U Beogradu je tako I u ulicama u kojima se nista ne radi. Ako je neko prosao pored Kalenica neka kaze. Bukvalno razorena ulica. Samo jedna od mnogih. Stavili kao jedan "znak" da neko ne propadne u rupu a vec par metara dalje druga neobezbedjena. Vise ni pred izbore ne rade nista.H4wkeye napisao: 13 Feb 2018, 13:24 Ovde kisa pada od jutros. A ove majmuncine ni 2+ meseca kasnije nisu jos popravili ulicu u uzem centru koja je raskopana zbog radova.Znaci ne mozete da zamislite sta je sad tamo sobzirom da pada kisa. Kamencici na sve strane, rupe, blato... Stoka raspala.
Stigla zima...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Stigla zima...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ogi, menjaj tu Eleonu za neki SUV
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Nije Opelshandu90 napisao: 13 Feb 2018, 13:46A ovo?Sinisa G. napisao:Monterej mi se ne svidja nesto, ali sa zato vec duze vremena lomim
oko frontere 3.2
A lopate sam dve vec shebo
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I to je kao glavni grad.Ogi napisao: 13 Feb 2018, 15:41U Beogradu je tako I u ulicama u kojima se nista ne radi. Ako je neko prosao pored Kalenica neka kaze. Bukvalno razorena ulica. Samo jedna od mnogih. Stavili kao jedan "znak" da neko ne propadne u rupu a vec par metara dalje druga neobezbedjena. Vise ni pred izbore ne rade nista.H4wkeye napisao: 13 Feb 2018, 13:24 Ovde kisa pada od jutros. A ove majmuncine ni 2+ meseca kasnije nisu jos popravili ulicu u uzem centru koja je raskopana zbog radova.Znaci ne mozete da zamislite sta je sad tamo sobzirom da pada kisa. Kamencici na sve strane, rupe, blato... Stoka raspala.

-
- Banned
Greota je voziti bilo sta tuda.
Ji, nemoj da zezas, stvarno je stanje nikada gore. Nateraces me da slikam sve. Ovako ispada da ja vozim nezan auto ili da nisam normalan. Ovo poslednje mozda I nije daleko od istine ali ja u stvari samo cuvam svoju imovinu I zelim da uzivam u voznji.
Ji, nemoj da zezas, stvarno je stanje nikada gore. Nateraces me da slikam sve. Ovako ispada da ja vozim nezan auto ili da nisam normalan. Ovo poslednje mozda I nije daleko od istine ali ja u stvari samo cuvam svoju imovinu I zelim da uzivam u voznji.
Stanje je nikada gore.
Ja sam prvi govorio Ogiju da preteruje, ali sada bukvalno ne mozes da odvozas 100m bez rupa i sranja.
Sve sto su napravili novo se raspada vec posle par godina.
Da ne pricam sto im za svaku rekonstrukciju, renoviranje i popravku treba 5 puta vise vremena, da bi se nakrali para na satnice, pored toga sto ukradu 50% materijala, pa put opet bude za renoviranje za 5 godina.
Stanje je kriminalno, 90ih nije bilo ovako jadno sto se nekih stvari tice, bas se osecam kao Kinez u sopstvenoj zemlji.
Ja sam prvi govorio Ogiju da preteruje, ali sada bukvalno ne mozes da odvozas 100m bez rupa i sranja.
Sve sto su napravili novo se raspada vec posle par godina.
Da ne pricam sto im za svaku rekonstrukciju, renoviranje i popravku treba 5 puta vise vremena, da bi se nakrali para na satnice, pored toga sto ukradu 50% materijala, pa put opet bude za renoviranje za 5 godina.
Stanje je kriminalno, 90ih nije bilo ovako jadno sto se nekih stvari tice, bas se osecam kao Kinez u sopstvenoj zemlji.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
+100000000
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk
Znamo da je nikad gore, jasno je na svakom koraku
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
@ogi, sledeci godisnji da provedes u ns-u i da dusom danes 

- H4wkeye
Cisto da se nadovezem na pricu, u PO je opet nestala struja bukvalno 20 put za poslednjih godinu dana. Grad ima samo jedno trafo polje sa kojeg se napaja i kad bude havarija ceo grad ostaje bez struje, za razliku od ostalih gradova koji imaju po dva tri polja.
2011 jos je trebalo da bude izgradjeno novo trafo polje ali naravno da nije. Kazu sad kao 2020. Sve im jebem po spisku. Izvinjavam se moderatorima na psovci.
@Ogi slazem se, i ja volim da cuvam svoje stvari pogotovu auto. Nisam ga platio da bi jebavao svaki deo po krs putevima jer su politicari govnari.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
2011 jos je trebalo da bude izgradjeno novo trafo polje ali naravno da nije. Kazu sad kao 2020. Sve im jebem po spisku. Izvinjavam se moderatorima na psovci.
@Ogi slazem se, i ja volim da cuvam svoje stvari pogotovu auto. Nisam ga platio da bi jebavao svaki deo po krs putevima jer su politicari govnari.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
-
- Banned
Paznja ko ide pored Kalenica, u toku noci propao jos jedan deo asfalta, rupa je bez dna.
Kreneš na pijac, završiš u Kini 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Znaci Zil Vern na Kalenicu dobio ideju za knjigu.
- H4wkeye
Pitam se nekad da li ljudi na vlasti u Beogradu, a i u drugim gradovima, uopste prolaze kroz ulice i vide u kojem su stanju?Ogi napisao: 14 Feb 2018, 09:14 Paznja ko ide pored Kalenica, u toku noci propao jos jedan deo asfalta, rupa je bez dna.