Čudno mi je delovalo a znam da je 5,8', a uživo hmmm.
Dobro je nisam oćoravio

Poslato sa Huawei Mate 10 Lite
Grešiš Heki, grešiš...Xepoj87 napisao:Jok, imas na gsm areni poredjenje na vise primera u sitna crevca, pa baci pogled.
Nigde nisam spomenuo ni osetno, niti ista drugo, rekao sam da su bolke kamere i to je to.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
IphX je izasao da se takmici sa tadasnjim S8, a ne S9, koji je dosta noviji, pa samim time i kamera malo poboljsana.carov2 napisao: 16 Mar 2018, 13:36Grešiš Heki, grešiš...Xepoj87 napisao:Jok, imas na gsm areni poredjenje na vise primera u sitna crevca, pa baci pogled.
Nigde nisam spomenuo ni osetno, niti ista drugo, rekao sam da su bolke kamere i to je to.
Ima brdo testova na netu, i to je tu negde...
Da ponovim, nikome kamera ne treba da bude presudna kod poređenja ova dva uređaja. ( ne samo tebi i meni )
DaIkac napisao:Iz Bugarske?
Zazori su tu namerno. Telefoni koji imaju taj ružni kanal oko ekrana zapravo vrlo teško polome isti.Darko napisao:Posle kraceg koriscenja a8.
Ekran je odlican, veliki. Super za koriscenje i citanje.
Kamera osrednja. Veravatno u rangu sa mi5 koji sam imao i koji je daleko jeftiniji telefon.
Najveca zamerka mi je na jedan deo oko izrade. Izmedju ekrana i kucista su onako malo veci zazori. Pa tu upada prasina i prljavstina plus je telefon crn pa se dodatno vidi. Osim toga kad je na suncevoj svetlosti u tim zazorima se vidi lepak pa dosta skrnavo izgleda.