Ovaj Tigar UHP ima baš agresivno dizajniranu šaru, ali pitanje je kako će držati na kiši i kako će se ponašati posle recimo 10-15000km. Izgleda dobro, a cena je baš sumnjivo niska...a opet to se radi kada neko hoće da se probije u segmentu.
Puzo81 napisao: 14 Mar 2018, 17:32
Vozio sam dimenziju i marku sa slike jedno 2-3god (apr.-novemb.) na corsi B, perfektna i po suvom i po kisi iako su bile polovne.
Nove skupe kao otrov, oko 95-100e je bila Zero Nero.
Sad je 75 eura komad. Odlicna guma, mnogo dobro prijanja. U krivini me iznenadjuje koliko je dobra. Verovatno necu menjati gumu i za sledeci auto.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kakav naslov, Sava najvece razocarenje. Jbt pa Perfecta je Sava Sava, krs krs da 6mm sare kao i Sigura. Tih guma Sava proda minimalno, zato je valjda i ne menjaju.
I onda uzmemo Sava UHP2 i bude obrnuta situacja, iznenadjenje na testu ali pozitivno.
Vozio sam dimenziju i marku sa slike jedno 2-3god (apr.-novemb.) na corsi B, perfektna i po suvom i po kisi iako su bile polovne.
Sad je 75 eura komad. Odlicna guma, mnogo dobro prijanja. U krivini me iznenadjuje koliko je dobra. Verovatno necu menjati gumu i za sledeci auto.
Kada je meni na X10XE i smesnih 54ks na -40/-40 prijanjala mogu zamisliti kako grize na GSI 125ks
Pa ti rece 75e to je oko 90fr. 75fr za premijum 16" je ok cena. Bitno da si zadovoljan. Conturato P7 skuplji a nije se nesto pokazao kazu. Ova dimenzija je bas jeftina. 225/45 je 150fr