Kako se razlikuju ukusi, meni je bas pre fl lepsi od napred, fl podseca na kiu. Ali ne sumnjam da je kvalitetnije uradjen fl i da su sigurno ispeglane mane s pocetka proizvodnje.
Kupovina novog automobila
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: Kupovina novog automobila
Poslednja izmena od 123456 u 14 Feb 2018, 16:50, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Meni je FL lepsi kako god da okrenes I FL je bas dobar, nisu sitnice u pitanju. Bas je MNOGO lepsi kako spolja tako I iznutra.
fl fokus mi je lepsi napred a pre fl pozadi, a generalno ni jedan mi se nesto ne svijda al kad bih morao da biram birao bih fl
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Daleko od toga da je miss i fotogenican. Ali trenutno pruza mnogo auta za najmanje pare.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Darko napisao: 14 Feb 2018, 20:00 Daleko od toga da je miss i fotogenican. Ali trenutno pruza mnogo auta za najmanje pare.

ne sumnjam u to samo kazem sa vizuelnog aspekta i licnog ukusa
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Šta je mana kupovine automobila s datumom proizvodnje iz prošle godine koji stoji minimum par meseci u salonu?
Iako nije testno vozilo, gomila ljudi otvara vrata, gepek, čačka po menjaču, volanu... Da li gume propadaju ako stoje u mestu mesecima? Koji još delovi "trpe" od stajanja?
Koliki popust je realan za ovako vozilo, ako auto kuće uopšte daju popust za prošlogodišnja vozila koja su izložena u salonu?
Iako nije testno vozilo, gomila ljudi otvara vrata, gepek, čačka po menjaču, volanu... Da li gume propadaju ako stoje u mestu mesecima? Koji još delovi "trpe" od stajanja?
Koliki popust je realan za ovako vozilo, ako auto kuće uopšte daju popust za prošlogodišnja vozila koja su izložena u salonu?
Nampumpaju gume na preko 3 bara pa ne propadaju iste.
Creva klime mogu da se ukrute jer nema podmazivanja kompresorskim uljem i stvaraju mikro prsline kroz koje se gubi gas.
Imao sam taj problem na Toyoti koja je stajala 7 meseci na lageru.
To je irevirzibilno pa mora stalno da se dopunjava.
Creva klime mogu da se ukrute jer nema podmazivanja kompresorskim uljem i stvaraju mikro prsline kroz koje se gubi gas.
Imao sam taj problem na Toyoti koja je stajala 7 meseci na lageru.
To je irevirzibilno pa mora stalno da se dopunjava.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vozila na lageru moraju da se kontrolisu redovno po proceduri koju propisuje proizvodjac.
Mi imamo kontrole od strane Skode gde se proverava kako se lageruju vozila i da li su zavedene kontrole.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mi imamo kontrole od strane Skode gde se proverava kako se lageruju vozila i da li su zavedene kontrole.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Meni je nudjen cx3 baš kakvog si opisao (2017. iz salona) nekih 1500e manje nego po redovnoj ceni, bez cenkanja to mi je odmah ponudjeno.Spa-Francorchamps napisao:Šta je mana kupovine automobila s datumom proizvodnje iz prošle godine koji stoji minimum par meseci u salonu?
Jedan od razloga što sam odustao je što sam samo ja otvorio i zatvorio sva vrata bar 2 puta, vozačeva i više, podešavao sedište, volan, opipao svaku plastiku... Pa pomnožio to sa bar 6 meseci takovog tretmana.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Naravno da nije svaki stajao u salonu, samo dajem primer za cenu tj. popust za onaj koji jeste...

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Mislis da ga je bolelo? Ne vidim zaista sta to autu smeta, a i stojanje od par meseci na prosecnih 20c u salonu gde ga ne bije ni kisha ni sunce sta moze da mu smeta ?lucid_dmk napisao: 27 Apr 2018, 19:32 Jedan od razloga što sam odustao je što sam samo ja otvorio i zatvorio sva vrata bar 2 puta, vozačeva i više, podešavao sedište, volan, opipao svaku plastiku... Pa pomnožio to sa bar 6 meseci takovog tretmana.
To sto ga je neko pipao je nebitna stvar ukoliko plastike nisu ostecene/izguljene , a to se ustanovi pregledom primerka koji se nudi.
Ako hoces nepipnut auto onda ga porucis, ali cekas na isporuku koji mesec, a bogami i do godinu dana za neke modele, i kada stigne auto je "nevin"

I ta nevinost je vrlo upitna. Ako dolazi preko luke Koper nevin je ko prosečna starleta