Kupovina novog automobila
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Kupovina novog automobila
Gde da ga servisira?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Savin. Ovo je bila akcija do 1 decembra, mali servis i pregled vozila.

Pravilo je da se u temi o kupovini novog auta ne predlažu polovni...Rolla napisao: 12 Feb 2018, 09:42 http://www.polovniautomobili.com/putnic ... polo-12tsi
A zasto ne ovako nesto? Od ovlascenog dilera auto sa par hiljada km. U principu dobijas nov auto i uz to ustedis par hiljada evra.
Sent from my E5603 using Tapatalk
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li želiš MPV B segmenta (npr. 500L i sl.) Ili bi išao na čist B segment?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ni swift nije los. Ok oprema za tu cenu.
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Izgleda da ću ove godine prvi put na sajam automobila da detaljno pogledam šta se nudi i kako to izgleda uživo...
@Risto: razmatrao sam ja prvo 500L, to mi je bilo neki prirodan put od Punta do 500L, razgledao ga detaljno dok sam čekao da se završi redovan servis Punta i pored svih mana, meni se sviđa automobil, posebno preglednost. Čini mi se da je 8l benzina previsoka potrošnja i to za slabe performanse... Šta se drugo u ovom segmentu može naći za sličan novac?
Video sam i popust na Seat Ibizu. Koliko je Ibiza kvalitetnija od Fabie, ako jeste? Pretpostavljam da je motor TSI isti VW kaoi kod Fabie?
@Risto: razmatrao sam ja prvo 500L, to mi je bilo neki prirodan put od Punta do 500L, razgledao ga detaljno dok sam čekao da se završi redovan servis Punta i pored svih mana, meni se sviđa automobil, posebno preglednost. Čini mi se da je 8l benzina previsoka potrošnja i to za slabe performanse... Šta se drugo u ovom segmentu može naći za sličan novac?
Video sam i popust na Seat Ibizu. Koliko je Ibiza kvalitetnija od Fabie, ako jeste? Pretpostavljam da je motor TSI isti VW kaoi kod Fabie?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Manje više, za taj novac se može uzeti bilo koji auto iz B segmenta, samo je pitanje nivoa opreme. Najsvežiji su i najskuplji - Ibiza, Fiesta, Polo. Novi Swift je meni skroz dobar, ali je manji od ostalih.
Clio ima dobre uslove finansiranja, set točkova itd. Korejanci imaju garanciju, a mislim da za budžet ima i dizel Rio (znam da ne treba, ali eto). Predložena Fabia (110/Style) je skroz OK motorizovana i opremljena. Tu je i C3. Ma, koliko nećeš izbora.
Šta god da probereš, ne kupuj bez probne vožnje. Ako te nešto žulja u automobilu, na bilo koji način (vizuelno ili ergonomski), preskoči. U klasi, za te pare, bar imaš izbor.
TT
Clio ima dobre uslove finansiranja, set točkova itd. Korejanci imaju garanciju, a mislim da za budžet ima i dizel Rio (znam da ne treba, ali eto). Predložena Fabia (110/Style) je skroz OK motorizovana i opremljena. Tu je i C3. Ma, koliko nećeš izbora.
Šta god da probereš, ne kupuj bez probne vožnje. Ako te nešto žulja u automobilu, na bilo koji način (vizuelno ili ergonomski), preskoči. U klasi, za te pare, bar imaš izbor.
TT
Pre neki dan gledao novu fijestu, odusevila me je.
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Fiesta sa 1.0 EcoBoost motorom bez klime i sa pripremom za radio na popustu je 13.470 EUR, a u prvom sledecem paketu je >15k EUR, bar prema cenama na ford.rs. Previše...
A ta fabija style za 12k?
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Kako je Darku ispala ona varijanta, stvarno neverovatno dobra ...
Nude auto klase fiesta za taj novac i to bez klime u danasnje vreme
Nude auto klase fiesta za taj novac i to bez klime u danasnje vreme

Poslednja izmena od 123456 u 12 Feb 2018, 18:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
A sta tek reci na "pripremu za radio"!
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Fabia Style je skroz dobar izbor. Jedino sto bih dodao na style je mf volan, malo bzvz sto nema u paketu.
Standardno dolazi sa ekranom u boji, s tim da je manji od ovog na slici

Standardno dolazi sa ekranom u boji, s tim da je manji od ovog na slici

Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I sam diler kaze da je bolja i povoljnija kupovina stari focus u odnosu na novu fiestu.123456 napisao: 12 Feb 2018, 18:42 Kako je Darku ispala ona varijanta, stvarno neverovatno dobra ...
Nude auto klase fiesta za taj novac i to bez klime u danasnje vreme![]()
Ja ne bih bezao od onog focusa za 11990e. Ok motor, solidna oprema. Posle mu nabacis neke felnice i multimediju i auto bombona. Nije prevelik za grad ali pruža bolju izolaciju, ležanje, bezbednost.
Isto i za megane za 1000e vise.