Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Gruja se žali isto da mu ne radi na Vitari. Čak je i po kiši znao da otkaže.
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
A za bozic bilo 17cSaša napisao: 20 Feb 2018, 09:15
Inače u NS-u ludnica kako pada, ima ga i po autoputu dosta, dok ovde u BG-u jedva malo...
TT

Ja sam hteo na par dana na jadran ovih dana ali izgleda da cu se nacekati da u regionu temperature ponovo budu 10-15c. Ovaj talas ce potrajati.
Bas razmisljam, za tacno 8 meseci u DE, ne secam se da sam video 10 pasata b7 i b8 u Kelnu, 4tom najvecem gradu u DE.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Juče popodne baš ispred bolnice gde radim se zapalio jedan taksi W212 kombi. Počeo da gori ispod haube, došli vatrogasci i startovali sa penom, trebalo im je dobrih 15ak minuta da zaustave požar. Posle su se akali još pet minuta da razvale bravu na haubi. Pokušali prvo da otvore "na fino" iz kabine, ali kad nije moglo onda su krenuli hidrauličnom silom. Sve to onako deluje baš prilično strašno kad se gleda uživo.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sad samo žuta traka i na crveno tamo gde su kamere 

Da, u magli jedino radi ako ne pada ništatrojanac napisao:Gruja se žali isto da mu ne radi na Vitari. Čak je i po kiši znao da otkaže.
Jača kiša, i sneg jutros, za 5-10 min ugase sisteme, a onda nemaš ni tempomat
Pa jebes ti to, trebalo je uzmem obican tempomat, koji uvek radi
Nije bezbedan po mećavi nijedan. Valjda može da se vozi i bez tempomata.
U Vitarinoj temi možemo da nastavimo o tome
Mećave ni jednom nije bilo, a vozio sam sa običnim tempomatom po takvim sranjima da ovo potpuno gubi smisao
Mećave ni jednom nije bilo, a vozio sam sa običnim tempomatom po takvim sranjima da ovo potpuno gubi smisao
Meni jako dobro radar radi po kisi (nisam jos probao po snegu), ali je veliki propust sto moze da radi samo u radarskom modu (bar preko volana), a u Holandiji je poprilicno neupotrebljiv zbog gustine saobracaja, a najblizi razmak mu je takav da mi stalno neko upada ispred i koci me
jako stresno..

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I RAV se počeo glupirati samo danas po ovom snegu i kijamentu. Po kiši i ostalom sve radi kako treba. Inače se jako lepo ponašao danas u vožnji od NS-a do BG-a (sem ovih javljanja, naravno), ne znam pomaže li 4x4 šta tome, odnosno da li se uključuje kad je klizavo i ima snega na asfaltu? 

Zato se autonomna vozila i reklamiraju po Kaliforniji.McGruja napisao: 20 Feb 2018, 10:48Da, u magli jedino radi ako ne pada ništatrojanac napisao:Gruja se žali isto da mu ne radi na Vitari. Čak je i po kiši znao da otkaže.
Jača kiša, i sneg jutros, za 5-10 min ugase sisteme, a onda nemaš ni tempomat
Pa jebes ti to, trebalo je uzmem obican tempomat, koji uvek radi

Sami od sebe pravimo kretene. Automatska svetla, brisači, razne radio komande...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Tempomat, sauh...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne banalizuj sa saugom.