Dobro veče
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Dobro veče
Posto su carape ?
Dobro veče
Od 3-4.000 DIN pa do 100ak€
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Samo se 'bojim' da vremenom ne prenesu sve 'bitno' na staklo. To bi tek bila gimnastika za mozak.Woodoo napisao:Veruj mi da je i ovde extra korisno, bukvalno ne moze da se desi da ne primetim znak ogranicenja. Za putovanja magistralnim putevima odlicna opcija. Za grad je mratv ugao majka. Ostale opcije su ok, isprobavao sam ih ali nisam nijednu koristio dugo, jednostavno mi ubijaju dinamiku voznje.shandu90 napisao: 20 Feb 2018, 21:13 To citanje znakova dobro dodje u normalnim zemljama, gde je sve umrezeno. Ovde majmuni svaki drugi znak izvrljaju, okrenu... Moze da olaksa posao jedino zbog pretrpanosti informacijama.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
mislim da je u AT obavezno da imaš lance u gepeku ako je sneg. NE drži me 100% za reč.ljuba napisao: 21 Feb 2018, 10:21 Kada smo vec kod toga ja sam ovaj vikend u Austriji, i vec godinama nosim lance i nikada ih ne koristim, a sada mi se ne kupuju novi lanci (za privremeni auto), koliko je obavezno imati ih? Ne idem na neku visinu, i prilicno su protocni putevi tamo gde idem. U zakonu kaze da nisu obavezni - osim ako ne stoji znak![]()
Ostatak: ako pada, čiste odmah seljaci sa traktorima. Ne bi trebalo da imaš problema, jer oni čiste od 2-3 ujutru
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čarape se izližu, ali su OK za ispoštovati zakon, te ako ima leda i utabanog snega.
TT
TT
Bice suvo ali vrlo hladno po prognozama za sadDarko napisao: 21 Feb 2018, 10:08Pomerio sam za sledeci vikend, valjda ce se do tada prolepsati. To je vec pocetak martamaniaxxx napisao:
U SLO javljaju sneg za četvrtak....dobrodošao ako dolaziš![]()
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Samo da upišem post 7777
TT
TT
Kod Holandskog auto kluba pise da nijsu obavezni, ali ne moze da se vozi bez njih kada su obavezni
(znak) Interesantno obavezni su (u prtljazniku) samo ako se imaju letnje gume. I malkice drugacije su obaveze za iznajmljene automobile...
https://translate.google.com/translate? ... oostenrijk

https://translate.google.com/translate? ... oostenrijk
- passenger
Pre ca mesec dana se vozim sa koleginicom s posla u njenom Jeep GC i otvorim roletnu panorame. Danas se vozio opet sa njom i kaže: ''e sad zatvori ovo, stoji već mesec dana otvoreno, a ja ne znam da zatvorim''

passenger napisao: 21 Feb 2018, 21:38 Pre ca mesec dana se vozim sa koleginicom s posla u njenom Jeep GC i otvorim roletnu panorame. Danas se vozio opet sa njom i kaže: ''e sad zatvori ovo, stoji već mesec dana otvoreno, a ja ne znam da zatvorim''
![]()
![]()
Ako ti žena čita forum-ugasio si
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
piše/kuca žena memoare 

- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Ima li ko od kolega na zajam carape za sneg ili lance, za 18”? Od 25.02-02.03, ne verujem da ce trebati ali za svaki slucaj. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk