Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Evo volvo od kad ga imam troši tu negde između 5.3 do 5.7, zavisi koliko se vozim. Sad na -15 če dogurati na 6 mozda i koji deci preko ali to je voznja od 6 km u jednom smeru uz dosta rada na leru . Honda bi trosila manje, ali bi se razlika merila u decilitrima šta je zanemarivo ako gledam da se skoro i ne vozim sa njim. To če se od marta menjati pa čemo videti potrošnju.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Šta sluzbeno vozis I koja je potrosnja?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ovo nije divljanje, ovo je guzva, a i mali uzorak, svega ~15km, smanji se to malo kasnije.
Kada divljam, koliko moze po gradu, tu je 18-20l, zavisno od guzve i semafora, ali bi mi neki duzi prosek bio 14-15l, sto mi je ok za sadasnju kilometrazu.
Dok sam prelazio 30-40k km godisnje, to je bilo suludo, ali sada em mirnije vozim, em ne prelazim preko 20k km.
Najvise bih voleo da mogu da priustim da pazarim isti takav konkurentni C300 kupe ili jos bolje, cabrio, ali je mala sansa da se to ostvari u ovoj generaciji, mozda kada pojeftine na ispod 20k

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svasta sa svakojakom potrosnjom...vise manje neki dostavni minivanovi i slicno sranje...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Za Heroja je hibrid rešenje kada nestane dizela. Jako čudan koncept auta: manje troši u gradu nego na otvorenom. Sve naopačke. 

- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Vectra c 1.8 benz
Osipaonica - Cacak preko Kragujevca, a u povratku sam isao preko Rudnika, potrosnja 6,6 a prosek nekih 54km/h
Osipaonica - Cacak preko Kragujevca, a u povratku sam isao preko Rudnika, potrosnja 6,6 a prosek nekih 54km/h
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Brera 2.0 remap @200bhp subotica-zagreb preko sombora 9.0, gas patos gde god moze. Zagreb-subotica normalna voznja (auto put 140 tempomat, magistrala agresivna voznja) 7.1L
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da ne bude da mi iz Zukija isparava plin 
Od zgrade do Srebrnog jezera, Smederevcem, te nazad do Požarevca, po bordu 6l, što mu dođe realno oko 7l TNGa. Nisam žurio, ali ni pazio na potrošnju, samo me je jedan Merc pretekao.
Kod PO sam natankao i resetovao(nekih desetak km pre autoputa). Ispred zgrade, što je oko 70km, mi je pokazao malo preko 9l, realno oko 10,5 TNGa, što je odlično, sa obzirom na putnu brzinu na AP (malo da prodiše).
U parama odličan učinak.
Sada da vidimo koliki će Rašić da ispostavi račun za servis TNGa na 90k.
TT

Od zgrade do Srebrnog jezera, Smederevcem, te nazad do Požarevca, po bordu 6l, što mu dođe realno oko 7l TNGa. Nisam žurio, ali ni pazio na potrošnju, samo me je jedan Merc pretekao.
Kod PO sam natankao i resetovao(nekih desetak km pre autoputa). Ispred zgrade, što je oko 70km, mi je pokazao malo preko 9l, realno oko 10,5 TNGa, što je odlično, sa obzirom na putnu brzinu na AP (malo da prodiše).
U parama odličan učinak.
Sada da vidimo koliki će Rašić da ispostavi račun za servis TNGa na 90k.
TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jesi mu menjao dizne?
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- pedja
- član 001
Nešto su ih čistili, pre nego što je došao kod mene, ali nisu menjane. Sad ne mogu da se setim ni koji je uređaj. Kada mi nabroja sve što može da zameni, sa cenama, shvatih da je plivajući malo dete za ove zaje*ancije 
TT

TT
DiZlo na toj relaciji troši <5 lit, i to ovaj moj traktor koji nije ekonomičan kao TDI.
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Vectra 2.2 155hp

Sent from my XT1650 using Tapatalk

Sent from my XT1650 using Tapatalk
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- pedja
- član 001
Za 7l TNGa ne mogu ni 3,5l ED da kupim.Heinz napisao:DiZlo na toj relaciji troši <5 lit, i to ovaj moj traktor koji nije ekonomičan kao TDI.
Svejedno bih dizela radije, makar mi potrošio i 5-6l.
TT
A za 10.5 lit?
- pedja
- član 001
10,5TNGa je malo više od 5l ED, u parama, a pri brzini kojom sam se kretao duž AP, dizeli (koje sam vozio) su preko toga. Sa obzirom na klasu/aerodinamiku vozila, meni je ovo sasvim OK. Ipak, da mogu da biram, ne bi mene plin video, iz više razloga.
TT
TT