Dobro veče
Re: Dobro veče
A slavine? 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Niplom.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako ti treba samo da improvizujes takve navoje imaju kao sto Geza rece Vodoinstalateri ili ovi sto rade grejanje. Srafove bas ne znam gde ces naci.igor_harris napisao: 12 Mar 2018, 12:44 Nije nista vezano za automobile. Nego pravim nesto za fotografiju, to bi trebalo da ima u nekim radnjama sa srafovskom robom, ali gde god da sam gledao nisu imali jer se to ovde retko koristi.
Nasao sam neku firmu koja moze da mi nareze, ali sam se nadao da negde mogu da nadjem gotovo.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ma da, izgleda da cu morati kod nekoga da mi nareze. Suvise se to retko koristi, posebno jer mi treba 1/4" a to je bas sitno.dragvorl napisao:Ako ti treba samo da improvizujes takve navoje imaju kao sto Geza rece Vodoinstalateri ili ovi sto rade grejanje. Srafove bas ne znam gde ces naci.igor_harris napisao: 12 Mar 2018, 12:44 Nije nista vezano za automobile. Nego pravim nesto za fotografiju, to bi trebalo da ima u nekim radnjama sa srafovskom robom, ali gde god da sam gledao nisu imali jer se to ovde retko koristi.
Nasao sam neku firmu koja moze da mi nareze, ali sam se nadao da negde mogu da nadjem gotovo.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sve u vezi sa emisijama izduvnih gasova, dizel skandalom i slicno postujte u temi za to viewtopic.php?f=15&t=3737
Vec nekoliko puta se desava da se ovde rasprava povede nasiroko, a uglavnom svi znate da ima posebna tema. Olaksajte nam malo posao, bar kada su ovako ocigledne teme u pitanju.
Hvala
Vec nekoliko puta se desava da se ovde rasprava povede nasiroko, a uglavnom svi znate da ima posebna tema. Olaksajte nam malo posao, bar kada su ovako ocigledne teme u pitanju.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Scena u okolini Smedereva 

- Prikačeni fajlovi
-
- popo_sprvod.jpg (76.28 KiB) Pogledano 2446 puta
.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Neverovatno koliko pratilaca ima. Izgleda da ljude zabavlja svojom gluposcu. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Tako nekako. Mada mislim da su djeca njegova publika.igor_harris napisao:Neverovatno koliko pratilaca ima. Izgleda da ljude zabavlja svojom gluposcu.