Sport
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Sport
Najvažniji deo je upravo taj, da li napadač u momentu kontakta predstavlja bilo kakvu opasnost po gol protivnika. Zato se ni za "oštrije" startove ne svira penal, ako je napadač izgubio kontrolu nad loptom.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Kod Rajka ima staza normalne širine, problem je što su glupi panduri stavili tu kapiju...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Po ovakvom vremenu je isti prilaz kavezu marakane.
Mene tvoje razmišljanje ne čudi - potpuno si u pravu. Zato nas i ima na stadionu sve manje i manje. Kod mene je problem neke navike i očuvanja tradicije. U familiji se, naravno, Voša oduvek pratila, pa sam tako i ja na tom stadionu od kad znam za sebe. Prvo sa dedom i ćaletom, a zatim sa ekipom sa kojom i dan danas idem. Svi smo odavno svesni da je smisao izgubljen, ali to nam je, eto, prilika za neko redovno druženje, sad kad smo zašli u neke godine gde je sve manje vremena. Trudimo se i da se ne nerviramo toliko, al' mene konkretno jebe to što nepravdu mrzim više od svega, pa ode pritisak u k.rac...
Ono što mi je najteže da shvatim je kako su ljudi u stanju da se raduju ovakvim "pobedama" i "titulama"...
Ji 4Tze napisao: 07 Mar 2018, 21:53 Mene je uvek čudilo što odrasli i školovani ljudi gledaju domaći fudbal![]()
Mene tvoje razmišljanje ne čudi - potpuno si u pravu. Zato nas i ima na stadionu sve manje i manje. Kod mene je problem neke navike i očuvanja tradicije. U familiji se, naravno, Voša oduvek pratila, pa sam tako i ja na tom stadionu od kad znam za sebe. Prvo sa dedom i ćaletom, a zatim sa ekipom sa kojom i dan danas idem. Svi smo odavno svesni da je smisao izgubljen, ali to nam je, eto, prilika za neko redovno druženje, sad kad smo zašli u neke godine gde je sve manje vremena. Trudimo se i da se ne nerviramo toliko, al' mene konkretno jebe to što nepravdu mrzim više od svega, pa ode pritisak u k.rac...

Ono što mi je najteže da shvatim je kako su ljudi u stanju da se raduju ovakvim "pobedama" i "titulama"...
Ok, ali neverovatno je da jedan klub kao što je CZ, klub kroz koji je prošlo na stotine miliona maraka / evra, ne može već 50 i više godina da sredi taj plato ispred istočne i južne tribine. Ne moraju da stave granitne ploče, dovoljno je da asfaltiraju ili izbetoniraju. Sećam se da su nam se pre nekoliko godina i neki stranci smejali i sprdali kada je reprezentacija igrala.Mr.Rotor napisao: 07 Mar 2018, 22:30 Kod Rajka ima staza normalne širine, problem je što su glupi panduri stavili tu kapiju...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Smejali su se Rusi pre neki dan a i Englezima nije baš bilo sve jasno tipa gradilišta oko stadiona, žica, policija naoružana do zuba, razbijen toalet, neverovatna buka na stadionu, može da se stoji a ne mora da se sedi, cigarete itd itd.
To samo govori da smo daleeeko od bilo kakvog standarda uefe i uskoro bi moglo da nam se desi igranje u inostranstvu.
Što se tiče penala ako uključim emocije onda zbog one pljačke koja traje 73 godine penal je postojao a ako ih isključim nije.
Mada mi stvarno nije jasno kako neko može da pomisli da je pljačkan u vreme Savićevića, Prosinečkog, Šukera, Binića, Bobana i Mijatovića i ekipe. Ali dobro emocije su to. Tako je i preko, svi su kivni na Juve, Real i Barsu itd.
Kada se konstantno priča i piše o suđenju onda ni ne trba da nas čudi ovakva situacija u našem fudbalu.
Dokle god nam klinci prvenstveno imaju želju da što pre odu iz kluba i zemlje i obogate se negde tamo preko tu kvaliteta nema.
Menadžeri i razni ološi nam određuju sastave ekipa.
Dođeš na stadion kao na seoski vašar, uz izvinjenje da je i na tim vašarima kultura i red na višem nivou.
Stadioni su na ruina a i ono što vredi i pored svih preporuka da ne mora da ima atletsku stazu da treba da ima krova koji će štiti od kiše jer na stadion ti neće dozvoliti da uneseć opasno oružje kišobran pa će većina ljudi ostati kući, mi opet gradimo drugačije, primer je Niš.
Klubove nam vode političari, kriminalci ili navijači. U normalnom svetu privatnici.
Ipak ja volim fudbal, ovaj naš domaći, za drugi ne znam.
Trenutno ne postoji razlog a ni način da nekoga privučete da dođe na stadion.
To samo govori da smo daleeeko od bilo kakvog standarda uefe i uskoro bi moglo da nam se desi igranje u inostranstvu.
Što se tiče penala ako uključim emocije onda zbog one pljačke koja traje 73 godine penal je postojao a ako ih isključim nije.
Mada mi stvarno nije jasno kako neko može da pomisli da je pljačkan u vreme Savićevića, Prosinečkog, Šukera, Binića, Bobana i Mijatovića i ekipe. Ali dobro emocije su to. Tako je i preko, svi su kivni na Juve, Real i Barsu itd.
Kada se konstantno priča i piše o suđenju onda ni ne trba da nas čudi ovakva situacija u našem fudbalu.
Dokle god nam klinci prvenstveno imaju želju da što pre odu iz kluba i zemlje i obogate se negde tamo preko tu kvaliteta nema.
Menadžeri i razni ološi nam određuju sastave ekipa.
Dođeš na stadion kao na seoski vašar, uz izvinjenje da je i na tim vašarima kultura i red na višem nivou.
Stadioni su na ruina a i ono što vredi i pored svih preporuka da ne mora da ima atletsku stazu da treba da ima krova koji će štiti od kiše jer na stadion ti neće dozvoliti da uneseć opasno oružje kišobran pa će većina ljudi ostati kući, mi opet gradimo drugačije, primer je Niš.
Klubove nam vode političari, kriminalci ili navijači. U normalnom svetu privatnici.
Ipak ja volim fudbal, ovaj naš domaći, za drugi ne znam.
Trenutno ne postoji razlog a ni način da nekoga privučete da dođe na stadion.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sinoc sam prolazio u blizini stadiona. Tacno se moglo videti ko je bio na utakmici, svima blatnjava obuca, fino preko djona 
DukeNS, jel znas da li su delili karte za Zapad onima sa godisnjim ulaznicama (par komada)?
Gesendet von meinem SM-J500FN

