Ne govorim ovo jer se ne slazem sa misljenjem korisnika iznad, vec zbog njegovog stava, ja da sam administrator (a nisam), banovao bih ovakve korisnike bez razmisljanja. Pisanje bez argumenata i cist poziv za svadju prozivanjem ostalih.
Sto se tice automobila, vlasnik sam bmw-a koji te interesuje. Doduse redizajnirane verzije, al slicno je to, samo su ucinili da bude ruzniji nego pre
Ako te interesuje nesto konkretno, pitaj me, ovako napamet ne bih nesto da pisem jer nisam vozio a5 pa ne mogu da dam realno poredjenje.
Auto je inace stvarno dobar, nema sta. Sto se tice pogona, ja najvise volim zadnji, pa 4x4, pa prednji. Prednji ne volim ni na jednom autu, a kamo li tek na sportskom. Doduše, ja ne vozim baš kao većina vozača, volim da zanosim auto i radim to kad god mogu (naravno kad nema ljudi pored, smatram da ako udarim u drvo "dobio sam sta sam trazio", ali svojom igrom nikad ne bih ugrozio tuđi život)... Ako planiraš to da radiš, onda zadnji pogon bez razmišljanja... Ja već nerviram neke "audi" drugove kada krenem da ubrzavam od 20 do 80 recimo i non stop radim volanom levo desno i ostavljam tragove na putu... Svi bi to da rade, ali džabe... A audi je u Šapcu dosta popularan, tako da uvek se nadje neko ko bi to da pokuša
E sad, ako ćeš da voziš samo da te vide da ti je auto lep i to je to, onda je manje više svejedno, možda bih uzeo A5... Ali za za*ebancije u svakom slučaju bmw