Zimske gume - da ili ne?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Zimske gume - da ili ne?
Te price mozes da pricas trenutnom sastavu foruma, ali ja te se jos uvek secam kad nisi mogao da izadjes sa ravnog parkinga kod Arene, zbog "snega" 

Neko je gore napisao, i sa time se slažem. Ko nije probao dobre zimske gume, taj mozda ima mišljenje da nisu neophodne. Sa osrednjim ili tigrom, ta razlika se i ne primeti toliko.
Sto se mene tice, kad sam uzimao auto, napravio sam računicu po kojoj mi se isplati taxijem i na more da idem više nego da kupim auto:) pa sam ipak uzeo gume (i auto:))
Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk
Sto se mene tice, kad sam uzimao auto, napravio sam računicu po kojoj mi se isplati taxijem i na more da idem više nego da kupim auto:) pa sam ipak uzeo gume (i auto:))
Using Tapatalk
Ne secam se, ali eto jos jednog primeraGaginh0 napisao: 03 Mar 2018, 09:42 Te price mozes da pricas trenutnom sastavu foruma, ali ja te se jos uvek secam kad nisi mogao da izadjes sa ravnog parkinga kod Arene, zbog "snega"![]()

Danijele, nije fora da ne znaju za dobre zimske gume, vec je fora sto su ubedjeni da ih nece nigde zateci sneg.
Dakle, misle da ce sneg uvek da krene pre nego sto oni krenu negde, pa nece ici kolima tada.
A mogu da se kladim da dosta njih koji tako pricaju, ipak i kada krene sneg, u fazonu su: "Ma idem samo tu blizu, nije veliki sneg, ocisceno je".
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Napred su mi Hankook ice koncept 2, pozadi Dayton dw510. Ovu nedelju sam proveo na Kopu i jako sam zadovoljan gumama. Izasao sam sa parkinga gde je bilo oko 20 cm snega, i generalno na putu sasvim dobro drze, zadnji kraj bezi kada bas preteram. Na mokrom odlicne i prednje i zadnje. Za gume koje su 600-700 dinara skuplje od Tigrusa po komadu su vise nego dobre, pogotovu na mokrom.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Davno, tipa 2009, nazad si imao letnje u ne bas najboljem stanju koliko se secam, bio neki neobavezan skup kod arene pa otisli na pice. Secam se da sam dosao sa Dagom, on je tad vozio B5 teget bojeXepoj87 napisao: 03 Mar 2018, 15:45Ne secam se, ali eto jos jednog primeraGaginh0 napisao: 03 Mar 2018, 09:42 Te price mozes da pricas trenutnom sastavu foruma, ali ja te se jos uvek secam kad nisi mogao da izadjes sa ravnog parkinga kod Arene, zbog "snega"![]()
Danijele, nije fora da ne znaju za dobre zimske gume, vec je fora sto su ubedjeni da ih nece nigde zateci sneg.
Dakle, misle da ce sneg uvek da krene pre nego sto oni krenu negde, pa nece ici kolima tada.
A mogu da se kladim da dosta njih koji tako pricaju, ipak i kada krene sneg, u fazonu su: "Ma idem samo tu blizu, nije veliki sneg, ocisceno je".

Ako sam imao nazad, imao sam i napred ili ti, nisam stavio zimske 
A letnje nikada nisam vozio u losem stanju, mada mi se cini da sam 2009. imao i dalje one neke unisex Pirelli sto su dosle sa autom, presle 32k km i jos par hiljada, jer mislim da su prva ugradnja, a da su bile bas izlizane.
Zbog njih sam i pokupio semafor kada je bila poplava

A letnje nikada nisam vozio u losem stanju, mada mi se cini da sam 2009. imao i dalje one neke unisex Pirelli sto su dosle sa autom, presle 32k km i jos par hiljada, jer mislim da su prva ugradnja, a da su bile bas izlizane.
Zbog njih sam i pokupio semafor kada je bila poplava

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Danas vratio letnje tj Michelin Latitude tour hp imaju oznaku MS, SUV guma. Mogu reci da nije prpblem krenuti da quattrom, ali je problem stati. A sta je tek sa putnickom "ravnom sarom".
Pizajmio sam gume i felne od drugara za Zlatibor, pa reko da ne vozam puno a najavljuju lepo vreme. Nisam kupio sebi zimske posto je u 235 55 19 bas problem naci zimsku gumu da valja sad, pa da ne bacam pare na bilo sta. A skoro kupio auto i nije bilo ni planirano zimovanje, a Caddy mi je svakako na zimskim.
Ovako izgleda.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Pizajmio sam gume i felne od drugara za Zlatibor, pa reko da ne vozam puno a najavljuju lepo vreme. Nisam kupio sebi zimske posto je u 235 55 19 bas problem naci zimsku gumu da valja sad, pa da ne bacam pare na bilo sta. A skoro kupio auto i nije bilo ni planirano zimovanje, a Caddy mi je svakako na zimskim.
Ovako izgleda.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
To je to! Kod stolara raspadnuta drvena kapija, kod molera neokrecena fasada, vulkanizer nema svoje gume... 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- dag81
- Kontakt:
Xa xa. Kako nemam sad sam na svojima. 

Brate, prodaj sam sebi krštenu gumu na 12 rata na Intesa karticu.

- dag81
- Kontakt:
Nema djuro. Ne kupujem nista na rate.
A imam gume letnje dobre i mlade, sto bih uzimao sad nekog kineza
A imam gume letnje dobre i mlade, sto bih uzimao sad nekog kineza
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Dobro de ima nas nekih koji znamo zasto si uzeo autodanijel00 napisao:Neko je gore napisao, i sa time se slažem. Ko nije probao dobre zimske gume, taj mozda ima mišljenje da nisu neophodne. Sa osrednjim ili tigrom, ta razlika se i ne primeti toliko.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nego kojim gumama ja da idem za Nemacku krajem Marta ? Kapiram da ce tada biti stabilnih 15 stepeni bar. Rado bih ih zamenio ali crv sumnje postoji...