Stigla zima...
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Re: Stigla zima...
Bogami i ja jedva čekam da padne veče i da se provozam malo, doduše samo prednja vuča, ali nije ni to loša zabava
Po Klisi na ulicama ima dosta snega a i poligon mi je blizu
))
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Malopre jedan ispred mene bogami okrenu belog Punta valjda pod ručnom, maltene u mestu... Samo sam gledao hoće li me usput zalepiti ili će proći pored... 

Nije probao u rikverc.
Taman je dosao do dole, onda se nekako okrenuo i zaputio nazad uzbrdo.
Ja mu rekao da ni ne silazi ali nije poslusao. Nisam ni stigao da se setim predloga da se opet okrece i proba u rikverc, kada je vec odluco da se stave lanci.
Ulica ima 3m sirine, samo na jednom mestu je prosirenje da se okrene a i to prosirenje je pod nagibom. Sa jedne strane ulice je kanala za odvod oborinske vode.
Bocna ulica, glavna je naravno ociscena do crnog.
Uglavnom treba dobar vozac koji oseca ograniceni prostor za manevar, poznaje svoj auto i sneg mu je podloga koja nije strana.
Uglavnom gotovo svake zime se neko zaglavi i trazi traktor, lance ili slicno
Jedino me odrusevila jedna Zafira prosle godine kako je iz prve izasla, a gume su naravno Tigar Winter1. Ja bas tog dana nisam mogao da izadjem, bilo otoplilo i popustilo a onda zaledilo i samo samo sam otklizavao bocno pravo u kanal.
I odustanem jer mi nije bilo hitno tog trenutka.
Sutradan normalno izadjem.
Zeznuto je kako god se okrene jer je uzano, nagib je oko 15% a ima i jedna blaga krivina pa ako tu zanese kanal sa strane se opasno pocne priblizavati.
Ali ko voli sneg i hoce da testira zimske gume ili auto uslovi su za to odlicni.
A samo je 250metara ulica dugacka.
Taman je dosao do dole, onda se nekako okrenuo i zaputio nazad uzbrdo.
Ja mu rekao da ni ne silazi ali nije poslusao. Nisam ni stigao da se setim predloga da se opet okrece i proba u rikverc, kada je vec odluco da se stave lanci.
Ulica ima 3m sirine, samo na jednom mestu je prosirenje da se okrene a i to prosirenje je pod nagibom. Sa jedne strane ulice je kanala za odvod oborinske vode.
Bocna ulica, glavna je naravno ociscena do crnog.
Uglavnom treba dobar vozac koji oseca ograniceni prostor za manevar, poznaje svoj auto i sneg mu je podloga koja nije strana.
Uglavnom gotovo svake zime se neko zaglavi i trazi traktor, lance ili slicno
Jedino me odrusevila jedna Zafira prosle godine kako je iz prve izasla, a gume su naravno Tigar Winter1. Ja bas tog dana nisam mogao da izadjem, bilo otoplilo i popustilo a onda zaledilo i samo samo sam otklizavao bocno pravo u kanal.
I odustanem jer mi nije bilo hitno tog trenutka.
Sutradan normalno izadjem.
Zeznuto je kako god se okrene jer je uzano, nagib je oko 15% a ima i jedna blaga krivina pa ako tu zanese kanal sa strane se opasno pocne priblizavati.
Ali ko voli sneg i hoce da testira zimske gume ili auto uslovi su za to odlicni.
A samo je 250metara ulica dugacka.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mislim da danas baš i nije vreme za igranje, najpre da te ne bi pokupio neko sa letnjim gumama ili neki početnik. Malopre sam video 2 sudara na NBG u krugu od 1km.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Čujem neko "zavija" tj proklizava. Računam da će proći, ali to traje... Pogledam kroz prozor, Volvo S60, napravio šaru vrdanjem kroz ulicu. Jeste da nije očišćeno i mali je uspon, ali ovaj baš preterao. Pomislih da će izudarati parkirane automobile. Nekako se izvuče, a za njim Yugo lagano, bez da je proklizao 
Evo ga sada Golf pikap urliče, ali ide
Edit: Još jedan Jugić skoro pa projuri.

Evo ga sada Golf pikap urliče, ali ide
Edit: Još jedan Jugić skoro pa projuri.
Uske gume.
- pedja
- član 001
I malo pameti.
Prošlo posle još par automobila. Samo Megane odustade i vrati se nazad.
Ne znam šta je sa ljudima, kroz ovu ulicu inače slabo prolaze nerezidenti, da tako kažem. Izgleda gužva u Bulevaru, pa zaobilaze, aaalii....
TT
Prošlo posle još par automobila. Samo Megane odustade i vrati se nazad.
Ne znam šta je sa ljudima, kroz ovu ulicu inače slabo prolaze nerezidenti, da tako kažem. Izgleda gužva u Bulevaru, pa zaobilaze, aaalii....
TT
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
U CH sunčano -7. Nema snega
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Slao mi drug danas slike KG-a
sinoć gledao čukanje u Bresnici. Znaš i sam kakvo je brdo tamo na glavnom putu Bresnice i ukombinuj to sa lošim gumama i eto ti
sinoć gledao čukanje u Bresnici. Znaš i sam kakvo je brdo tamo na glavnom putu Bresnice i ukombinuj to sa lošim gumama i eto ti
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pre neki dan videh par auta imaju letnje gume. Bice im veselo sad ako rese da voze. Pocinje da bude klizavo pomalo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ja malopre otklizao do ivičnjaka umesto da skrenem u Momčila Tapavice (Mileve Marić). Napadao sneg a ovaj od jutros se sledio i eto zabave. Sreća, ovde uvek vozim 30 pa me je zaustavio ivičnjak.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
Dečiji rođendan, početak u šest, ja stigao prvi, jer živim blizu - nema nikoga osim zaposlenih 
TT

TT