O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Pa ne znam šta će biti upotrebna vrednost, ovo mi je najsmislenije
Misliš ono, neko šibne kesu đubreta kroz prozor, a ovi ga snime i posle obeščaste?
Ma jok, spremaju se za dugu i beskompromisnu vladavinu, a za to nikad dosta informacija sa terena...
Ma jok, spremaju se za dugu i beskompromisnu vladavinu, a za to nikad dosta informacija sa terena...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Npr slucaj kantirimenMcGruja napisao:Pa ne znam šta će biti upotrebna vrednost, ovo mi je najsmislenije
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
I do sad je postojao nadzor saobracaja sa uglavnom neprimetnim kamerama al ovo ce dici na neki visi nivo, jos ako ima prepoznavanje tablica bice ful orvel.
https://www.theverge.com/2018/2/8/16990 ... rveillanceHeinz napisao: 26 Dec 2017, 17:36 U stvari je Kina zemlja CCTV kamera. Mogu za par minuta da pronađu čoveka po slici.
Chinese police are using facial recognition sunglasses to track citizens
Što se tiče automatskog prepoznavanja lika na kameri - da znate da je naš čovek učestvovao u razvoju prvog takvog programa još početkom 2000-ih dok je bio apsolvent na Kembridžu. Čovek je genije bukvalno.
O kamerama za snimanje saobraćaja
Kako taj sistem prepoznaje Kineze kad svi liče jedan na drugog?
Sent from my iPad using Tapatalk
Namiriše ih
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Katastrofa.
To je posebna opcijaVelja napisao: 10 Feb 2018, 16:57 Kako taj sistem prepoznaje Kineze kad svi liče jedan na drugog?

Zaista, momak je pravi genije. Vukovac, najbolji u matematičkoj gimnaziji, stipendista Kembridža...a sve vreme bio na terenčetu za basket ( ja sam svedok).
Učio je manje nego neki "vrlo dobar(4)" ali genije se takav rađa.
http://rs.n1info.com/a373363/Vesti/Pove ... o-MUP.html
Poverenik utvrdio: Kamere u Beogradu postavio MUP
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je danas da je nadzorom utvrdio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u drugoj polovini 2017. zamenilo zastarele kamere naprednijim kamerama nove generacije i veće rezolucije, na 61 lokaciji.
Poverenik utvrdio: Kamere u Beogradu postavio MUP
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić saopštio je danas da je nadzorom utvrdio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u drugoj polovini 2017. zamenilo zastarele kamere naprednijim kamerama nove generacije i veće rezolucije, na 61 lokaciji.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ala smara ovaj Sabic. Nek ode u London i da pogleda tamo, ima kamera na svakom cosku, bukvalno.
Mora da drami oko nečega, treba opravdati funkciju i platu...
Ima i kod nas, ali bez zakona koji to reguliše.