Zimske gume - da ili ne?
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Re: Zimske gume - da ili ne?
Ljudi veruju da imaju zimske, ali nakon 40 letnjih stepeni ne radi bas kako je zamisljeno 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ja po ovakvom vremenu izbegavam da uopšte i vozim auto. Juče je bilo gomila sitnih čukanja po gradu. Mogu ja imati dobre gume i paziti, ali džaba kad gro ljudi vozi kao da su ulice raščišćene. Srećom, Novi Sad je stvarno mali, pa se skoro sve postiže i peške, a uvek je tu i opcija taksija.
Zapravo gomila ljudi vozi kao da su na litici, ako govorimo o NS 

- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Ja sam se juče baš navozao po gradu tokom celog dana i samo mogu da pohvalim Novosađane. Svi su vozili defanzivno i bez ikakvog majmunisanja.
Inače na poligon na Klisi oko 23 došla murija i rasterala driftere.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Inače na poligon na Klisi oko 23 došla murija i rasterala driftere.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam kakav je to poligon ali ako nema drugih parkiranih automobila ja ne bi nikog terao. Igranje u ovakvim uslovima na bezbednom mestu je najbolji način da se nauči gde je granica, kako se auto ponaša i kako ga kontrolisati u krtičnim situacijama.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ogroman prazan i asfaltiran parking koji se subotom i nedeljom koristi parkiranje automobila koji dolaze na "Najlon" pijacu. Ranije je u jednom njegovom uglu bio mali poligon na kome se polagala vožnja, no ne znam da li je i dalje tamo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Poligon za auto skole, da tako kazem. Nocu prazan, kao i svaki veci parking kad padne sneg.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Da li bi bilo legalno voziti na gusenicama ?
Prosle zime su pisali za nasilničku vožnju ljudima koji su se igrali na parkingu Tempa na Adi.
- Vlada11070
- Pridružio se: 29 Jan 2017, 01:33
Zimske gume - da ili ne?
Kao može mi se pa ću da se kurčim jer imam značku, kome smetaju tu, ne ugrožavaju sebe, ne ugrožavaju okolinu, nego kao ajde, nemamo šta da radimo pa da oteramo driftere..
Možda ih zvao mesar iz Tempa... Što oni da se zezaju, a on mora da mlati satarom 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da li to mogu da rade?Neo napisao:Prosle zime su pisali za nasilničku vožnju ljudima koji su se igrali na parkingu Tempa na Adi.
Parking Tempa je, paaaa, parking. Nije javna saobraćajnica i u privatnom je vlasništvu (valjda). To ne znači da ne važe zakoni, već da saobraćajna pravila, poput Stop i slično, služe da pomognu, ali nemaju tu "težinu", kao na javnoj saobraćajnici. Samim tim i nasilnička vožnja je upitna.
U redu je remećenje javnog reda i mira, ugrožavanje drugih lica i imovine itd. To je kao da u tvoje dvorište uđu i pišu nasilničku, jer potpisuješ po čitav dan.
Ne tvrdim da je tako, ali mislim da tako nešto ispriča saobraćajac pri udesu na privatnom parkingu.
TT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
+1
A i ne moze saobracajac da pise za nasilnicku. To sudija odredjuje s obzirom da nije tacno definisano sta je jos nasilnicka, osim preticanja kolone preko pune i dva crvena za kolko vec bese minuta.
A i ne moze saobracajac da pise za nasilnicku. To sudija odredjuje s obzirom da nije tacno definisano sta je jos nasilnicka, osim preticanja kolone preko pune i dva crvena za kolko vec bese minuta.
Tako mi je prenela drugarica. Da li mogu ili ne, ne znam, možda je neka druga kazna, nisam čuo direktno od tih momaka.
Svakako nisu ni trebali da ih diraju, bolje tamo da se igraju nego u saobraćaju.
Svakako nisu ni trebali da ih diraju, bolje tamo da se igraju nego u saobraćaju.
Samo da pohvalim Sava Eskimo HP2... Bio sam danas do jednog sela blizu Aleksandrovca. Utaban sneg i led gotovo na celoj deonici od Kruševca, dosta uspona i krivina i baš su se dobro pokazale. Namerno sam par puta pokušavao da vidim gde im je limit i mora baš dosta da se pretera da bi otkazale poslušnost, baš dobro drže.