Slovenija
Re: Novi Sad-Slovenija
Čemu ti nađeš manu.
Tuda smo išli 2-3x umesto preko Trsta (jer je manja gužva), ništa nam nije smetalo.
Tuda smo išli 2-3x umesto preko Trsta (jer je manja gužva), ništa nam nije smetalo.
Nisam več neko vreme, ali znam da je desna traka maltene neprevozna. Koliko znam ograničenje nije 130 nego manje ( 110 ili 100 ), to nisam siguran.Darko napisao: 13 Mar 2018, 00:10 @maniaxxxe, jesi skoro vozi od gorizie prema postojni?
Dosta je grbav put. Skace dosta auto plus nije pun profil nego 2+2 bez zaustavne trake.
Koliko je tu maksimalna brzina 130 ili manje?
Ako je plava tabla onda je 110
To misliš Rimske toplice? Nemaš tamo šta da radiš

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jeste taj put je los ali su ostali putevi odlicni. Bas volim tamo da vozim. Jedva cekam ponovo da odem
Odusevio me portopiccolo i miramare. Magistrala pored mora je san snova
Ako budes skoro u kopru. Pored u zusterni svrati u snack bar. Vrhunski pub. Sa mnogo okacenih elektricnih gitara na plafonu i u sanku imaju ugradjen harley davidson.

Na netu pise rimske terme. To je i dobro sto nema sta da se radi. Od stresnog posla treba mi samo zen atmosfera.
Na ovo mislim.

Odusevio me portopiccolo i miramare. Magistrala pored mora je san snova

Ako budes skoro u kopru. Pored u zusterni svrati u snack bar. Vrhunski pub. Sa mnogo okacenih elektricnih gitara na plafonu i u sanku imaju ugradjen harley davidson.

Na netu pise rimske terme. To je i dobro sto nema sta da se radi. Od stresnog posla treba mi samo zen atmosfera.
Na ovo mislim.

Da to su te u Rimskim Toplicama ( tako se zove mesto ). Meni je Laško bilo bolje, ali ako hočeš zen ugođaj onda su OK.
Hvala na preporuci, zapamtiču je kad budem u KP.
.
Hvala na preporuci, zapamtiču je kad budem u KP.

- Darko
Inace hrvati ponovo otvorili granicni prelaz na bregani.
Vise godina je radio samo Slo prelaz sad ponovo ima dva. To znaci bice jebeno tokom leta
evropske vrednosti 
Vise godina je radio samo Slo prelaz sad ponovo ima dva. To znaci bice jebeno tokom leta

Ista situacija je i na Udvaru na granici s Madjarskom.
Ne znam samo da li to tako mora jer su nova clanica EU ili je cisto zezanje naroda?
Ne znam samo da li to tako mora jer su nova clanica EU ili je cisto zezanje naroda?

- Darko
Pa kad su usli u eu pogasili su neke od svojih prelaza i sad ih iznenada vracaju tako da je cimanje naroda
Neke granice su potpuno debilne ako znas da su obe zemlje u eu. Na primer granica portoroz-umag. Ista je turisticka zona - istra. Mozes leti satima cekas na toj granici a mesta su udaljena nesto smesno. Ubijaju turizam time.

Neke granice su potpuno debilne ako znas da su obe zemlje u eu. Na primer granica portoroz-umag. Ista je turisticka zona - istra. Mozes leti satima cekas na toj granici a mesta su udaljena nesto smesno. Ubijaju turizam time.
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Obe zemlje su u EU ali Hrvatska jos nije u sengen...
A sta tek reci za Austrija / Nemacka? Izbeglice prolaze slobodno a sav ostali narod maltretiraju...
Kontrola je i na SLO AUT granici opet
- Darko
Jeste da hr nije u sengenu ali zasto prethodnih par godina nisu imali prelaz na bregani?
Najlepse funkcionise izmedju slo i italije. Potpuno su razmontirali prelaze. Samo pun gas.
Najlepse funkcionise izmedju slo i italije. Potpuno su razmontirali prelaze. Samo pun gas.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Na HU AT je bila pre godinu dana.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Darko, pojasni mi malo, kako je na prelazu. Nisam bio pola godine u Srb ali planiram uskoro, sada su na granici i policija i carina s obe strane ili kako, nije valjda da su to vratili 

- Darko
Redovni granicni prelaz. Prvo stanes na slo stranu cekas kolonu da dodjes na red, skeniraju ti pasos. Ides dalje, dodjes na hr prelaz, cekas kolonu, dodjes na red i skeniraju ti pasos.
Sve isto kao kad prelazis izmedju srb i hr.
Do prosle godine hrvati su drzali zatvorenim taj prelaz samo si projurio autom kroz njega.
Sve isto kao kad prelazis izmedju srb i hr.
Do prosle godine hrvati su drzali zatvorenim taj prelaz samo si projurio autom kroz njega.