Kupovina novog automobila
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Kupovina novog automobila
Ova unutrasnjost je mnogo bolja od onoga sto pamtim kao enterijer ovog Fokusa, ocigledno je izmenjena kada je radjen FL ili ekran pravi razliku. Ono je bilo kao kineska igracka, sve neke krive linije, krivi otvori za ventilaciju... ovo sada je vec odlicno mada bi mi znacila jedna slika sa zadnjeg sedista. 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Verovatno imas aluziju na tvoju sunarodnicu (ne krivim te, i ja je sakam

I ja bih da je fakam 
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Superb III napisao: 07 Feb 2018, 13:40Vozi se lošije od MK2, koji si ti imao verovatno. Takve kao što je bio MK2 ne prave više, ovaj je uglađeniji, mekši i ima elektro servo. Ali je svejedno najbolji u klasi.Darko napisao: 07 Feb 2018, 13:01Vrhunski je enterijerOgi napisao: 03 Feb 2018, 21:32 Cestitam jos jednom !!Izgleda sjajno, kada stignes, baci jos par slika, posebno me zanima enterijer.
![]()
Cestitke na novi auto. Tvoje licne impresije megan vs focus? Ja sam imao focus nov 2009 i odlicno se vozio. Verujem da je i ovaj isto tako odlican.
p.s. Karolina a ?![]()
Focus ili volan?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mislim da je hteo da kaze da ima najbolje lezanje u klasi.
Neke zamerke sto sam odmah pohvatao.
-A stub je ocajan, sirok, i u tom delu je bas losa preglednost. Kad sedis na vozackom mestu, levi a stub je jos i prihvatljiv ali pogled na desni je katastrofa.
-Kljuc, dobio sam samo jedan kljuc sa daljinskim komandama, rezervni ih nema. (Na primer dacia stepway je bila sa dva daljinca).
-Motor je cak mozda i previse tih, vec sam mnogo puta primetio da vozim 50 drugom brzinom po gradu, uopste ne skapiras po zvuku da treba da presaltas u sledecu.
-Stigao sa tockovima naduvanim na 3 bara. Iako je pozitivno da je i tim pritiskom bio udoban (sad sam stavio na 2.2)
-Gepek je najmanje zapremine u klasi. Ima sirinu i duzinu ali je plitak.
-Ne znam iz kog razloga su trepne u crnoj plastici, bilo bi mnogo lepse u boji vozila.
Pohvalno je sto ima vise mesta na zadnjoj klupi od megana 4. Vidi se da je direktniji na putu.
Vrata su dosta teza i imaju bolji zvuk kod zatvaranja.
Tabla je presvucena mekanom gumom i sve ukupno ostavlja dosta kvalitetan i cvrst utisak.
Lepo je sto su stavili led pozicije zadnje tablice i svetla ispod retrovizora koja osvetljavaju deo ispod vrata.
Muzika ima veoma cist zvuk.

Neke zamerke sto sam odmah pohvatao.
-A stub je ocajan, sirok, i u tom delu je bas losa preglednost. Kad sedis na vozackom mestu, levi a stub je jos i prihvatljiv ali pogled na desni je katastrofa.
-Kljuc, dobio sam samo jedan kljuc sa daljinskim komandama, rezervni ih nema. (Na primer dacia stepway je bila sa dva daljinca).
-Motor je cak mozda i previse tih, vec sam mnogo puta primetio da vozim 50 drugom brzinom po gradu, uopste ne skapiras po zvuku da treba da presaltas u sledecu.
-Stigao sa tockovima naduvanim na 3 bara. Iako je pozitivno da je i tim pritiskom bio udoban (sad sam stavio na 2.2)
-Gepek je najmanje zapremine u klasi. Ima sirinu i duzinu ali je plitak.
-Ne znam iz kog razloga su trepne u crnoj plastici, bilo bi mnogo lepse u boji vozila.
Pohvalno je sto ima vise mesta na zadnjoj klupi od megana 4. Vidi se da je direktniji na putu.
Vrata su dosta teza i imaju bolji zvuk kod zatvaranja.
Tabla je presvucena mekanom gumom i sve ukupno ostavlja dosta kvalitetan i cvrst utisak.
Lepo je sto su stavili led pozicije zadnje tablice i svetla ispod retrovizora koja osvetljavaju deo ispod vrata.
Muzika ima veoma cist zvuk.
@ogi to sto si ti gledao je bio pre fl. Ovde je prilično drugačija tabla.Ova unutrasnjost je mnogo bolja od onoga sto pamtim kao enterijer ovog Fokusa, ocigledno je izmenjena kada je radjen FL ili ekran pravi razliku. Ono je bilo kao kineska igracka, sve neke krive linije, krivi otvori za ventilaciju... ovo sada je vec odlicno mada bi mi znacila jedna slika sa zadnjeg sedista

Poslednja izmena od Darko u 07 Feb 2018, 21:26, izmenjeno 2 puta ukupno.
'oćeš li ti otvoriti novu temu o Fordu ili...?

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta su "trepne"?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Darko
Mislio sam na plasticne obloge ispod vrata.
2.2 je premalo za gume, pumpaj ti to malo jače. Prednje barem na 2.5-2.6 zadnje malo manje...
- Darko
Na vratima pise 2.1 

Pusti ti vrata, pričam ti ja kako treba, conti su ionako meke gume i ako hoces da se vozis ko sto treba pumpaj ko što sam ti rekao. Dobro ako si nezan na krivinama i vazna ti je udobnost onda pusti kako je ( ali onda nisi ni trebao da kupujes focusa
)

Znaci ako oces sportsku voznju pumpas gume pola bara preko nego sto treba? To mozda ima smisla dok su nezagrejane gume ili ako vozis letnje zimi.
- Darko
@maniaxxx gde si ti video dobre krivine za voznju u vojvodini
(ako ne racunamo frusku goru).
Stavicu na 2.3, to je valjda ok za moje uslove voznje.

Stavicu na 2.3, to je valjda ok za moje uslove voznje.