Slanje mail-a bez prethodnog poziva/kontakta
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Slanje mail-a bez prethodnog poziva/kontakta
Ja sam takvima citirao zakon o zastiti potrosaca, odredbe o nasrtljivom ponasanju, znas kako su prestali da zovu
StandardnoRakhil napisao: ...ili sa cuvenom recenicom "mogu li dobiti vaseg direktora"?

@Next
Jedna stvar zbog koje je ipak dobro prvo pozvati telefonom je sto po firmama imas razlicite "OUR"-e, ono sto jedni u startu izbrisu drugima npr treba kao hleb, a komunikacija izmedju sektora nikakva.
Konkretno kod nas je za to citanje/cuvanje mailova zaduzena sekretarica koja apsolutno ne poznaje oblast, pa sad ti vidi kako ih razvrstava i sta je njoj bitno, a sta ne...
(Ima kulturnih ljudi koji pitaju da li imamo potrebe za necim i ne navaljuju ukoliko je odgovor negativan, ili u suprotnom popricaju sa konkretnom osobom za njihov proivod/uslugu i dogovore uglavnom slanje maila

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Mislim da bolju prodju ima mail od telefona. Znam po sebi. Cim mi zazvoni telefon i pocnu znate ja sam iz.....treba mi direktor ili neko ko je....ja vec pocnem da prevrcem ocima i da u startu otpisujem to. Pogotovo ako imam neku stranku ilisl. Dok mail mozes da procitas kada hoces i da vidis da li te stvarno zanima ili ne...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Slanje mail-a bez prethodnog poziva/kontakta
Pošalješ mail, pa ako nema reakcije posle par dana pozoveš i telefonom i pitaš da li su pročitali, da li su zainteresovani, šta misle o ponudi i tako to. Mnogi mailovi prođu a da ih niko i ne otvori, iz raznoraznih razloga. Ne bih najpre zvao jer je to još veće smaranje i otkačiće te a da te i ne saslušaju do kraja. Dakle - prvo fin i interesantan mail a onda i poziv, ako želiš veći efekat. Nemaš šta izgubiti ovim pozivom kad već nisu odgovorili na mail, možeš samo dobiti. 
Tapatalk

Tapatalk