Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ma sve je neočišćeno, užas.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma jok, Mali malopre rekao da je sve ocisceno I prohodno. Ja se sat I po vracao sa posla ali ako Mali kaze... nisam ja to dobro video.
Pola 4 - 6, u autu - NBG Zvezdara i nazad. Opšte šuntavilo.
Za to vreme na radiju S.Mali kaže da je sve u redu.
Oca im jebem...
Za to vreme na radiju S.Mali kaže da je sve u redu.
Oca im jebem...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
To su čari zivota u velegradu, sreca vasa pa su nam zime nikakve 

Obozavam ovakvo vreme 
A cak mi i guzve manje smetaju, jer nastaju zbog toga sto svi sporo voze, ali zato ima duplo manje automobila

A cak mi i guzve manje smetaju, jer nastaju zbog toga sto svi sporo voze, ali zato ima duplo manje automobila

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kako sam profi uleteo u parking mesto 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Grtal'ca opet prolazi mojom uskom uličicom.
A još nismo okončali ni onaj prošli sudski spor.
Popeo sam Punta na trotoar, što je sigurno - sigurno je. 

Kod mene su do sada redovno čistili, ali zadnjih dana ih nema, verovatno rade po Inđiji ceo dan. Biće veselo kad padne ledena kiša...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ovo što se dešava napolju je vrlo zahebano u Vojvodini: jako je hladno i pada onaj sitan suvi sneg kojeg vetar nosi kuda hoće. S obzirom da i duva, biće sutra smetova i svačega.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Malopre likovi na bordu prosli ulicom 

Ap pre sat vremena
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kod nas isto + brda.Saša napisao: 26 Feb 2018, 21:44 Ovo što se dešava napolju je vrlo zahebano u Vojvodini: jako je hladno i pada onaj sitan suvi sneg kojeg vetar nosi kuda hoće. S obzirom da i duva, biće sutra smetova i svačega.
- Saša
U ravnici je to jako opasno. I mali takav suv sneg po velikom minusu napravi ogromne smetove. Polja čista, oduvana, ni pahuljice, a smetovi po dva metra na cestama, prugama ili bilo čemu što je samo pola metra ili čak manje uzdignuto u odnosu na okolno zemljište...
Poslednja izmena od Saša u 26 Feb 2018, 22:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Kad se pomenu Ličani, uvek se setim Nikole Tesle.Saša napisao: 26 Feb 2018, 12:35 Asimilirali su me izgleda uspešno ovi domaći. A kako i ne bi kada živim sada ovde već mnogo duže nego što sam živeo tamo (tamo prvih 16 godina, ovde ostalih 27).![]()

Torbica (Nikola Škorić) malo glumi Bosanca, malo Krajišnika (Ličanina ili Dalmatinca), kako kad. U stvarnosti je rodom iz Rijeke, takođe je došao u Novi Sad 1991. godine.Saša napisao: 26 Feb 2018, 12:35 A Torbica kao fol glumi nekog Bosanca a u stvari original Likota iz mog kraja.![]()
Ђенерал Јанковић
- Saša
Ma on je i po prezimenu sigurno Ličanin, puna je Lika Škorića. No "Čvarkov" ga stalno tovari da je Bosanac a on po govoru, izgledu i ponašanju kao da je juče došao iz Korenice ili Bunića... To se tako verno ne može skinuti nikako... mora biti u genima... 

Poslednja izmena od Saša u 26 Feb 2018, 22:33, izmenjeno 1 put ukupno.