Mobilne telekomunikacije
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mobilne telekomunikacije
Bila su sva tri, kada je startovala prodaja. Zvanično je zlato, ali izgleda dosta dobro uživo.
TT
TT
Ja bih uzeo beli, crni ce ti biti bukvalno kao svinjac stalno.
Ja ne znam zasto se odjednom vratila ta moda te sjajne plastiketine, ali je bas odvratno.
Ja ne znam zasto se odjednom vratila ta moda te sjajne plastiketine, ali je bas odvratno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A meni staklo nije jasno, klizavo i kad se razbije ajmo na mjenjanje.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kuzmanovic napisao: 26 Feb 2018, 11:16 Sta mislite o Xiaomi Mi A1? Ima li nesto bolje u tom cenovnom rangu (do 250e)?
U sustini kod njega mi se svidja to sto je stock android i nena jebavanja sa skidanjem play store, sto ima 4gb rama i sto lepo izgleda telefon. Na nekom reviewu sam video da je google obecao update u naredne dve godine, dok je zamerka spor fingerprint sensor i slaba kamera u mracnim uslovima.
Takodje nisam siguran da mi treba 5.5" ekran, moze i manji da bude.
Imate li neki drugi predlog i ako ne, gde je najbolje kupiti Xiaomi?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da li i samsung s8, s9 imaju staklo nazad?
Imaju
Nebitan je materijal, nego finish, taj kineski gloss black je najgori finish ikada izmisljen.HKS napisao: 26 Feb 2018, 22:28 A meni staklo nije jasno, klizavo i kad se razbije ajmo na mjenjanje.
Ni ja ne gotivim eventualno u nekim bojama i na nekim telefonima izgleda ok, keramika je dobra, bruseni/peskirani metal takodje, plastika mat je soc bas, ona smirgla na one plus one je bila zanimljiva. Keva npr ima na ovom redmi od 100e neku skroz kul plastiku, niti je glossy mat, kao neka sedef roze
Ja sam to imao na Sony Xperia Z3. Nikad vise nisam cistio telefon i nikad prljaviji nije bio.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
E ovako, prijatelj ima problem sa htc m8. NFC ikonica je počela da mu treperi konstantno i odjednom je i NFC nestao iz podešavanja. Kao da ga i nema. Kada se telefon formatira , stanje se ne menja. Pored toga prisutan je i battery drain baš zbog ovoga.
Sve ovo me navodi da je u pitanju hardverski problem. Da li neko ima iskustva sa ovakvim stvarima, kako bi se moglo rešiti.
Novosađani dajte preporuku za neki servis telefona u gradu.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Sve ovo me navodi da je u pitanju hardverski problem. Da li neko ima iskustva sa ovakvim stvarima, kako bi se moglo rešiti.
Novosađani dajte preporuku za neki servis telefona u gradu.
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
Ne moze hardverski problem da izbrise ikonicu iz OS-a, to je softverski problem, ako nisu oni iz nekog razloga to tako namestili nekim update-om.
Nisam ni siguran da NFC moze nesto primetno da trosi bateriju kada se ne koristi.
Nisam ni siguran da NFC moze nesto primetno da trosi bateriju kada se ne koristi.
- Darko
Kakvo vam se misljenje o htc 10?
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Jedan od nekoliko najkompletnijih uređaja 2016 god.
Dobio je android 8.
Međutim ,nisam siguran 100%, mislim da je po ceni sličan Samsungu s7 , od njega nije znatno bolji ,tu su negde, u nekim segmentima je s7 bolji po meni. Ako kupuješ sa validnom garancijom bolje definitivno s7 ,jer ima najefikasniji zvanični servis, dok nisam siguran kako to ide sa HTCom.
Što da komplikuješ
TT
Dobio je android 8.
Međutim ,nisam siguran 100%, mislim da je po ceni sličan Samsungu s7 , od njega nije znatno bolji ,tu su negde, u nekim segmentima je s7 bolji po meni. Ako kupuješ sa validnom garancijom bolje definitivno s7 ,jer ima najefikasniji zvanični servis, dok nisam siguran kako to ide sa HTCom.
Što da komplikuješ

TT
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Jesi razmišljao o nekom iphonu?Darko napisao:Kakvo vam se misljenje o htc 10?
Da skratiš muke oko izbora androida.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Darko
Nisam, mali su mi ekrani na njima, kao i nemaju andorid auto aplikaciju da povezem sa fordom.
Imam neku ponudu za A8 2018 za 400e. Vrhunski izgleda telefon u ruci, samo po testovima su oprecna misljenja oko kamere.
Imam neku ponudu za A8 2018 za 400e. Vrhunski izgleda telefon u ruci, samo po testovima su oprecna misljenja oko kamere.
To je definitivno ubedljivo najozbiljniji telefon koji si pomenuo.