Novi Sad
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Novi Sad
Isto sto se neko pali na BMW a neko na Volvo ili Audi...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ne valja pisati ovoliko o hrani u ove sate. Ovaj burito se mora probati dok sam tu.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Gaginh0 napisao: 12 Feb 2018, 21:27 Da ne bude zabune, taj burger je 15% veci nego u Meku, samo je nabudzen.
Nemoj zezati. U Meku je na zub da nataknes, dok se u Tosteru mozes lepo najesti. Meni isto to deluje preskupo. Sa par dodataka i nekim dobrim pivom, izadje to bas dosta.
Fis i Prjekat isto ozbiljno sisaju...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja sam se ozbiljno razmisljao da odem negde da klopamLukaMaletin napisao:Ne valja pisati ovoliko o hrani u ove sate. Ovaj burito se mora probati dok sam tu.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Banjalučki index rolovani cevap preko puta Spensa bi ok mada su mi bolji Sarajevski cevapi sa kajmakom kod Master centra.
I dalje me supruga smara sa Master girosom, toliko malo mesa ima da sam neki dan trazio šefa koji mi je rekao da u mali giros ide 60gr mesa/200rsd a u veliki 100gr/290rsd i one Kplus tortilje.
I dalje mi je bolji u Ćao kod Socijalnog, 100gr mesa/160rsd, 150gr/250rsd, ručno pravljene tortilje.
Supruga ne ide više sa mnom da poručuje, kaže blamiram je sa pitanjima o količini mesa
I dalje me supruga smara sa Master girosom, toliko malo mesa ima da sam neki dan trazio šefa koji mi je rekao da u mali giros ide 60gr mesa/200rsd a u veliki 100gr/290rsd i one Kplus tortilje.
I dalje mi je bolji u Ćao kod Socijalnog, 100gr mesa/160rsd, 150gr/250rsd, ručno pravljene tortilje.
Supruga ne ide više sa mnom da poručuje, kaže blamiram je sa pitanjima o količini mesa

- shandu90
U Ciao samo pancerote.
Sarajevski na uglu 2 Cara, odlican.
Isli smo zence i ja u Project72. Vrhunski uzitak. Nije za prezderavanje, dok probas 3-4 ganga i na kraju dezert, bude taman mera.
Gesendet von meinem SM-J500FN
Isli smo zence i ja u Project72. Vrhunski uzitak. Nije za prezderavanje, dok probas 3-4 ganga i na kraju dezert, bude taman mera.
Zvuči zanimljivo, tamo ćemo sledeći put. Ako budemo bez klinca 

- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ex kolega je suvlasnik. Ok je hrana al ništa vauu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja znam Miloša, on je isto valjda suvlasnik. Nisam bio, planiram jednom kad budem u NS.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Dve pojave sam primetio u poslednje vreme ovde u ns.
-u ovom zimskom periodu nema mnogo turista ali to sto ima su uglavnom kosooki. Ne znam po kom principu od celog sveta i evrope završe u ovoj mahali. Kad je vec stigao iz japana, kine.. Zasto nije u italiji, spaniji vec se mota po prljavom novom sadu.
-i drugo. U poslednje vreme je hronican nedostatak nize kvalifikovane radne snage. Tipa poslovi u marketima, fabrikama, itd. Bas nikad nije bilo ovako. Nekad je bilo dovoljno da stavis oglas na infostud i prijave se stotine ljudi, sad je prijava daleko manje. Meni recimo trebaju dve zene za rad u marketu. Vec mesecima nisam uspeo nikog da nadjem.
-u ovom zimskom periodu nema mnogo turista ali to sto ima su uglavnom kosooki. Ne znam po kom principu od celog sveta i evrope završe u ovoj mahali. Kad je vec stigao iz japana, kine.. Zasto nije u italiji, spaniji vec se mota po prljavom novom sadu.

-i drugo. U poslednje vreme je hronican nedostatak nize kvalifikovane radne snage. Tipa poslovi u marketima, fabrikama, itd. Bas nikad nije bilo ovako. Nekad je bilo dovoljno da stavis oglas na infostud i prijave se stotine ljudi, sad je prijava daleko manje. Meni recimo trebaju dve zene za rad u marketu. Vec mesecima nisam uspeo nikog da nadjem.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pozitivne pojave i jedno i drugo.
Mozda je problem u niskim primanjima i visokim ocekivanjima.
- shandu90
I njima doslo iz dupeta u glavu. Pre ce da fizikalise vani gde ce imati namirene osnovne potrebe, sto ovde ni u ludilu nece imati.