Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dani
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Okt 2014, 02:41
Garaža: BMW F10 530d

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Dani »

H4wkeye napisao: 07 Feb 2018, 19:22 Nikako Tesla stvari. Sve im je loseg kvaliteta, i televizori i telefoni, dosta reklamacija.
I auta.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Laki021 napisao:
nenad.fil napisao:
passenger napisao:je l valja ovako nešto za 50 franki? Uzeo bih za suprugu za njen iPhone

Slika
Iphone 8, 8 plus ili X? Na ostalima ne radi, pretpostavljam da to znaš. Inače valja kako da ne, meni je ostao od Samsunga s8 plus i radi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Otkud ti nazad na iP? Koji vozis?
Hteo sam iphone X ali nisam hteo toliko para da dajem našim derikozama, 156.000 rsd u iStyle. Uzeo sam iphone 8+ space gray, 64gb.

Samsung s8 plus počeo da zajebava posle 6 meseci, klasika pomalo zakuca, galerija ukoči itd, iznerviram se, oglas, za par dana otišao i kupim nov 8+. Za sada, prezadovoljan.

Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Jel moguće da S8 koči i zakucava? u 2018.godini? Neverovatno.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

I meni čudno. Moj Huawei i dalje dobro dihtuje, a 2x jeftiniji
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Risto napisao:Drugar radi kao komercijalista, na mesečnom nivou sahrani jedan Tesla telefon. Pre toga je 2.5 godine imao Samsung S3 neo i nije imao probleme sa tim telefonom. Rekao bi da nije do njega, nego su telefoni krš.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Dva druga imaju slično iskustvo...naduje se baterija, izbaci ekran, i to je to...on dobije drugi, treći i tako, živi se...

Sent from my BAH-L09 using Tapatalk

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kolega je dobio neki Tesla telefon, sa ugovorom za kablovsku (Total TV). Reklamirao ga je dva-tri puta, a da ga i ne koristi.

TT

Korisnikov avatar
Rolla
Reactions:
Pridružio se: 06 Feb 2018, 15:00

Post od Rolla »

Ja sam imao tesla m7 3g tablet i bilo je dovoljno dae ubedi da nikada vise nijedan tesla uredjaj ne udje u kucu. 5 puta reklamiran i nakon toga zamenjen za m8.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

@nenad.fil, mozda gresim, ali zar nisi ti svojevremeno ishejtovao prelazak na iP i ekspresno se vratio na Samsung? Nije provokacija, vec me ozbiljno zanima kako je doslo do toga da ti je iP sad super. Nije se bas toliko toga promenilo u Apple-u...

Ponavljam, mozda gresim, te se u tom slucaju izvinjavam.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Rolla napisao:Ja sam imao tesla m7 3g tablet i bilo je dovoljno dae ubedi da nikada vise nijedan tesla uredjaj ne udje u kucu. 5 puta reklamiran i nakon toga zamenjen za m8.

Sent from my E5603 using Tapatalk
Ja imam m8-3g
Radi koliko i košta. Ima idiotski slot za 3G karticu, a ostalo OK za te pare

TT

Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

DukeNS napisao: 08 Feb 2018, 21:55 @nenad.fil, mozda gresim, ali zar nisi ti svojevremeno ishejtovao prelazak na iP i ekspresno se vratio na Samsung? Nije provokacija, vec me ozbiljno zanima kako je doslo do toga da ti je iP sad super. Nije se bas toliko toga promenilo u Apple-u...

Pored toga, ajde da govorimo o nekom bzv telefonu, ali flagship.....nije da je nemoguće naravno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

nenad.fil napisao: 08 Feb 2018, 18:52
Laki021 napisao:
nenad.fil napisao:
passenger napisao:je l valja ovako nešto za 50 franki? Uzeo bih za suprugu za njen iPhone
Iphone 8, 8 plus ili X? Na ostalima ne radi, pretpostavljam da to znaš. Inače valja kako da ne, meni je ostao od Samsunga s8 plus i radi...

Otkud ti nazad na iP? Koji vozis?
Hteo sam iphone X ali nisam hteo toliko para da dajem našim derikozama, 156.000 rsd u iStyle. Uzeo sam iphone 8+ space gray, 64gb.

Samsung s8 plus počeo da zajebava posle 6 meseci, klasika pomalo zakuca, galerija ukoči itd, iznerviram se, oglas, za par dana otišao i kupim nov 8+. Za sada, prezadovoljan.

Sta znam, ja sam bio zadovoljan i sa S8+. Jesu se neke aplikacije povremeno rusile ali osim toga je super radio. Standardno me je nervirao skener otiska prsta i onaj search u app drawer-u koji je uzasno lagovao.
Sad sam bas zadovoljan ovim iP X, jedino me malo nervira velicina, jedva cekam da izadje Plus model na jesen.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Kakav cirkus, izgleda da je ovo naredni Huawei flagship!

Slika

I onda neko kaze da nisu plagijatori, ako ovo stvarno izbace, Apple treba da ih tuzi do besvesti god moze i trazi zabrane na svim civilizovanim trzistima.

