Dacia Sandero 2013
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Dacia Sandero 2013
i meni se dopada , zadnji kraj je mnogo bolje resen nego na loganu
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Onaj ekran (na centralnoj konzoli) su gurnuli i u Lodgy.
Dal' su nesto iskompenzovali ili dobili za male pare na kolicinu (mozda od svog partnera Samsunga)
Inace, OK je. Ukoliko cena ostane na nivou sadasnjeg, bice i vise nego OK.
Dopadljiv i jeftin auto, odlicna kombinacija. Jos samo malo da porade na unutrasnjosti i izolaciji.
Kada sam se vozio u dci Stepway-u, imao sam utisak kao da sam u velikoj konzervi, pogotovo kada se vrata zatvaraju. Plastika je takodje bila na nivou cene... Blackline varijanta je bila nesto prihvatljivija.
Dal' su nesto iskompenzovali ili dobili za male pare na kolicinu (mozda od svog partnera Samsunga)

Inace, OK je. Ukoliko cena ostane na nivou sadasnjeg, bice i vise nego OK.
Dopadljiv i jeftin auto, odlicna kombinacija. Jos samo malo da porade na unutrasnjosti i izolaciji.
Kada sam se vozio u dci Stepway-u, imao sam utisak kao da sam u velikoj konzervi, pogotovo kada se vrata zatvaraju. Plastika je takodje bila na nivou cene... Blackline varijanta je bila nesto prihvatljivija.
Legle bi mu za broj vece felne, neke 16'' kao stepway npr. mada ok je i ovako.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ali ja ne verujem da oni i dalje furaju ove uzasne vent. otvore koji datiraju ja mislim jos od Solence!
? Ne verujem, mame mi !! BTW, zadnja svetlosna grupa je wanna be 500l.

Sasvim pristojno izgleda Sandero! Ako cena bude na nivou prethodnika - biće odlično prodavan!
Meni ovo bolje izgleda od većine pravih aktuelnih Renoa -kvalitet je već nešto drugo... 

- pedja
- član 001
I SX4 ima onakve vent.otvore, zaoboravio si najzastupljeniji (strani) auto na forumu 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Namerno sam ga izostavio da ne bi ispalo da je taj auto "sad kao" reprezentativan za nešto samo zato što ga vozim. Lambo je objasnio. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I meni se svidja Sandero. Odlicno su ga uradili, samo da poboljsaju kvalitet unutrasnjosti i eto jednog od najprodavanijih automobila u Srbiji. Naravno bez dizanja cene. 

- pedja
- član 001
Kako da ne.Sloba napisao:Namerno sam ga izostavio da ne bi ispalo da je taj auto "sad kao" reprezentativan za nešto samo zato što ga vozim. Lambo je objasnio.
Zena ne izlazi iz Zukija, pa si i zaboravio kako izgleda unutra

Meni po prvi put u zivotu Dacia izgleda kao auto.
Svidja mi se ovaj model skroz,s obzirom da mu je cena verovatno vise nego smesna,a za razliku od Hyundaija i Kije,nudi cak i ovaj lep touch media sistem,cisto sumnjam da ima navi,a kosta upola manje...
Svidja mi se ovaj model skroz,s obzirom da mu je cena verovatno vise nego smesna,a za razliku od Hyundaija i Kije,nudi cak i ovaj lep touch media sistem,cisto sumnjam da ima navi,a kosta upola manje...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Stepway izgleda malo čudno

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Sta glumi bre ovaj Sandero !?? Honda Accord !??