Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
I ja tražim jaknu ali sve jake cene. Videću u petak u Parndorfu može li se šta naći.
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Sent from my NEM-L21 using Tapatalk
Svratio ja pre neki dan u Indjiju. Bio nesto poslom pa mi bilo usput. Da sam otisao ciljano samo bih se jos vise iznervirao. Elem, pola stvari koje na sajtu kao “preporucuju” nema, a za drugu plovinu nema brojeva. Sve nesto raspareno. Tesko da moze ista da se probere.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ko ide kroz Budimpestu moze da svrati u ovaj autlet, ima raznih marki, znam da Levis ima 2 radnje, na akciji budu 30e farke, ali naravno ima nekih ogranicenja. https://www.google.rs/maps/place/Biator ... 15ec905a71

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Preko mesec dana su svuda popusti, baš je moglo da se probere.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da li neko ima preporuku za farmerke sa visokim strukom?
Već nekoliko godina nosim samo 102 model Legend-a, kvalitet je ok ali sam se njih držao zbog kroja: imam visoke kukove pa mi novi trendovi džinsa (regularan ili nizak struk) stvaraju veliku nelagodnost prilikom svakodnevne upotrebe.
Avaj, prestali su da ih prave pre god dana, što sam tek juče saznao pa ne mogu da napravim lager jer ih nigde nema
Najdublji model Levisa (751) mi stoji ok, ali za najveći broj koji imaju u ponudi moram da smršam 10kg.
Već nekoliko godina nosim samo 102 model Legend-a, kvalitet je ok ali sam se njih držao zbog kroja: imam visoke kukove pa mi novi trendovi džinsa (regularan ili nizak struk) stvaraju veliku nelagodnost prilikom svakodnevne upotrebe.
Avaj, prestali su da ih prave pre god dana, što sam tek juče saznao pa ne mogu da napravim lager jer ih nigde nema

Najdublji model Levisa (751) mi stoji ok, ali za najveći broj koji imaju u ponudi moram da smršam 10kg.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Smrsaj malo nece nista da ti skodi
Ne znam za mene licno levi's pa jedno 10 praznih pa posle neka se poredjaku kako ko voli

Ne znam za mene licno levi's pa jedno 10 praznih pa posle neka se poredjaku kako ko voli

Trusardi, povoljne su u outletu u Indjiji, a kvalitetnije farmerke kod nas tesko da mogu da se pazare.
Ima i Hugo Boss dubokih modela, ali ne mnogo i meni je tesko bilo da nadjem kroj kada sam mogao da udjem u njih.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima i Hugo Boss dubokih modela, ali ne mnogo i meni je tesko bilo da nadjem kroj kada sam mogao da udjem u njih.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pozdrav, zanima me da li vredi uzimati ove patike, kakvog su "kvaliteta"? posto je cena pristupacna.

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Uzeh ovaj duks u Tom Tailor u Merkatoru. 50% off, dosta dobri komadi.
Inače u celom tržnom centru je toliko vrućina zbog grejanja koje radi do danas. Zilion stepeni!
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Inače u celom tržnom centru je toliko vrućina zbog grejanja koje radi do danas. Zilion stepeni!

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tom Tailor je krs najveci. Letos sam uzeo majice, platio ih fino iako su bile na popustu, i izlizale se kragne do kraja sezone. Za malo vise para da sam otisao u Tommy Hilfiger, mirniji bi bio.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Meni Tom Tailor kosulja bez greske vec cetvrtu godinu.
Niti je izbledela niti se iskrzala.
Niti je izbledela niti se iskrzala.
- Vladapetr
Gde kupujete čarape i koliko vam traju? Mislim na svakodnevnu varijantu, uz patike-cipele fazon, ne sportske niti jednobojne za uz odelo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja bogami nosim te jednobojne, smaraju me sarene. Kod nas jarceva stroga klasika
Traju dok ih ne uniste kerovi, znaci 2-3 meseca. One kratke, do clanka, kupim u bigu (6 pari 900 dinari) i uglavnom ih koristim za trening. Od juna do septembra patike ne nosim (samim tim ni carape), ili papuce ili mokasine.

- Vladapetr
Gde u Bigu ih uzimaš? Nisam razumeo ovo za trening, koristiš tanke tamne čarape za to?
Ja sam u H&M uzimao, skroz su dobre. Imam i bele do zgloba i normalne sive/plave/sarene za svaki dan
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk