Auto sijalice
Re: Auto sijalice
Night Breaker Plus.
Imam ih ja i traju već par godina.
Imam ih ja i traju već par godina.
Da li rade i kao dnevna svetla?
S obzirom da imaju 50% životnog veka obične sijalice (podatak za Unlimited, Plus nema više izgleda).
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Onda ipak neće kod mene u Punta. 
Privuklo me to "plus", jer obično znači da imaju produžen vek trajanja.

Privuklo me to "plus", jer obično znači da imaju produžen vek trajanja.
Meni Night Breaker Unlimited H11 traju više od dve godine, imam dnevna svetla, što verovatno dosta znači.
Prethodno su mi na i30 koji je poznat po "potrošnji" sijalica Night Breaker i Night Breaker + trajale maksimalno godinu dana.
Svakako su odlične i mnogo bolje osvetljavaju u odnosu na neke obične Osram ili Long life.
Prethodno su mi na i30 koji je poznat po "potrošnji" sijalica Night Breaker i Night Breaker + trajale maksimalno godinu dana.
Svakako su odlične i mnogo bolje osvetljavaju u odnosu na neke obične Osram ili Long life.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma te long life bi stavio samo kao dnevna ali su za noć loša, pogotovo u uslovima smanjene vidljivosti. Bolje svetli obična sijalica.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Upališ duga kad je mrak.
^^
Na jednom autu imam NB+ kao oborena svetla koja se pale cim se upali auto. I rade godinama.
Na drugom autu takodje NB+ imam kao duga svetla, dakle pale-gase se bezbroj puta. Isto rade godinama.
Sad i ja na brzinu izgooglah da ih vise nema u prodaji.
Valjda su napokon bili napravili kvalitetnu sijalicu koja ne crkava pa kad su skontali da će im opasti prodaja novih i da su se zajebali, povukli je iz prodaje
Na jednom autu imam NB+ kao oborena svetla koja se pale cim se upali auto. I rade godinama.
Na drugom autu takodje NB+ imam kao duga svetla, dakle pale-gase se bezbroj puta. Isto rade godinama.
Sad i ja na brzinu izgooglah da ih vise nema u prodaji.
Valjda su napokon bili napravili kvalitetnu sijalicu koja ne crkava pa kad su skontali da će im opasti prodaja novih i da su se zajebali, povukli je iz prodaje

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Obične Osram Long Life (poslednja generacija, zeleno pakovanje) svetle baš dobro, ja ne vidim nikakve razlike u odnosu na standardne. Prethodne serije su svetlele malo slabije (plavo pakovanje).trojanac napisao: 26 Feb 2018, 10:53 Ma te long life bi stavio samo kao dnevna ali su za noć loša, pogotovo u uslovima smanjene vidljivosti. Bolje svetli obična sijalica.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moje iskustvo je aa starijim. Ove nove nisam probao.
Posetite www.garaza.rs !
Moraš probati i neke mlađe definitivno.
Imam u planu da probam Bosch Gigalight. Valeo +50 ili tako nesto, pokazale su se dobro. Svetle dosta jace nego obicne, cena, dzabe, traju vec 2 godine.
Je l ima neko preporuku za neke plavičaste sijalice, da mi se uklope sa led dnevnim svetlima na Insigniji 2014? Dir 2 je tip sijalice, halogena.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Turih Osram NB Ultimate.
Jedva čekam mrak
Za razliku od nekih noname, koje su montirane kao rezervne, oduševio sam se kada sam ušao u garažu - na zidu se lepo vidi linija, tj dve, nema rasipanja kao kod starih. Još da nađem mrak bez ulične rasvete
TT
Jedva čekam mrak

Za razliku od nekih noname, koje su montirane kao rezervne, oduševio sam se kada sam ušao u garažu - na zidu se lepo vidi linija, tj dve, nema rasipanja kao kod starih. Još da nađem mrak bez ulične rasvete

TT