Mobilne telekomunikacije
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Mobilne telekomunikacije
Koji fon?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
I koje su prednosti Orea?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam, evo gledam na Tubu. A subjektivne prednosti cu valjda skontati u narednom periodu.
Ali ubedjen sam da je neko od forumasa upucen.
Ali ubedjen sam da je neko od forumasa upucen.

Evo da dodam i ja nešto za dnevnik... iphone 8 plus automatika, doduše još nisam ni gledao ima li neko manuelno podešavanje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Slika mosta baš pokazuje koliko su telefonske kamere postale ozbiljne fotografske mašine! Tehnički kvalitet je stvarno impresivan.
Evo koliko softver moze da znaci u fotografisanju.
Prva je sa Xiaomijevom Miui kamerom, druga sa Gcam.
P.s. nisu moje slike

Prva je sa Xiaomijevom Miui kamerom, druga sa Gcam.
P.s. nisu moje slike

Pa onako, zavisi kako se gleda... Stari Fuji 6500fd, aparat iz 2006.te godine sije Note8 u svim mogucim uslovima. Ali bas ga dere u svemu...ostrina, dinamika, koloritet i sum. Cim se digne malo ISO, koliko god Note 8 bio super, ne moze da primirisi ovom prastarom prosumeru. Cak i ako koristis RAW na Noteu. Sa DSLRom nema smisla porediti. Ali da jesu napredovale, jesu, lakse je napraviti kvalitetniju fotku sa dobrom kamerom na fonu. Samo je to daleko jos od nekog kvaliteta koji bi bio blizu fotoaparatu cak i nize srednje klase.maxer napisao:Slika mosta baš pokazuje koliko su telefonske kamere postale ozbiljne fotografske mašine! Tehnički kvalitet je stvarno impresivan.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nemam te uređaje, pa ne mogu ni da komentarišem ali ove slike govore same za sebe, Google Pixel 2, ljuta mašina, a ovakvog rezultata se ne bi postideo ni jedan DSRL. Naprotiv, većina DSLR objektiva nema ovakvu oštrinu, a čak su i ISO performanse u granicama zadovoljavajućeg kvaliteta, odštampano na papiru - bilo bi perfektno:
(klik na link ispod slike, učitava original od 8-9 MB !)

Ako kojim slučajem, ne radi učitavanje originalnih slika, naći ćete ih ovde: https://www.dpreview.com/sample-galleri ... 7194369713
(klik na link ispod slike, učitava original od 8-9 MB !)

Ako kojim slučajem, ne radi učitavanje originalnih slika, naći ćete ih ovde: https://www.dpreview.com/sample-galleri ... 7194369713
Kako kupiti original lg g4 bateriju?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ebay, 15ak evra. Zavisi koliko je hitno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ovlašćeni servis sam čekao od oktobra do januara da nabave bateriju i kad su nabavili onda su sa početne cene od 2000 došli na 5000 dinara za bateriju tako da neću kod njih iz principa.
Ebay, kako da budem siguran da je original baterija? Nisam do sada poručivao, da li svi dostavljaju u Srbiju?
Ebay, kako da budem siguran da je original baterija? Nisam do sada poručivao, da li svi dostavljaju u Srbiju?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
@havijer
Triax
Novi beograd-belvil, Jurija Gagarina 14b, lamela Neven-lokal 8
Tel:011/6555-887; 011/6555-888; 063/323-557
Uzimao sam od njih vrlo retke tipove baterija, uvek odličan kvalitet po razumnoj ceni.
Imaju i baterije za mobilne, moguće i za tvoj-to bar lako proveriš- LG g4 cena oko 2000din. Ako se dobro sećam.
Baterija sigurno nije original, kao i ostale kod njih, ali ovo što sam uzimao za sebe je bilo zapravo bolje od originala. Uzimao sam zamenske za NexTorch, bolje su iz Triax-a.
Triax
Novi beograd-belvil, Jurija Gagarina 14b, lamela Neven-lokal 8
Tel:011/6555-887; 011/6555-888; 063/323-557
Uzimao sam od njih vrlo retke tipove baterija, uvek odličan kvalitet po razumnoj ceni.
Imaju i baterije za mobilne, moguće i za tvoj-to bar lako proveriš- LG g4 cena oko 2000din. Ako se dobro sećam.
Baterija sigurno nije original, kao i ostale kod njih, ali ovo što sam uzimao za sebe je bilo zapravo bolje od originala. Uzimao sam zamenske za NexTorch, bolje su iz Triax-a.
Kupio sam neoriginalnu bateriju i za pola godine sa kapaciteta od oko 2900 mAh pao je kapacitet na 2100 mAh.
Original je potrajao godinu i po dana da padne na taj kapacitet.
Zato sam za original ako uspem da nađem.
Original je potrajao godinu i po dana da padne na taj kapacitet.
Zato sam za original ako uspem da nađem.