Outlet Centar - Inđija

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Outlet Centar - Inđija

Post od stefanan »

Hvala momci :doubleup:
pogledacu stevo,nije problem :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Evo vratio se ja,isao sam u oba pravca batajnickim drumom,cisto da mi bude lakse u povratku jer vec znam put. Boga mi ima dosta da se vozi,jer su svuda ogranicenja 40-60 i kilave autobusi,dok smo stigli do tamo ja i ortaci ogladneli,pa smo prvo isli do indjije da jedemo :mrgreen: Tu smo jedva nasli rostilj,stvarno bi trebao neki grill da se otvori,uglavnom ako se nadjete u slicnoj situaciji pitajte za kafanu kod sokola,nije losa a i cene su ok. Otisli zatim do outleta,prva zamerka nema skretanja kada se ide od indjije jer su trake odvojene,tu mislim da sam napravio prekrsaj jer nisam siguran da je dozvoljeno polukruzno na onom delu gde su spajaju trake. Sto se tice samog outleta,sta znam,zavisi za sta idete. Ukoliko kupujete skupe stvari tu moze da se ustedi,za ove jeftinije stvari jedino ako se naleti na nesto. Evo sta sam zapamtio
nike - patika ima poprilicno,ali su vecinom ono sto nisu hteli ljudi u sezoni da kupuju. Sorceva ima lepih,oko 2500 su (znam da su bili 5000 kad su se pojavili).Slicna je situacija i sa majicama
time out - ne isplati se,sve po jedan-dva modela,moze da se uzme jeftino ali samo ako ostane vas broj (ortak uzeo npr kosulju kariranu za 1300 din cini mi se),majice ko u normalnom,farmerke od 2500 ali toliko su i u bg-u cini mi se
xyz - tu moze da se ustedi,jer su ipak i stvari skuplje pa su i popusti veci,ali ne tako veliki kao sto su u normalnom na kraju sezone
adidas - patike ima da se nadju,standardni modeli,ostatak nisam ni gledao
ecoo - ovde vredi otici,posebno ako nekom trebaju cipele,jedne sam video bas ok bile 15k sad 9,slicna je situacija sa svim modelima. Ima one mokasine npr za 7k,skroz kozne(crne,braon,bele) to za malo da uzmem cisto da imam ponekad leti da nosim
tommy hilfiger - kosulje 10->7 (veci popusti su u stingu u uscu na kraju sezone),majice cini mi se ista cena, pantalone ima ok da se nadju cini mi se da su 4k i bas izgledaju kvalitetno,ne znam ni sam sto nisam kupio
planeta - uzeo rang duks sa kapuljacom za 1700,ovo me je usralno takvi su oko 4-5, neku majicu za 1400 i dobio papuce za dzabe; ima lepih bermuda za 1800-2000
tom taylor - ovde moze da se nadju stvari,nisu bas kao u normalnoj brodavnici kao da su ih pravili bas za outlet posto ne verujem da pola onoga donose u usce i deltu. Ja uzeo jedne bermude za 1700 (zadnji broj pa kao veci popust) i neku majicu za 1000. Majici ima brdo,kosulja takodje mada ja nisam nasao nijednu da mi se svidja
beosport - ima solidnih stvari,ali opet nisu to outlet popusti vec nekih 30ak odsto
retro shop - ovde ima zanimljivih stvari ali su i cene zanimljive. Cini mi se da jedini u srbiji imaju hollister stvari,i zato bas deru mislim da su cene vece nego na sajtu njihovom

Sve sam obisao ali ne mogu da se setim vise prodavnica,ako nekog zanima neka pita jer sam usao u skoro sve :mrgreen:
P.S. Stevo sto se tice patika,slab izbor. U nike-u ima 1 ili 2 modela i to neke glupe,u adidasu isto. Al zato za fudbal brdo...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Jel neko zna da li prodaju pompenzno najavljeni Abercrombie&Fitch?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Šta ima u Lisci? :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Ima Abercrombie&Fitch, u toj Retro prodavnici ali su cene isto visoke. Majica 8000,popust sa 10000. Po meni mnogo i dalje
hahaha ima zenski ima sve :mrgreen: Salim se jedino tu cini mi se nisam svratio, bio sam cak i u onoj prodavnici sto prodaju samo torbe hteo da uzmem nesto za faks, ali deru sa cenama... ja se uhvatio za neku kad ono 12000 :glavomuzid:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:-| Danas sam svratio u Outlet. Oko 14h nije bilo puno ljudi. Bolje nego što sam očekivao iako je 30% radnji i dalje prazno. Ne pratim puno cene garderobe, ali mi se čini da neke stvari jesu niže nego u gradu, naročito ako je dodatni popust. U Nike-u sam kupio polo majcu, koja je snižena na 1990, pa još sa 15%, znači platio 1692 din. Ja zadovoljan. Čisto da ne odem bez ičega. ;)
nixa
Reactions:
Pridružio se: 10 Jan 2012, 21:52

Post od nixa »

U Ušću ovih dana ima dosta popusta, ima svašta da se nadje!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Fashion Company od 11.7. ima sniženje od 50% u svim objektima. Narod nosi kao da se džabe deli (što je delimično tačno, jer nikad neće jeftinije biti). Ja se ponovih u Camperu :)
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Ko li je izbrojao sve te ljude? :mrgreen:

Bio ja skoro, radni dan, negde oko 18h smo bili. Nema gužve, cene onako, kako šta i kako gde, ali ima da se nađe i sa lepim popustom. Ja nisam ništa pazario, kum je obradovao ćerku i ženu sa patikama.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Nešto mi to zvrlji prazno za toliku masu ljudi... :D
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Kažu da imaju samo 6 neotvorenih lokala. Pre mesec dana sam bio tamo i bilo ih je daleeeeko više. ;)
Širim haos!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Ma tamo bre nema zive duse radnim danima,vikendom bude nesto malo,sve u svemu katastrofa! :D

Kako li ce tek biti kad dodje zima... :)
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Ja pre neki dan kupio 3 para Puma patika za 6800 din. PREZADOVOLJAN.
BTW jedne identicne od njih sam u Italiji Outlet Venecija, platio pre pola godine za 45 evrica
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Kontakt:

Post od trojanac »

Sad pre posla na tezgu ispod nadvožnjaka. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori