Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Re: Grčka

Post od igor_harris »

Mi smo bili u vili Filipos. Dobra lokacija, parking, bazen, bazicni apartman ali cist.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Teško ćeš naći obezbeđen parking za goste.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Puzo81
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium

Post od Puzo81 »

Igor napisao: 01 Mar 2018, 23:04
Puzo81 napisao: 28 Feb 2018, 09:59
Aj da probam Sarti, rezervisao studio u Fotini House, parking, wifi,klima bla bla

Bio sam ja 2015 u Fotini House. Smestaj je OK, al wifi jedva radi kad se svi nakace, klimu naplacuju posebno i parking nisam imao. Ima za par automobila al to daju navodno gostima koji direkt kod njih rezervisu a ne preko agencije. Ja sam parkirao na par minuta peske odatle.
WIFI mi je bitan samo uvece, da pregledam mailove i slicno. Kolega je bio prosle godine i rece da nije imao problema sa netom. Posto je preko agencije klima je uracunata u cenu studia, 45e dvokrevetni. Na osnovu slika sa njihovog sajta pretpostavio sam da ce parking biti ko pre ugrabi al rekose da ima parkinga blizu, kao sto si i ti potvrdio.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

acca90 napisao:Jel ima neko neki smestaj da preporuci na Lefkadi, Nidri.
Planiramo da idemo od 18 do 30 juna zbog odmora kolima pa mi je i obezbedjen parkinga za auto bitan. Za sada sam nasao preko Argus tursa vila Metropol 10 nocenja 119e po osobi i ima parking, prosle godine je isao poznanik i kaze da je ok vila i ima ogroman parking preko puta.
Jos se razmisljamo Slika

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока
https://www.airbnb.com/rooms/12582706
Viber
+30 698 945 8536

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Vila Eleni, Perigiali, svaka preporuka.
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Slika
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Isao sam do Korce, koja je 40tak km od grcke. Glavni put, magistrala. Vrlo pozitivna iskustva, lepo se vozi okoline je prijatna, pumpi i auto perionica ima vise nego sto je uobicajeno u evropskim zemljama.
Nisam imao mnogo dodira sa lokalnim stanovnistvom, ono sto jesam bez problema. Ljubazni su.
BG tablice nisu bile nikakav problem niti je neko tokom celog puta svirao, gestikulirao ili bilo sta.
Jedino sto je pomalo brdovito u jednom kratkom delu, ima nekih 4-5km sa usponom do 15tak% i tu je za nijansu uzi put (deonica starog puta).

Ostali deo puta je u celini prosireni magistralni, rang exspres puta ravan sirok i pregledan. Vozi se brze nego kod nas na magistralnim putevima pa treba biti oprezniji.
Isao bih ponovo...

Lek je priblizno jednak dinaru tj 1 lek=1 dinar. Goriva ima svih vrsta na svakom cosku, jeftinije je nego kod nas. Hrana je kvalitetna, cene u restoranima kao kod nas.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Ljubitelj, fora je u pitanju :D

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Nema solunce medju precima :D

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

top_night
Reactions:
Pridružio se: 17 Feb 2015, 12:15

Post od top_night »

dobar je
Lm...inace... ima ljudi koji se raspituju bas za taj pravac, ne znam sta treba da mi kvrcne u glavi pa da idem na more preko albanijE. Mozda kad poludim...

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

Ogi napisao: 15 Feb 2018, 09:19 Mi smo prosle godine bili na Pachisu u drugom smestaju a kumovi su nam u isto vreme bili u Filiu. Cena je potpuno nenormalna koliko god da je lepo I bukvalno na plazi. Studio 100 evra, pa to je kriminal. Ali liku je uvek puno, moras tipa 6 meseci ranije da rezervises. Jos je studio jako jako mali, bukvalno kao soba, barem taj gde smo prosle godine ulazili.

Primera radi, mi ove godine idemo u Skala Rachoni u hotel na plazi, apartman (zapravo mezoneta s tim sto gornji nivo nije odvojena prostorija) sa doruckom I lezaljkama, bazen, 115 evra.
Jel to mozda Rachoni Resort?
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nije prijatelju, Aegean sun, taj je.
Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

Ok.. To je odma pored.. Bio si vec u tom kraju kako sam skontao.. Cim ides ponovo, zadovoljan si predpostavljam? Ja sam bio 2011 u Potosu, obisao sam dosta tad na Tasosu ali nisam tu dolazio..

Po slikama mi izgleda vrhunski za decu (4 i 2 godine) a nude PP..
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Zna li neko kakvo je stanje puteva kroz Makedoniju i dokle su stigli sa radovima?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
dpkg
Reactions:
Pridružio se: 07 Feb 2012, 00:19

Post od dpkg »

Da se pripremimo za sledecu godinu...Još tri nove naplatne rampe u Grčkoj.
U toku sledeće nedelje počinje montiranje nove naplatne rampe na Egnatia Odos-u ispred Asprovalte.
U aprilu će početi izgradnja još jedne naplatne rampe na putu Solun - Seres - Promahonas, pa će dodatne troškove imati oni koji u Grčku putuju preko Bugarske.
I treća naplatna rampa biće postavljena na putu Solun Oreokastro, za sve koji idu obilaznicom oko Soluna ka Halkidikiju i Tasosu.
Biće spremne za rad tek posle leta, tako da ove godine neće biti novih dažbina na putu u odnosu na prošlu (osim naplatne rampe kod Evzonija), ali biće narednog leta.
Znači za leto 2019. godine oni koji idu na Tasos preko Bugarske imaće jednu više naplatnu rampu, oni koji idu na Tasos preko Makedonije dve više, i oni koji idu na Halkidiki jednu.

A negde sam cuo da sada sve prodavnice naplacuju i kese.

Sto ne znaci naravno da cemo odustati od ove destinacije :)
Odgovori