Nameštaj - uređenje životnog prostora
Re: Nameštaj - uređenje životnog prostora
Ako imate majstora za preporuku iz ličnog iskustva, pišite.
0641949275 Dača
Sve sto nisam kupio po salonima, tj. sve sto mi je trebalo po meri, on mi je radio i nemam apsolutno nikakvu zamerku.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Sve sto nisam kupio po salonima, tj. sve sto mi je trebalo po meri, on mi je radio i nemam apsolutno nikakvu zamerku.
Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
Cale Šiškin (baš Cale, ne ćale): 063 8944225
Otac baš dobrog drugara. Čovek je šumarski inženjer koji u prizemlju kuće ima stolarsku radionicu. Poprilično strpljiv čovek. Ako rešiš njega da kontaktiraš, slobodno se možeš pozvati na Stjepu.
Par puta sam pomagao kad se negde istovarala veća količina materijal, ili kad zatreba još jedna ruka pri montaži npr. visećih kuhinjskih elemenata.
Sve o ceni rada najbolje sa njim.
Otac baš dobrog drugara. Čovek je šumarski inženjer koji u prizemlju kuće ima stolarsku radionicu. Poprilično strpljiv čovek. Ako rešiš njega da kontaktiraš, slobodno se možeš pozvati na Stjepu.
Par puta sam pomagao kad se negde istovarala veća količina materijal, ili kad zatreba još jedna ruka pri montaži npr. visećih kuhinjskih elemenata.
Sve o ceni rada najbolje sa njim.
Hvala vam.
Inače, posle prespavane noći, nacrt sam odbacio:) Ići će se na klasičniju varijantu....
Inače, posle prespavane noći, nacrt sam odbacio:) Ići će se na klasičniju varijantu....
Ako zelis ideje ili se pitas kako sta izgleda, ja cesto odem na sajt za nekretnine npr ovaj: https://www.funda.nl/koop/amsterdam/ i gledas malo kako su ljudi namestili stanove za prodaju, pa mozda i pokupis neku dobru ideju 

Korektne cene nekretnina u Amsterdamu. Malo jače nego u Beogradu 

Ma da ali neverovatno zavisi od kvarta kao i od kvaliteta gradnje kao i stanja zgrade (posebno u starom delu grada), plus je Amsterdam postao ubedljivo najskuplji u Holandiji sa njvecim rastom cena nekretnina u poslednjoj godini od skoro 10%...
Kad tu zamiriše podvarak.

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Je l ima neko ove ''box krevete''? Ima li prednosti u udobnosti?

Cena je oko 800 eura, a zanima me prednost/mane u odnosu na klasične.
Odoše mi ledja, moram da menjam.

Cena je oko 800 eura, a zanima me prednost/mane u odnosu na klasične.
Odoše mi ledja, moram da menjam.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Bolje nadji kvalitetan dusek. Ovde nemas opciju da rotiras i okreces dusek i mislim da ce dosta brze da se ulegnu opruge na mestu pritiska.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
- passenger
dakle preporučuješ standardni krevet sa dobrim dušekom?
Plašim se da će opet da popucaju daske ispod, dizviniš, pa opet moram da šrafim, krpim ... zato sam hteo ovaj box, nema šta da pukne.
Plašim se da će opet da popucaju daske ispod, dizviniš, pa opet moram da šrafim, krpim ... zato sam hteo ovaj box, nema šta da pukne.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ili da ti urade dobar metalni krevet, ili dobar stolar da uradi drveni ili da se otvoriš za baš dobre letvice. U svakoj varijanti je dobar dušek ključ.
TT
TT
- passenger
Satnica stolara u CH je milion I po franaka. Ne isplati se.
Mogu ja da ti pozajmim aparat za varenje, taman dodjes ovde, kupiš metalne cevi i lagano praviš sam kako ti treba