Otvorilo se baš mnogo novih rupa,a problem je što se ne mogu uočiti od lokvi i stajaće vode po putu. Ja sam pecnuo dve felne za mesec dana. Biće skupa popravka
Srdjano i lose ti pali (nemoj bulvalno shvatiti) meni Caddy ni ne zavergla jos ne cekam toliko grejace.
Cale kaze mama pre neki dan u ZRu,kad je bilo -20, Astra g 1.7dti upalila da nije ni zaverglala.
I moja je palila isto lepo i ove i prošle još hladnije zime, ali bajo moj što tom motoru treba vremena da dođe na radnu temperaturu. Pa ja mislim skoro pola sata.
@Luka, anlaser je cudo, osetim na Caddyu.
@Pulp, nemam pojima retko je vozim, kad odem da je operem ili sipam gorivo pa nisam obracao paznju. Meni cudno, posto opeli uglavnom nisu poznati da dobro pale hladni. Mada gledam Yutube 2.0dti, cdti se bas muci na minusu.
Pulp Fiction napisao: 04 Mar 2018, 23:33
I moja je palila isto lepo i ove i prošle još hladnije zime, ali bajo moj što tom motoru treba vremena da dođe na radnu temperaturu. Pa ja mislim skoro pola sata.
Mozda je do neispravnog termostata.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ne znam, moguće je da su takvi. Gledam kazaljku uvek, i sporo ide ka 80,90c koliko već. Kad otopli bolje je. Msm da i onda treba 8km da prodjem neke magistrala vožnje. Znaci brzine do 80km/h.
Guglao sam pre i svi sa 17dti kazu da se sporo greje