To prvo jeste gimmick i ne postoji ziva osoba koja to ne misli, jer nije nista korisno, dodatno, okrenuces se da skines jaknu i da je bacis na zadnje sediste na semaforu, prebacices pesmu i ugasiti radiostefanan napisao: 18 Feb 2018, 17:40 Pored upravljanje radio kontrolama i navigacijom bez skretanja pogleda sa puta, i time bez ikakvog ugrožavanja bezbednosti za razliku od klasičnih komandi.
Vidiš da može i ovo da se predstavi kao nešto vau.
Podešavanje sedišta po širini valjda postoji već X godina u raznim klasama, to mi je ok.
Ali naduvavanje bokova u krivina, što se mene tice glupost.

Podesavanje sedista po sirini ne postoji u D segmentu, osim u AMG performance kadicama, koje su opet striktno sportska sedista i imas ih smao uz C43 i C63, kao i u A klasi sto su samo u A45.
Meni jako malo stvari u vozilu postoji bitnije od sedista. Ako ti sediste ne odgovara, na duze staze sve ostalo pada u vodu.
Ako je auto tvrdji, nekako ces se pomiriti sa time, ako je premalo sportski, prilagodices se i tome, ali ako ti sediste ne odgovara, tu nema privikavanja, jednostavno ti je neudobno.
Meni su ove sve gluposti oko toga da vozilo samo vozi i pazi na 300 govana i sta vec, bespotrebno, ali kapiram da je to nekome gotivno i super je ako neki auto to moze da ponudi, a pogotovo u niskim klasama poput A klase. Ali mislim da nema coveka koji misli da su sedista nebitna.
Zato mi nije jasno da neko ima misljenje da je glupost da imas sediste u koje mozes da se zabacis kako hoces i uzivas u komfornom sedistu, a onda da se u krivini izbaci samo jedna strana da te zadrzi kao u sportskom sedistu, pa onda vrati na bleju.