WikipediaMark "Eurocrem" was registered on 3 August 1967 by Gandola, Italy with registration number "336733".[1] The brand was licensed since 1972 to Takovo, a company from Serbia, then SFR Yugoslavia; later Swisslion-Takovo. They produce Eurocrem Takovo.[2]
In the 2000s, Franck also licensed the name Eurocrem.[3]
Slatkiši & čokolade & kremići :)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Sad da li je samo ime licencirano ili i proizvod, uglavnom:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bio sam malopre u Metrou, najveca Nutela je 750gr i na akciji je nesto sitno ispod 500RSD
Dobra cena u Rodicu je 547 din
Samo crni, zato ga nisam ni probaosnork napisao:Posle raspada SFRJ ili pre?dragvorl napisao:Hrvati su kasnije dobili licencu za EC.
Jakša, jel taj Franckov Eurocrem samo crni, ili ima i mešani? Jesi li ga možda probao - ako jesi, kakav je ukus?

Uspešan prolazak kroz Hrvatsku
Eurokrem 'original', nisam još stigao da probam, čim bude javljam utiske. Moram da kupim i ovaj domaći, pa da bude 'back to back' testiranje...

Neko je spominjao, mislim Texonja, krem Nutkao, naleteo sam i na njega, pa da vidim kakav je...

Da ne bude da su samo kremići...

I, naravno, poenta odlaska...

Sad sam miran do proleća, da ne ispadne da ću ovo pojesti za mesec dana (a mogao bih)

Eurokrem 'original', nisam još stigao da probam, čim bude javljam utiske. Moram da kupim i ovaj domaći, pa da bude 'back to back' testiranje...

Neko je spominjao, mislim Texonja, krem Nutkao, naleteo sam i na njega, pa da vidim kakav je...

Da ne bude da su samo kremići...

I, naravno, poenta odlaska...

Sad sam miran do proleća, da ne ispadne da ću ovo pojesti za mesec dana (a mogao bih)

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
U sunce ti žarko! Ja još nisam smazao kanticu Krem Krema, sve se kao nedam, smanjio sam slatko na minimum. Al kad vidim ove fotke, dođe mi da se usvinjim, baš me briga za kilažu! 

Posetite www.garaza.rs !
Trojke, nesto mi je poznato to razmisljanje. Dobro je dok ne predjemo na supenu kasiku.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ala si nabavio zalihe nema za tebe zime.
Ih, ja jedem sve supenom kasikom jos od srednje skoleTexonja napisao:Trojke, nesto mi je poznato to razmisljanje. Dobro je dok ne predjemo na supenu kasiku.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije ni čudo što si jedan od vodećih na listi teškaša na forumu. Doduše, malo si smanjio sad, ali ide zima, nema bicikla... čuvaj se.
Posetite www.garaza.rs !