Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 22:24

Re: Parkiranje

Post od Гага »

Млада госпођица огладнела па ручка и телефонира у свом СУВ-ићу мечкици МЛ 320 и то све, бахато без пардона на зеленој површини !!! Колико неко може да буде бахати-дебилни инвалид у мозак да овако нешто уради. Сликано данас-20. марта 2018. у 11:49 часова, на углу Булевара уметности и Булевара др. Зорана Ђинђића.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Ja je razumem...
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

A sto ne bi ? Ko je sprecava da to radi ? Zivimo u prokletoj ludnici!
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Vlada11070 napisao: 10 Mar 2018, 00:15 Izgubio sam živce do daljnjeg, samo idem po gradu i svadjam se sa mentolima, koji su u fazonu šta mi sviraš sto stajem na sred ulice, i dalje mislim da samo ja vodim ovu borbu..
Nisi sam. :besan:
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Vero u petak oko 14h. Slika

Sent from my 3310

Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Samo je utrčao na parking i otišao. Bahati vozači Fiata :DSlika

TT

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Nije ostavljen "u brzini", pa je udario Vitaru prekoputa.
Slika
Policija je izašla na teren izvršila uviđaj i uz pomoć građana vratila auto na parking. Ispod točkova Fiata postavljene su cigle sa gradilišta kako ne bi opet izašao na put.
Slika
:bravo:
izvor: NS uživo.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Umesto da su mu skinuli koji tocak, ne bi mrdnuo. Ciglu mogu klinci da uzmu za go :D Mene zamalo ispred zgrade da zalepi mazdica koja je ostala u leru. Kad trazis parking, poslednja stvar koju ocekujes je da ide auto prema tebi. Tad kad nisam pustio u gace, necu nikad :kezo:

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

djomla napisao:Vero u petak oko 14h. Slika

Sent from my 3310
Sem ako ga nisi video kako se parkira, ne mozes znati kako je bilo kad se on parkirao, mozda je zabrljao ovaj prethodni

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Vlada11070 napisao: 10 Mar 2018, 00:15 Izgubio sam živce do daljnjeg, samo idem po gradu i svadjam se sa mentolima, koji su u fazonu šta mi sviraš sto stajem na sred ulice, i dalje mislim da samo ja vodim ovu borbu..
Ja sam se do pre par godina kad dodjemo na odmor u KG svadjao se sa idiotima koji izgleda imaju neka svoja pravila i propise, pa staju i prakiraju gde ima mesta, a ne gde je dozvoljeno. Onda mi koleginica iz Novog Sada kaže da je u krugu prijatelja imala situaciju da je negde u NS neki debil teksista tako parkirao da kolica sa bebom nisu mogla da prodju trotoarom, naišao njen prijatejl sa ženom i detetom u kolicima i naravno počne da se raspravlja sa idiotom a ovaj ni pet ni šest izvadi nož i ubode ga u stomak. Recimo da me je ta situacija navela na malo dublje razmišljanje. Obzirom da smo retko u SRB, batalio sam da brinem o tome, jednostavno ih ignorišem i čuvam zdravlje.
Grujic napisao: 21 Mar 2018, 07:36 Sem ako ga nisi video kako se parkira, ne mozes znati kako je bilo kad se on parkirao, mozda je zabrljao ovaj prethodni
To uvek postoji kao mogućnost/izgovor, ali ako se uzme u obzir da ovi koji su levo i desno od Volvoa stoje "po linijama", onda je verovatnoća daleko iznad 90% da je taj u Volvou bahata budaletina.
Poslednja izmena od kragujevac u 21 Mar 2018, 07:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
djomla
Reactions:
Pridružio se: 17 Mar 2017, 07:17

Post od djomla »

Moguće, mada sumnjam da je prethodni toliko mogao da zabrlja.

Sent from my 3310

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Veliki auto, mala parking mesta. Ako parkira po PSu, veći su izgledi da će mu ovaj pored izlupati vrata.
Znači, ključiranje...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ogi napisao: 20 Mar 2018, 21:00 A sto ne bi ? Ko je sprecava da to radi ? Zivimo u prokletoj ludnici!
:plusone: Ranije sam se nervirao kad vidim ovakve situacije i raznoraznu bahatost u saobracaju i inace.
U poslednje vreme pomislim: ma nismo mi kolektivno nista bolje ni zasluzili.
Sve me manje pogadjaju i razrovane ulice, otpale fasase, smece na trotoaru, itd.. Ko nam jebe mater.
Razmisljam u glavi o lepsim predelima koje sam video u zivotu i zaboravim na te ruzne slike.
I skupljam lovu da kad god mogu odem na par dana negde iz ove vukojebine. :opustanje:
A na travi nek parkira ko hoce. Ne tangira me. Borba protiv vetrenjaca :D
Poslednja izmena od Darko u 21 Mar 2018, 10:04, izmenjeno 1 put ukupno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sve sve al na zelenu povrsinu da stanes i od nje pravis blatiste to mi je stvarno za ludnicu.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Borba ne sme nikad da prestane. Siledziju moze da zaustavi jedino pravdoljubivi siledzija. Onog trenutka kad pocnes da mirno posmatras postajes saucesnik.
Odgovori