Putevi u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Putevi u Srbiji
Nije Srbija ali kod nas ima I gore:
Bolje da nisam gledao.
Bolje da nisam gledao.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Malocas dobio poruku u grupi.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Isto je ovako i po Evropi kad veje sneg, ne znam zasto ljudi misle da se tamo magicno instant ocisti sneg. Po Americi takodje.
Vracam se sad sa Kopa veje sneg u fulu, do brusa smo se spustali preko sat vremena.
Neverovatan broj ljudi sa letnjim gumama oce po ovom ludilu da se penje na planinu, prosto neverovatno. Najludji su mi likovi u skupim dzipovima koji furaju letnje gume misleci da je to ok a policija ih pusti valjda zato sto su 4x4. Ili likovi sa bmwovima i letnjim gumama i lancima i onda ne mogu da skrenu.
Neverovatan broj ljudi sa letnjim gumama oce po ovom ludilu da se penje na planinu, prosto neverovatno. Najludji su mi likovi u skupim dzipovima koji furaju letnje gume misleci da je to ok a policija ih pusti valjda zato sto su 4x4. Ili likovi sa bmwovima i letnjim gumama i lancima i onda ne mogu da skrenu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To treba tuci govnjivom motkom 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad procitam ovako nesto, shvatim zasto ne treba da stajem nikome na putu i nudim pomoc. U vecini slucajeva su svojom krivicom dosli u takvu situaciju.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Od zanimljivih kola sa letnjim gumama - maserati levante, novi i stari audi q7 zajedno u ekipi napravili zastoj, smart, rumunski bmw e60 sa lancima i prednjim letnjim koji nizbrdo nije mogao da se spusti jer bukvalno nije mogao da skrene u krivini.
Sve u svemu kop - bg 5h 10min.
Sve u svemu kop - bg 5h 10min.
Izgleda da počinju pripreme za rekonstrukciju. Kamioni (mislim da je Karin komerc) istovaruju tucanik kod putarske kućice u blizini Gladnoša.Geza napisao: 21 Sep 2017, 13:57 Obnova puta Banstol-S.Karlovci koštaće 240 miliona dinara
http://rtv.rs/sr_lat/vojvodina/srem/obn ... 55444.html
SREMSKI KARLOVCI - "Putevi Srbije", na inicijativu i predlog Pokrajinske vlade, u prioritet su uvrstili i raspisali javnu nabavku za rekonstrukciju dela državnog puta od Banstola do Sremskih Karlovaca, koji se trenutno nalazi u veoma lošem stanju, potvrdio je danas u Sremskim Karlovcima potpredsednik vojvođanske vlade Đorđe Milićević.
"Procenjena vrednost te investicije je oko 240 miliona dinara. Nakon javne nabavke koja je u toku, očekujemo da bude izabran izvođač i da radovi u najskorije vreme počnu. Očekujemo da ćemo već od sledećeg proleća ili leta imati obnovljen put," rekao je Milićević.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Danas sam išao do Rama.
Deo katastrofa, deo pista. Za svakog po nešto
TT
Deo katastrofa, deo pista. Za svakog po nešto

TT
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Onaj deo od Karlovaca do raskrsnice jeste bas los, ali ono sto je bilo pre dok nisu obnovili drugi deo je bilo jos dosta losije. Bas sam isao neki dan, tup tup tup tup, ko vozom da idem...odjednom sve gore i gore i stanem pored puta, mislio sam da mi je pukla guma. Sva sreca nije. 

- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Kad smo se vraćali iz Petrovaradina za BG za Sretenje, išli smo preko Banstola. Dva puta smo stajali da privežemo topove, da ne popadaju sa kamiona zbog dobrog puta.
Inače, bilo je krajnje vreme da rekonstruišu tu deonicu.
Inače, bilo je krajnje vreme da rekonstruišu tu deonicu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Niste vi to dobro svezali. 
Ja idem relativno često u Karlovce i najbliže i najlakše mi je autoputem pa se isključim posle Inđije, pre Maradika i onda preko Banstola. Navikao sam, pregrmim nekako taj deo i ne deluje mi tako katastrofalno. Bilo bi nezgodno da moram češće da prolazim. Ali biće odlično ako i to srede.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk

Ja idem relativno često u Karlovce i najbliže i najlakše mi je autoputem pa se isključim posle Inđije, pre Maradika i onda preko Banstola. Navikao sam, pregrmim nekako taj deo i ne deluje mi tako katastrofalno. Bilo bi nezgodno da moram češće da prolazim. Ali biće odlično ako i to srede.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Misliš na makadam?pedja napisao: 11 Mar 2018, 18:13 Danas sam išao do Rama.
Deo katastrofa, deo pista. Za svakog po nešto![]()
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
To je i najekonomicnija i prilicno brza varijanta NS-BG. Kad srede bice to super bar neko vreme.