Nisi sam.Vlada11070 napisao: 10 Mar 2018, 00:15 Izgubio sam živce do daljnjeg, samo idem po gradu i svadjam se sa mentolima, koji su u fazonu šta mi sviraš sto stajem na sred ulice, i dalje mislim da samo ja vodim ovu borbu..
Policija je izašla na teren izvršila uviđaj i uz pomoć građana vratila auto na parking. Ispod točkova Fiata postavljene su cigle sa gradilišta kako ne bi opet izašao na put.
Sem ako ga nisi video kako se parkira, ne mozes znati kako je bilo kad se on parkirao, mozda je zabrljao ovaj prethodnidjomla napisao:Vero u petak oko 14h.
Sent from my 3310
Ja sam se do pre par godina kad dodjemo na odmor u KG svadjao se sa idiotima koji izgleda imaju neka svoja pravila i propise, pa staju i prakiraju gde ima mesta, a ne gde je dozvoljeno. Onda mi koleginica iz Novog Sada kaže da je u krugu prijatelja imala situaciju da je negde u NS neki debil teksista tako parkirao da kolica sa bebom nisu mogla da prodju trotoarom, naišao njen prijatejl sa ženom i detetom u kolicima i naravno počne da se raspravlja sa idiotom a ovaj ni pet ni šest izvadi nož i ubode ga u stomak. Recimo da me je ta situacija navela na malo dublje razmišljanje. Obzirom da smo retko u SRB, batalio sam da brinem o tome, jednostavno ih ignorišem i čuvam zdravlje.Vlada11070 napisao: 10 Mar 2018, 00:15 Izgubio sam živce do daljnjeg, samo idem po gradu i svadjam se sa mentolima, koji su u fazonu šta mi sviraš sto stajem na sred ulice, i dalje mislim da samo ja vodim ovu borbu..
To uvek postoji kao mogućnost/izgovor, ali ako se uzme u obzir da ovi koji su levo i desno od Volvoa stoje "po linijama", onda je verovatnoća daleko iznad 90% da je taj u Volvou bahata budaletina.Grujic napisao: 21 Mar 2018, 07:36 Sem ako ga nisi video kako se parkira, ne mozes znati kako je bilo kad se on parkirao, mozda je zabrljao ovaj prethodni
Ogi napisao: 20 Mar 2018, 21:00 A sto ne bi ? Ko je sprecava da to radi ? Zivimo u prokletoj ludnici!