Grčka
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Grčka
I da nema nista, naci ces neko mesto na 10 minuta voznje. Ja sam se samo jedan dan kupao u Modanji, toliko je plitko da nisi siguran dal si dosao ili posao.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Odlicno, jesi isao preko bookinga, agencije ili direktno?ikac2000 napisao:Ja sam danas rezervisao Pachis plazu na Tasosu.
Bili tamo pre par godina. Studio je tacno na delu plaze gde su samo gosti smestaja, ima prirodnog hlada na istoj i lezaljke pansiona. Ovde nema talasa kao na Golden Beachu, pesak idealan za klince. Dvoriste je sa ljuljaskama i jos kojecim.
Parking svugde okolo.
Malo biju sa cenama, ali po meni vredi.
Filio Studios.
Cena?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mi smo prosle godine bili na Pachisu u drugom smestaju a kumovi su nam u isto vreme bili u Filiu. Cena je potpuno nenormalna koliko god da je lepo I bukvalno na plazi. Studio 100 evra, pa to je kriminal. Ali liku je uvek puno, moras tipa 6 meseci ranije da rezervises. Jos je studio jako jako mali, bukvalno kao soba, barem taj gde smo prosle godine ulazili.
Primera radi, mi ove godine idemo u Skala Rachoni u hotel na plazi, apartman (zapravo mezoneta s tim sto gornji nivo nije odvojena prostorija) sa doruckom I lezaljkama, bazen, 115 evra.
Primera radi, mi ove godine idemo u Skala Rachoni u hotel na plazi, apartman (zapravo mezoneta s tim sto gornji nivo nije odvojena prostorija) sa doruckom I lezaljkama, bazen, 115 evra.
Slazem se sa @Ogi, ali vredi svaku paru za tih 7 dana koliko cemo biti tamo. Gde god da smo bili, dozivljaj mora i to da samo u papucama i kupacicama izlazim iz sobe na privatnu ekstra plazu koja je 10 koraka, prepuna hladovine cetinara, bez guranja i sa lezaljkama, dvoriste prepuno dece, tako da klinci imaju zanimaciju...inace je bas tesko pronaci.
Mi idemo ciljano u odredjeni apartman tamo koji je komforniji, ali u apartmanu smo samo na spavanju, ostalo smo na plazi, u dvoristu i privatnoj terasi.
Bazen na moru jednostavno ne volim, a dorucak u hotelu tek ne.
Mi idemo ciljano u odredjeni apartman tamo koji je komforniji, ali u apartmanu smo samo na spavanju, ostalo smo na plazi, u dvoristu i privatnoj terasi.
Pisao sam im, studio je 100€, uplata avansa 300€ preko WU.ikac2000 napisao:Slazem se sa @Ogi, ali vredi svaku paru za tih 7 dana koliko cemo biti tamo. Gde god da smo bili, dozivljaj mora i to da samo u papucama i kupacicama izlazim iz sobe na privatnu ekstra plazu koja je 10 koraka, prepuna hladovine cetinara, bez guranja i sa lezaljkama, dvoriste prepuno dece, tako da klinci imaju zanimaciju...inace je bas tesko pronaci.
Ovo mi je prvi pik za sada, nisam bio na Tasosu pa ne znam sta me sve ceka (trajakt, samo okruzenje da li ima npr gde da se jede, itd itd), pogledacu jos Sarti koji su mi preporucili pa cu odluciti sledece nedelje. Hvala na informacijama.
Ja planiram u julu da idem sa devojkom kolima na lefkadu, sada trenutno cekamo sajam turizma i da vidimo tamo jel ce biti dosta povoljnosti.
Mada razmisljam se da odem tamo i na bum pa sta bude nego mi kazu ljudi da ce me odrati na bum za smestaj.
Prvi put idem kolima u grcku mada kazu da je sve lepo obelezeno.
Cuo sam da ima isto dosta putarina i svi mi predlazu da gorivo sipam u makedoniju jel je dosta jeftinije.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Mada razmisljam se da odem tamo i na bum pa sta bude nego mi kazu ljudi da ce me odrati na bum za smestaj.
Prvi put idem kolima u grcku mada kazu da je sve lepo obelezeno.
Cuo sam da ima isto dosta putarina i svi mi predlazu da gorivo sipam u makedoniju jel je dosta jeftinije.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока