Dobro veče
Re: Dobro veče
To sam prvi put video u Mazdi 6 koju sam hteo da uzmem 2009. godine.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Meni je par puta zvucno upozorenje za vozilo u mrtvom uglu pomoglo. Dobra stvar.
Meni je do sada dva puta iskocilo upozorenje kako automatsko kocenje u slucaju nuzde ne radi zbog zamagljenosti soferke. Jednom je stvarno bila, dok drugi put nisam bas primetio potrebu za odmagljivanjem...
Meni je do sada dva puta iskocilo upozorenje kako automatsko kocenje u slucaju nuzde ne radi zbog zamagljenosti soferke. Jednom je stvarno bila, dok drugi put nisam bas primetio potrebu za odmagljivanjem...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Kod mene je ovo upozorenje za mrtav ugao iskljucivo vizuelno, nema "tonsku" podlogu. Po mom nekom licnom misljenju, trebali su da stave simbol/lampicu na unutrasnju ivicu ogledala, odmah do prozora. Mislim da bi bilo jos upadljivije. Ovako kao je postavljeno nije bas nesto ekstremno uocljivo kad je suncano vreme. Takodje mislim da bi crvena boja lampice bila bolja nego zuta. Sve ovo je zanovetanje na visokom nivou, ali ajdsad, kad zanovetam da bar to radim do kraja.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
@dukens
Ne misli se tu na zamaglenost vec na sneg, led, blato... Bilo sta sto pokriva kamere. Meni je jednom iskocila poruka, ocistio led i sve ok.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ne misli se tu na zamaglenost vec na sneg, led, blato... Bilo sta sto pokriva kamere. Meni je jednom iskocila poruka, ocistio led i sve ok.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my Z00D using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Bas mi kolega ima e60 bmw 5-cu 2004 i aktivni tempomat mu radi kao satic i dan danas. Nikada problema sa njim..
Upozorenje na vozila u mrtvom uglu i citanje saobracajnih znakova ogranicenja su meni najbolji od tih bezbednosnih sistema. Ostali su ok ali ih ne koristim.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nikako ne bih stavio čitanje znakova u koš sa najboljim sistemima bezbednosti
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Mislim da citanje znakova zavisi samo od navigacije u kolima, ako ona ima upisana ogranicenja, po tom principu i funkcionise to "citanje ogranicenja". Ne znam da l postoji neki drugi princip rada ( kamera kojoj je to svrha ).Woodoo napisao:Upozorenje na vozila u mrtvom uglu i citanje saobracajnih znakova ogranicenja su meni najbolji od tih bezbednosnih sistema. Ostali su ok ali ih ne koristim.
Za mrtav ugao najvise vidjam na meckama i korejancima, i to je jako korisna stvar.
Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk
https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Postoji kamera u tu svrhu...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To citanje znakova dobro dodje u normalnim zemljama, gde je sve umrezeno. Ovde majmuni svaki drugi znak izvrljaju, okrenu... Moze da olaksa posao jedino zbog pretrpanosti informacijama.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Suvo vreme, nikakav spoljasnji remeteci faktor. Vracao sam se sa sporta i auto se bas od mene maglio kada je iskocilo upozorenje.Sloba napisao: 20 Feb 2018, 19:12 @dukens
@Kragujevac,
Slazem se za zvucno upozorenje. Vizuelno nije bas uocljivo, sto mi je uz zvuk dobra varijanta, jer bi me nerviralo kada bi mi bljestalo.
Meni je automatsko kocenje mozda i najkorisnija opcija od svih.
- Gabau
- Pridružio se: 17 Jul 2013, 17:18
- Garaža: Ford Focus mk2.5 1.4, 80ks i Ford Fiesta mk3 1.1
Na sluzbenoj mazdi 3 upozorenje za auto u mrtvi ugao zvucno se aktivira samo ako se ukljuci zmigavac.
U SLO javljaju sneg za četvrtak....dobrodošao ako dolazišDarko napisao: 20 Feb 2018, 09:38A za bozic bilo 17cSaša napisao: 20 Feb 2018, 09:15
Inače u NS-u ludnica kako pada, ima ga i po autoputu dosta, dok ovde u BG-u jedva malo...
TT![]()
Ja sam hteo na par dana na jadran ovih dana ali izgleda da cu se nacekati da u regionu temperature ponovo budu 10-15c. Ovaj talas ce potrajati.