Koji internet koristite?
Re: Koji internet koristite?
Tiho i lagano, 100 po 100...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Navodno su nakon reakcije drzavnog "organa" za zastitu konkurencije otkljucali neke Pinkove kanale i tako opravdali poskupljenje. Klasican monopol.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Kakva radost, još Pinkovih kanala.
Srećom nisam pod ugovornom obavezom, pa ću definitivno otkazati SBB. I inače mi ide na živce njihovo uslovljavanje jedne usluge drugom - da bih koristio internet, moram da plaćam i televiziju koju ne gledam. Slično radi i drugi monopolista, Telekom Srbija, tako što internet uslovljava fiksnom telefonskom linijom.
Postoje i drugi provajderi telekomunikacionih usluga, ali nažalost imaju mnogo manju pokrivenost od ova dva. Najpošteniji je Targo (2:1 DL/UL odnos), ali šta vredi kada je firma propala i nije nastavila širenje, već samo održava postojeći servis. U međuvremenu su i ostali krenuli sa optičkom mrežom do rezidencijalnih korisnika. Osim Telekoma Srbija i SBB-a, sada su tu i Orion i BeotelNet.

Postoje i drugi provajderi telekomunikacionih usluga, ali nažalost imaju mnogo manju pokrivenost od ova dva. Najpošteniji je Targo (2:1 DL/UL odnos), ali šta vredi kada je firma propala i nije nastavila širenje, već samo održava postojeći servis. U međuvremenu su i ostali krenuli sa optičkom mrežom do rezidencijalnih korisnika. Osim Telekoma Srbija i SBB-a, sada su tu i Orion i BeotelNet.
Ђенерал Јанковић
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pinkovi kanali su jos i zlatni u odnosu na IDJ kanale. Pa nisam gastos majku mu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Jedini razlog zasto i dalje imam SBB je premotavanje unazad. Da nema toga ne bih ni gledao televiziju
+1
Mada nemam zamerki za SBB, sem sto su malo skuplji, sve im radi besprekorno
Jel se i dalje naplacuje dodatni digitalni 'risiver'?
Osim ja mislim u NS-a gde su ugasili analognu pa su dali ljudima jos jedan dva risivera ako sam dobro razumeo ove sa bench-a. Realno sramota je sto sbb ima ovakvu politiku prema korisnicima, stave vest o poskupljenju na sajt, ko uopste ide na taj saj, nekolicina ljudi. Stisli se sa upload-om kao da cemo praviti sopstevene mreze sa komsijama i naplacivati net ako mi daju i blizu 2/1 odnosa. Daju kanale koje niko ne gleda. Stari korisnici pri obnovi ugovora ne dobiju nista za vernost. Stvarno je steta sto je drzava u gnima kakvim jeste pa ne moze da dodje ni jedan drugi jak igrac pa da krene stvarno borba za korisnike.
I jos te stave iza NAT-a, pa ti traze jos 600+rsd mesecno za normalan net
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni za tri meseca više puta zabadao, prestajalo da radi premotavanje dva puta, zamenili mi oba uređaja (nakon probijanja rokova za reakciju), a onda nije radilo ni sa njima, pa jedan dan nije radio ni net dan-dva, dok nešto nisu podesili da proradi na tim uređajima... U osnovi, baš me briga, dok radi net, za TV mi nije bitno, ali im prijavljujem, jer plaćam, pa gre'ota da ne radiMcGruja napisao:+1

Tužno je, ali istinito, da su verovatno najbolji.
TT
Sve radi, dobio sam popuste prilikom obnove na oba ugovora... Nisu bajni ali ne vidim šta je bolje.
I meni super radi 100/10 sa ne znam kojim kanalima za 3200. I nije natovano.
Gde si dobio 100/10?
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.