Da ne gresim dusu, mozda je ovo samo patka i telefon nece ovako izlgedati, medjutim za sada na vise rendera i slika ovako izgleda. Videcemo uskoro.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

DukeNS napisao:@nenad.fil, mozda gresim, ali zar nisi ti svojevremeno ishejtovao prelazak na iP i ekspresno se vratio na Samsung? Nije provokacija, vec me ozbiljno zanima kako je doslo do toga da ti je iP sad super. Nije se bas toliko toga promenilo u Apple-u...

Istina je, jesam hejtovao iphone najstrašnije.

Međutim, u međuvremenu, iphone dobio file browser, dobio opciju dodavanja attachment-a u bilo kojoj formi iz mail-a, miracast na tv je prestao da mi bude must( bilo bi sjajno da ga ima ali ako bas bude neophodno kupicu Apple tv) a kao šlag na tortu kamera je po meni dosta bolja u odnosu na Samsung. Višefazni blic takođe. Baterija fenomenalna, nema drain-ova kao na Samsungu. I dalje nema glupi fabricki swipe koji je mnogo cool na samsungu. Tastatura je ipak mnogo bolja na iphone. Neverovatno ali manje grešim, nekako je bas precizna pogotovo pri brzom kucanju.

Uzmi u obzir da sam od iphone 6 promenio jedno 3 flagship android telefona najmanje, imao je apple vremena da se “popravi.” Da ponovim, ono sto mi je SADA bitno iphone zadovoljava savršeno.

Superboss,

Jbg android kao android, dugo sam se borio da ne pređem na iphone ali sam na kraju ipak kapitulirao.

Jednostavno, promenio sam mišljenje , za ono sto SADA meni treba iphone je dosta bolji. Još mi fale mnoge stvari sa androida, ali iphone nadoknađuje iste: baterijom, kamerom, redovnim i čestim update-ima, stabilnim pouzdanim softverom, aplikacije rade fenomenalno...

jbg ništa ne zakucava, nema frame dropove, čini mi se da mi je s7 edge radio bolje od npr.s8 plus. Zakuca galerija, crashovale neke aplikacije, random battery drain, sve je to pocelo jako da me nervira na telefonu od 800-900 eura. Zato je posle 6 meseci otišao u oglase, a ako tako krene i (za sada veoma dobar) iphone, i on će još brze u oglase a onda prelazim na kineze Slika

Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Tako je isto radio Samsung još iz vremena kada mu je takmac bio HTC One (ne sećam se Samsung modela tada). Ali to nije bilo do androida već do Samsungovog shell-a.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Boringly average, but also perfect for school run mums
Kabal
Reactions:
Pridružio se: 05 Avg 2015, 10:01
Garaža: Volvo XC60 D5 AWD

Post od Kabal »

nenad.fil napisao:
DukeNS napisao:@nenad.fil, mozda gresim, ali zar nisi ti svojevremeno ishejtovao prelazak na iP i ekspresno se vratio na Samsung? Nije provokacija, vec me ozbiljno zanima kako je doslo do toga da ti je iP sad super. Nije se bas toliko toga promenilo u Apple-u...

Istina je, jesam hejtovao iphone najstrašnije.

Međutim, u međuvremenu, iphone dobio file browser, dobio opciju dodavanja attachment-a u bilo kojoj formi iz mail-a, miracast na tv je prestao da mi bude must( bilo bi sjajno da ga ima ali ako bas bude neophodno kupicu Apple tv) a kao šlag na tortu kamera je po meni dosta bolja u odnosu na Samsung. Višefazni blic takođe. Baterija fenomenalna, nema drain-ova kao na Samsungu. I dalje nema glupi fabricki swipe koji je mnogo cool na samsungu. Tastatura je ipak mnogo bolja na iphone. Neverovatno ali manje grešim, nekako je bas precizna pogotovo pri brzom kucanju.

Uzmi u obzir da sam od iphone 6 promenio jedno 3 flagship android telefona najmanje, imao je apple vremena da se “popravi.” Da ponovim, ono sto mi je SADA bitno iphone zadovoljava savršeno.

Superboss,

Jbg android kao android, dugo sam se borio da ne pređem na iphone ali sam na kraju ipak kapitulirao.

Jednostavno, promenio sam mišljenje , za ono sto SADA meni treba iphone je dosta bolji. Još mi fale mnoge stvari sa androida, ali iphone nadoknađuje iste: baterijom, kamerom, redovnim i čestim update-ima, stabilnim pouzdanim softverom, aplikacije rade fenomenalno...

jbg ništa ne zakucava, nema frame dropove, čini mi se da mi je s7 edge radio bolje od npr.s8 plus. Zakuca galerija, crashovale neke aplikacije, random battery drain, sve je to pocelo jako da me nervira na telefonu od 800-900 eura. Zato je posle 6 meseci otišao u oglase, a ako tako krene i (za sada veoma dobar) iphone, i on će još brze u oglase a onda prelazim na kineze Slika

Trebao si onda uzeti htc u11 i ustedeti momackiSlika

Tapatalk

Odgovori