DukeNS, jel znas da li su delili karte za Zapad onima sa godisnjim ulaznicama (par komada)?
Gesendet von meinem SM-J500FN
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U toj supi nam je bila svlacionica, a i par sprava smo imali. Bas je svinjac sada, kontam da je i gradiliste doprinelo tome.Mr.Rotor napisao:![]()
Inače divno uređeno oko stadiona. Lepota jedna.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
blaugrana napisao: 08 Mar 2018, 13:00
Ne da ja znam. A verujem da bih čuo.
samo polako napisao: 08 Mar 2018, 11:07
Nisam pisao napamet. Imam blizu 40 godina, pa samim tim i prilično reprezentativnog uzorka. Imam oca i dedu koji su mi pričali o svim doživljenim nepravdama (da ih nije bilo, imali bismo na kontu više od 2 titule šampiona SFRJ), ali ne bih da se ovo pretvori u neku dužu raspravu. Svako ko objektivno sagledava situaciju će videti da stvari nisu (bile) čiste. Za vreme SFRJ nije bilo baš tako izraženo, dok je ovo što gledamo od raspada te države čisto silovanje. Samo što se uloge glavnog silovatelja periodično smenjuju.
p.s. Ekipu koja je bila šampion Evrope (Dejo, Prosinečki, Binić...) smo lagano otresli u Novom Sadu...

Edit: Evo za kraj i jednog komentara koji dočarava situaciju:
Naša fudbalska liga u potpunosti odražava stanje društveno-političkog života u Srbiji. Dva beogradska monstruma su uzurpirala sve resurse i mehanizme moći i pitanje je samo ko je jači (čitaj: ko ima više sudija na platnom spisku i više "zatvorenih" utakmica) - taj će biti prvak (pitam se, ko može da se raduje takvim titulama?). Stoga su saopštenja jednih i drugih, kako se tobože sudi protiv njih, podjednako degutantna kao kada vučić, patetično glumeći nekog progonjenog opozicionara, plačnim glasom kuka kako je nedovoljno zastupljen na RTS-u ili pinku. Još je grotesknije kada se navijači jednih i drugih prepucavaju na portalima i društvenim mrežama za koga se više krade i namešta. Odjednom postane OK (čak se naslađuju time) kada se za jedne sudi nepostojeći penal u 85. minutu na 1:1, zato što se za ove druge sudilo 5 takvih istih penala tokom sezone ("Šta, kao ne sećate se kad vam je u Lučanima suđeno dva penala ili kad ste dali Javoru gol u 99. minutu?"). I tako u nedogled.
Očekivanja ostalih klubova da će protiv jednih ili drugih igrati regularnu utakmicu podjednako je nerealno kao očekivanje da će u ovakvoj konstelaciji snaga biti fer i poštenih izbora. Ne vidim drugo rešenje od istupanja iz (ovakve) lige, kao što ne vidim drugo rešenje od bojkotovanja (ovakvih) izbora.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Otresli i sad misliš da ste prvaci sveta! Šta jel to!
Ustvari vi ste trebali da budete prvaci evrope?
Pa i Real gubi od Girone pa se Girona ne loži da je prvak evrope.
I ja imam dosta godina i pređenih kilometara i geldao sam dosta toga.
Pobedili ste jer se igrao dobar i kvalitetan fudbal. Bilo je mnogo dobrih igrača.
Ovo dana je sve prosek i sve se svodi na pobedu u derbiju.
Jel Zvezda kriva što se borite za 8 mesto?
Pa prošle nedelje je bio gol iz ofsajda na Marakani protiv Zvezde i?
Vama je postala opsesija pobediti Zvezdu a što gubite od osrednjih ekipa to verovatno opet Zvezda namestila.
Ustvari vi ste trebali da budete prvaci evrope?
Pa i Real gubi od Girone pa se Girona ne loži da je prvak evrope.
I ja imam dosta godina i pređenih kilometara i geldao sam dosta toga.
Pobedili ste jer se igrao dobar i kvalitetan fudbal. Bilo je mnogo dobrih igrača.
Ovo dana je sve prosek i sve se svodi na pobedu u derbiju.
Jel Zvezda kriva što se borite za 8 mesto?
Pa prošle nedelje je bio gol iz ofsajda na Marakani protiv Zvezde i?
Vama je postala opsesija pobediti Zvezdu a što gubite od osrednjih ekipa to verovatno opet Zvezda namestila.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...