Parkiranje
Re: Parkiranje
Jeste. Perionica. A preko puta Rossetto. Ostave kola na pranju i palamude prekoputa u kafiću. Bude tu po dvadeset parkiranih po stazama.
Dag da naplati parking 
Gesendet von meinem SM-J500FN

Gesendet von meinem SM-J500FN
- Vlada11070
- Pridružio se: 29 Jan 2017, 01:33
Ja ne bih stavljao ni stubice, ne bi stavljao stene ni kamenje već bi bilo sve lepo uredno i čisto bez ičega. Parkiras se gde ne treba, odnese te pauk ili te slikaju, prvi put kazna 10.000,00 drugi put 15, a treći put 50.000,00 i bodovi.
Sve može da se resi pa i parkiranje tih imbecila za dva dana, nikakav to problem nije.
Sve može da se resi pa i parkiranje tih imbecila za dva dana, nikakav to problem nije.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
To su jos stvari koje mogu relativno lako da se regulisu, samo fali jos volja nadleznih.
Kako regulisati parkiranje na autobuskim stajalistima? Onaj fazon - "sad cu ja brzo, upalim 4 migavca i sve mi je oprosteno".
Jedino resenje je da pandur stoji ceo dan i da ceka na svakoj stanici koja ima pekaru, prodavnicu ili kladionicu. Stvarno ne znam sta je resenje...
Kako regulisati parkiranje na autobuskim stajalistima? Onaj fazon - "sad cu ja brzo, upalim 4 migavca i sve mi je oprosteno".
Jedino resenje je da pandur stoji ceo dan i da ceka na svakoj stanici koja ima pekaru, prodavnicu ili kladionicu. Stvarno ne znam sta je resenje...
Ja bih voleo da imam rešenje za ilegalne stubiće, žardinjere, gajbe, motke, lancem privezana "sidra", kofe, kante i sl. čuvare parking mesta na trotoaru, ili još gore na iscrtanim parking mestima.
+1
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Prikačeni fajlovi
-
- Capture.JPG (69.23 KiB) Pogledano 2149 puta
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Slobodna mesta pored i jos je parkirao tako da je zauzeo u principu oba mesta za invalide. Bravo. 

Koja je to marka ,,đipa", ne vidim sa telefona...
Čovek debil, invalid u mozak.
Audi đipće.
Sent from my 3310
Audi đipće.
Sent from my 3310
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kratko se zadrzao, ali ipak imamo invalide koji rade u firmi
Mislim da je Audi S3. Brunda iz auspuha.
Mislim da je Audi S3. Brunda iz auspuha.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ovo često viđam po HR , treba progutati knedlu pa parkirati na mesto za invalidne osobe kad se pročita....
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Takvi su vozači Jaguara........Drski, bezobrazni, samoživi, bahati. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac