Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od trojanac »

Stena razbila autobus i onesvestila vozača, hrabri putnik preuzeo volan i sprečio pad u klisuru!

http://youtu.be/dXVcdW17E70

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/343220 ... -u-klisuru
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:o :srbin:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

covece da ne poverujes.... :srbin:
Ne daj Boze nekome na auto da je palo, tu ne verujem da bi bilo spasa...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Meni se desilo slicno pre par godina. Kada sam vozio kanjonom Pive od Niksica prema Bosni, preko Scepan polja, pljustalo je i dok sam trazio odmoriste jer mi je minut pre toga odron na putu probusio rezervoar i sav benzin mi je iscureo, komad stene je pao na soferku tacnije na plasticni deo gde stoje brisaci, izmedju soferke i haube. Soferka se rascvetala ali srecom nije pukla. Da je kamen pao samo koji cm iznad, uleteo bi u kabinu, udario bi me i ko zna sta bi bilo, vrlo verovatno da bi posledice bile katastrofalne.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Mom bratu od strica u sred grada, pre nekih desetak godina, kroz šoferku uleteo je kompleran Fićin točak sa glavčinom. Na sreću u nesreći, točak je završio u praznom suvozačevom sedištu, inače... na mestu mrtav.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Komsiji prvi dan bombardovanja dok je isao negde srapnel pao na auto. Probusio haubu i nije pogodio nista drugo, ali zamislite koji splet okolnosti. Da je isao malo brze kozna stabi bilo. :srbin:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Meni je na soferku pala kamencina, tj deo cigle s malterom i plocicama ( :o ) s kamiona koji je prevozio sut kad je nagazio na lezeceg a ja bio iza njega. Sva sreca pogodio je gornji levi deo soferke koja se rascvetala ali nije pukla. Morao sam tu da parkiram jer nije bilo bas za voznju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Panta
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 11:39
Garaža: Superb 3 karavan

Post od Panta »

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hroni ... la-u-udesu

Je li moguce da je auto ovoliko deformisan od udarca u banderu :zbunjen: Strasno :o
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

206. Jbga, udario je direktno u čvrstu prepreku, tako da je sigurno deformisan od toga, a plus su verovatno vatrogasci sekli auto da bi izvukli putnike.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Verovatno su ga sekli, jer su javili da su morali i struju da iskljuce u tom delu. Ko zna koliko je isao kad je ovako slupan.
Inace mi je zanimljivo da se na svim vestima pominje " nesreća se dogodila, kada je vozač, pretpostavlja se zbog velike količine vode na tom delu puta, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub električnog voda" , a niko ne pominje preveliku brzinu.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

sinoc sam prosao tuda posle pljuska, i na putu su bili citavi okeani. ne preterujem, u mojoj traci dubina vode je bila preko 10cm, sigurno, u jednom momentu sam otvorio vrata da vidim dokle je i zapanjio se.
bara je zahvatala obe trake s tim sto je na jednom mestu bila dublja u jednoj a na drugom u drugoj traci. ja sam vozio prvom na leru.
verujem da ako neko ne poznaje put cak i da je tu vozio 50 mogao je da izgubi kontrolu nad vozilom, mada i meni ovde izgleda da se radi i o prevelikoj brzini...
za pola sata idem na posao pa cu videti da li se isusila...
inace se posle svakog pljuska tu skupi mnogo vode, i to na 2-3 mesta, tako je vec godnama i nista se ne preduzima, kad idete tuda obratite paznju...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Znači da vozimo prvom na leru :mrgreen:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

:kezo:
prodjoh tuda pre sat vremena, ista situacija.
kad ides u smeru surcina, par desetina metara posle najvece bare ekipa edb-a radi sa strane, sredjuju tu banderu, koja je, by the way nekoliko metara udaljena od asfalta. dakle, bice da je i brzina bila preko ogranicenja, a nesrecni nisu znali sta ih ceka na putevima...
i cija je sad veca krivica - vozaca koji je prekoracio brzinu za 10-20-30kmh ili sto je put tako projektovan i napravljen da je nebezbedan za voznju kad padne kisa?
mislim, onako realno, ne u fazonu "prilagoditi brzinu uslovima puta"...
pogotovo sto kad imas vodu koja lezi na putu nocu se tesko uocava, i nikako ne mozes znati koliko je duboka, a ovi verovatno nisu imali nikog ispred sebe da bi ga videli da usporava zbog bare, vec su bez kocenja samo naleteli...

edit - vec drugi put zaboravljam da napisem, mislim da je ova felna sa nekog jaceg modela. mozda ce next znati bolje...
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

S16, ali bih rekao da ima dobose pozadi tako da nema preko 100 KS...
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

To su fabričke GTI-jeve 16" felne. Ovo je verovatno 1.4 8V ili HDI 90 stariji od 2004. godišta. XS je sigurno, gledano po dubini zadnjeg branika.
Odgovori