Kupovina novog automobila
Re: Kupovina novog automobila
Kad sam ja uzimao nov auto B segmenta, i20 je davao najvise za novac i imao najvise prostora.
Koliko znam rio/i20 su od onda jos porasli i sigurno su dobre opcije (sem sto verovatno nema turbo za te pare).
Koliko znam rio/i20 su od onda jos porasli i sigurno su dobre opcije (sem sto verovatno nema turbo za te pare).
Using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Od nabrojanog ja bih se odlucio za tipo ako ti performanse ne igraju bitnu ulogu.Spa-Francorchamps napisao: 13 Feb 2018, 11:09 105kg i 185cm...![]()
Micra probija budžet, pogledaću Corsu i detaljnije ću pogledati Tipo HB. Prednost Tipa je servisna mreža i, čini mi se, jeftino održavanje starog Fiatovog 1.4 benzinca. U Lounge opremi je 12.490 EUR.
S trenutnim popustom Rio je zanimljiv, nudi najviše od opreme, ali ide samo sa 1.25 cvvt motorom od 62 kW.
Hvala svima na predlozima, svakako ne žurim sa kupovinom, sačekaću sajam, pogledaću detaljno sve mogućnosti.
Tipo simpa izgleda, ima najvise prostora od ostalih predloga.
Plus lounge oprema je uvek vrhunska kod fiata.
Prednost je stari provereni motor koji je spor ali nepoderiv i dokazan.
I cena je ok
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Cena je zaista odlicna za taj nivo opreme, a 1.4 Tipa jos i moze da nosi.
500L vec tesko, a meni je on zanimljiviji (u Cross varijanti). Onda, 1.4 TJet jedini ima smisla, on se lepo nosi sa tom karoserijom, ali koliko sam uspeo da nadjem - cuga u gradu iskljucivo dvocifreno.
No, da ne spamujem sa time mnogo - sto se aktuelnog pitanja tice, slazem se da je Tipo u toj varijanti izbor broj 1.
500L vec tesko, a meni je on zanimljiviji (u Cross varijanti). Onda, 1.4 TJet jedini ima smisla, on se lepo nosi sa tom karoserijom, ali koliko sam uspeo da nadjem - cuga u gradu iskljucivo dvocifreno.

No, da ne spamujem sa time mnogo - sto se aktuelnog pitanja tice, slazem se da je Tipo u toj varijanti izbor broj 1.
Astra >> Lambo
Ima i sa manuelnim...Spa-Francorchamps napisao: 13 Feb 2018, 11:09S trenutnim popustom Rio je zanimljiv, nudi najviše od opreme, ali ide samo sa 1.25 cvvt motorom od 62 kW.
https://www.polovniautomobili.com/putni ... 25-ex-city
http://www.vrelegume.rs/test/kia-rio-2/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Znači, ipak C segmentDarko napisao: 13 Feb 2018, 11:28 Od nabrojanog ja bih se odlucio za tipo ako ti performanse ne igraju bitnu ulogu.
Tipo simpa izgleda, ima najvise prostora od ostalih predloga.
Plus lounge oprema je uvek vrhunska kod fiata.
Prednost je stari provereni motor koji je spor ali nepoderiv i dokazan.
I cena je ok

-
Da. manuelni. Kad sam rekao "samo", mislio sam da je u ponudi samo taj slabiji motorGeza napisao: 13 Feb 2018, 12:45Ima i sa manuelnim...Spa-Francorchamps napisao: 13 Feb 2018, 11:09S trenutnim popustom Rio je zanimljiv, nudi najviše od opreme, ali ide samo sa 1.25 cvvt motorom od 62 kW.
https://www.polovniautomobili.com/putni ... 25-ex-city
http://www.vrelegume.rs/test/kia-rio-2/
EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme

Već je neko spomenuo , Hyundai i20. Simpatičan auto. A Hyundai nudi i neki tip "beskamatnog" finansiranja. Pa pogledaj i njega. Mada je meni Fabia #1
Pogledaj i novi yaris 1.5 i 111 ks. Imao sam ga kao zamensko na celi dan, bas lepo ide.Spa-Francorchamps napisao:105kg i 185cm...![]()
Micra probija budžet, pogledaću Corsu i detaljnije ću pogledati Tipo HB. Prednost Tipa je servisna mreža i, čini mi se, jeftino održavanje starog Fiatovog 1.4 benzinca. U Lounge opremi je 12.490 EUR.
S trenutnim popustom Rio je zanimljiv, nudi najviše od opreme, ali ide samo sa 1.25 cvvt motorom od 62 kW.
Hvala svima na predlozima, svakako ne žurim sa kupovinom, sačekaću sajam, pogledaću detaljno sve mogućnosti.
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... -ie-stella
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
-
Ne znam zašto kod nas ne može da se kupi i20 active, sviđa mi se taj auto...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ovo bas dobro izgleda!
U Kelnu ima bas dosta i20, vidjam ih vise nego novog Pola.
Pa nesto ne verujem da bi se active uklopio u 12k.
Jeste na akcijskoj ceni jeftin taj i20, ali ja ne bih u 2018. godini gledao auto kome u spisku opreme stoji "prednje disk kocnice", jer bicikl imam sa zadnjim diskom vec 15 godina...da ne pricam da ide preko 13s do 100 sa 1.25 atmosferskim motorom i da ima 5 brzina.
Skoda za 12k evra dolazi u Style paketu sa 1.0 turbo motorom koji ide do 100 za 9.5s, stedljiviji je i ima 6 brzina, a enterijer izgleda ovako:

Jeste na akcijskoj ceni jeftin taj i20, ali ja ne bih u 2018. godini gledao auto kome u spisku opreme stoji "prednje disk kocnice", jer bicikl imam sa zadnjim diskom vec 15 godina...da ne pricam da ide preko 13s do 100 sa 1.25 atmosferskim motorom i da ima 5 brzina.
Skoda za 12k evra dolazi u Style paketu sa 1.0 turbo motorom koji ide do 100 za 9.5s, stedljiviji je i ima 6 brzina, a enterijer izgleda ovako:
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pogledaj malo po ulici, ima masa tih malih novijih automobila sa dobošima pozadi
Boringly average, but also perfect for school run mums
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mislim da je primedba bila za opis prednji diskovi, a sve i da su zadnji dobosi ne znam sto je to problem.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ruzno izgleda u 2018. godini.