Spisak uslova je relativno mali:
- automatik - OBAVEZNO
- u globalu, dolazi u obzir sve osim limuzine ili nekog drugog nepotrebno velikog automobila. Takođe, ne bih ni ništa baš malo (Panda, Micra, Corsa itd...)
- dizel - POŽELJNO. Kilometraža će svakako biti mala, ali zbog arčenja službene kartice poželjno je da se sipa dizel. Svakako, ako naletim na dobrog benzinca ne bih se dvoumio ni sekunde.
- što se tiče marki, Ford automatici su među najskupljima za popravku pa njih sada ne gledam. U obzir dolaze bukvalno svi proizvođači, ali je poželjno da ukoliko imate savet navedete gde bih u BG-u mogao po propisu da održavam tu marku. Osim za Forda, imam dobrog majstora za VW & co. a za ostalo sam duplo golo

Za sada sam našao par na izgled dobrih C4 Picassa (koji su mi davnašnja želja), C3, VW Golf, Opel Meriva. Sutra ću da okrenem burazera od preko, da vidim kakve su mogućnosti da preko njega uvezem neki fin primerak, ali bih radije da pazarim ovde - čisto radi uštede živaca.
Voleo bih da ne potrošim više od 4-5k na ovu igranku, 6k bih dao za neki malo vredniji primerak.
Imate li neki pametan predlog?