazad 85% napred 60%.Pa sam u dilemi dali skidati folije kod ivana?
Meni svaki dan saobracajci zagledaju u zatamnjena stakla, ali me ne diraju zbog toga jer imam strane tablice pa mi ne mogu nista. Ali kroz razogovor vidim da bi mi se popeli na kicmu zbog tamnih stakala. I vidim da im je to penal ,kec na desetku,jer ispunjavaju zadatak koji im traze njihovi nadredjeni,em prodje podosta vremena u jednoj smeni oko jednog slucaja (bar 40minuta).
Ne bi oni to dirali, ali moraju. Neko odozgo se setio da gomila auta vozi auta sa tamnim staklima pa udri.
Eto tako mi je receno.
Moj zakljucak je: ili odmah skinuti prednje bocne folije, i sa zadnjim folijama ici na rizik ili do produzekta registracije(na tehnickom sigurno nece proci) ili do prve patrole . Pa sta se pre zalomi.
Kako god, skidanje folija ne gine, samo je pitanje vremena.
Opet, ogradjujem se, to sam cuo u neobaveznom razgovoru sa saobracajcem.
Da li je to privremena akcija, ili ce odozgo stalno insistirati na akciji za folije, ne zna niko.
Ne bi oni to dirali, ali moraju. Neko odozgo se setio da gomila auta vozi auta sa tamnim staklima pa udri.
Eto tako mi je receno.
Moj zakljucak je: ili odmah skinuti prednje bocne folije, i sa zadnjim folijama ici na rizik ili do produzekta registracije(na tehnickom sigurno nece proci) ili do prve patrole . Pa sta se pre zalomi.
Kako god, skidanje folija ne gine, samo je pitanje vremena.
Opet, ogradjujem se, to sam cuo u neobaveznom razgovoru sa saobracajcem.
Da li je to privremena akcija, ili ce odozgo stalno insistirati na akciji za folije, ne zna niko.
Danas su u SAT-u pričali o folijama. Imamo najkomplikovaniju proceduru u Evropi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

aviator napisao: 04 Feb 2018, 14:49 Danas su u SAT-u pričali o folijama. Imamo najkomplikovaniju proceduru u Evropi.
Naravno. Jer bi lopovi da se nafatiraju para. Ne podrzavam kad su sva stakla zatamnjena. Prednja bocna stakla ne smeju biti, zbog bezbednosti i da se vidi ko vozi. Ali za zadnja stakla nemaju opravdanja. Sta ce ti atest kad kako kazu mozes da ih zatamnis kako zelis i koliko zelis pa i prefarbas... Kradja, skupljanje para za izbore ocigledno
Komplikovanost procedure proizilazi uvek iz neznanja
Uvek
Uvek
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kod nas ne. Kod nas iskljucivo zbog lopovluka. Sreca pa sam se oslobodio folija. Necu vise pipati auto, znaci sve stock.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, zavidna kolicina znanja je prisutna, samo sto se koristi u posebne svrhe
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Da hoće samo pare, bilo bi jednostavno atestirati i koštalo bi oko 50€
Imali bi više para nego ovako
Imali bi više para nego ovako
+101Ogi napisao: Kod nas ne. Kod nas iskljucivo zbog lopovluka.
Da ukinemo sve zakone pa da bude jednostavno?
Vozila su komplikovana, i površno posmatrate oblast ispitivanja, akreditacije i sl.
Vozila su komplikovana, i površno posmatrate oblast ispitivanja, akreditacije i sl.