Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
sasha015
Reactions:
Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi

Re: Parkiranje

Post od sasha015 »

Jedna od prometnijih ulica u malom gradu.
Na kraju nizbrdice je pijaca. Desno gde stojim je crkva i osnovna skola cije je igraliste pretvoreno u parking. Ovako je svaki dan, ne mozes proci od seljaka i dodjosa. Cekamo da ovi odozdo prodju. Ako krenes, blokiras sve i upadas u konflikt.

Slika

Iza mene stoje 2 pandura i ceskaju jajca. Imam sliku, ali posto je to lokalni Mup ne bih da kacim.

Grad je radnim danom prepun automobila.
Kao i svugde, vikendom je milina.
Dal je ovoliki broj vozila zbog euro3 norme, dal bi se sta promenilo ako bi se poostrio uvoz polovnjaka.
Da se ne lazemo, moj kraj je bedan i 90%auta su krsevi stari stariji od 15 godina. Jeftini i svakom dostupni uz plin u Bosni koji je bio do pre mesec dana 40 din.
Svako ima pravo da vozi ili kupi auto, ali plati parking,ne na ulici, ne na trotoaru.
Policija nista ne radi u Loznici po tom pitanju. Nista.
Verovatno zbog manjka parking mesta se takvo stanje tolerise.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

LiveSlika

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Šampioni.

Sent from my 3310

Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

A taj matori sa pikapom je najveci glasnogovornik o uredjenom parkiranju, dize brisace nepoznatima, izigrava stop ham ukratko. Jedno vece je njegov nasljednik jedva ubo kljuc u bravu kolko je bio kontuzovan, i nadje se matori da pametuje kako stoka divlja nocu. Ja reko pa nemoj tako sin ti je Od sramote me zaobilazi.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Korisnikov avatar
Rolla
Reactions:
Pridružio se: 06 Feb 2018, 15:00

Post od Rolla »

Slika

Nije bilo mesta i gospodja ostavi juga na sred prolaza..

Sent from my E5603 using Tapatalk

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

pedja napisao:Malopre, u Kraljice Marije, puno to iscrtano ostrvo, a zatim lik staje iza (tj van tog iscrtanog) pali sva četiri i izlazi. Verovatno razmišlja: nisam ja kriv što na ostrvu nema mesta za mene :D

Neposredno zatim naduvah lika u dostavnom vozilu, Nemo/Fiorino. Nije da sam njemu direktno rekao, ali sam popizdeo od slaloma niz ulicu i onda dođem do semafora. Srednja traka puna, a desna (za skretanje ka Pravnom) zvrji prazna jer od ovog spomenutog ne može da se uđe u istu. Kako sam stao pored njega, oglasih se, otprilike "Ma da li je realno, naduvaš mi se... i ti i ko vas nauči da parkirate na ulici..." Kako je otoplilo, prozor mi je bio malo spušten, što sam zaboravio, mada bi me čuo svakako. Pogledam lika, on je u fazonu " 'beš ga, šta ću (puno ostrvo)" i nastavi da pretura po papirima.

Nekih pola sata pre toga, u Starine Novaka, lik ostavio kombi na ulici i otišao svojim poslom. Em su jednu traku iskopali, ispred onog stambenog kompleksa, em on ostavi kombi. Cirkus.

TT
Al sto su sad počeli u požeškoj da staju u voznoj traci, u žutoj ne mogu zbog tramvaja jer često prolaze, i onda ljudi stanu u srednjoj, upale sva 4 i kao ekstra. Ja prvi put nisam mogao da verujem, mislio sudar :D

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pa to su nova pravila. Since 2012.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

stefanan napisao:Al sto su sad počeli u požeškoj da staju u voznoj traci, u žutoj ne mogu zbog tramvaja jer često prolaze, i onda ljudi stanu u srednjoj, upale sva 4 i kao ekstra. Ja prvi put nisam mogao da verujem, mislio sudar :D

To još nisam video, ispred Ponča stoji neko redovno, u žutoj traci.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Ja od jesenas troje, dva kombija i neki lik. Komedija

Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

stefanan napisao: 07 Mar 2018, 22:41Al sto su sad počeli u požeškoj da staju u voznoj traci, u žutoj ne mogu zbog tramvaja jer često prolaze, i onda ljudi stanu u srednjoj, upale sva 4 i kao ekstra. Ja prvi put nisam mogao da verujem, mislio sudar :D
Prvi put sam ovo video na pocetku Ruzveltove, kod "Tramvaja", stanu na mesto gde je crni Focus sa slike, ne mogu desno zbog tramvajskih sina.

Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dobro, u Ruzveltovoj postoje 3 i 2 trake, pa imas izbor da ga obidjes sa 2 strane, a u Pozeskoj moras da napravis prekrsaj, to jest vozis zutom trakom, ne bi li obisao magarca.
Daleko od toga da nisu retardi.

Ja sam sa druge strane, kod nove zgrade stao da sacekam da sestra izadje iz pekare, ali 23:30 uvece i 3 trake, preko dana bih je cekao negde drugde.
Mada tu moze i na trotoar sirine 10m da se popne, ako treba nekoga da sacekas 2 minuta, nego sam ja mislio da je ona vec napolju kod stanice, pa sam dodatno ispao i creeper, jer sam vozio 3 na sat i buljio u ljude na stanici :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Vozi vozi nije ovaj :kezo:

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

:besan:

Slika
Slika
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

ne zezaj sleper bi protero :) al sto pesak ne moze da prodje.
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Čini se da ima mesta jer sočivo kamere malo krivi sliku. Oko 5cm sa svake strane auta je bilo.
Odgovori