nsam49 napisao:i koji ce ti q zadnja vuca za svaki dan, to je jedan veliki minus
Prednja vuca u autu jacem od 150ks i vecem od C segmenta nije bas najbolje resenje.
Toga je svestan i Audi pa u modelima od preko 210ks, serijski ugradjuje 4WD

Naravno, u tom slucaju BMW ima xDrive.
Posto sam planirao da kupim nov Audi A5 SB, jako su me razocarali zbog nemogucnosti personalizacije po mojoj volji.
Tu pre svega mislim na nemogucnost uparivanja S-tronic menjaca uz 2.0 TDI motor kao i nemogucnost bilo kakvog automatika uz quattro.
Msm, kakvo je cudo taj DSG kad trebas da kupis dizel od 245ks, da bi mogao da uzmes i njega.
Kod VW-a i Skode se s'druge strane ti menjaci ugradjuju i u najjeftinijim primercima.
Dalje ako gledamo cinjenice BMW uglavnom postize bolje performanse od Audija sa motorom iste klase.
Hocu da kazem da je 320d bolji od A5 2.0TDI, 325d od 2.7 TDI, 330d od 3.0 TDi dok je 335d bez konkurencije.
Kod benzinaca je slicna situacija...jedino sto je S5 bolji od 335i, mada je pitanje i koliko su za poredjenje jer je S5 visa klasa.
Sto se dizajna tice, to je subjektivna stvar i tu je svako u pravu na svoj nacin.
Meni je isto A5 lepsi od serije 3 kupe a da li je i bolji to je vec pitanje.