zeljkokg76 napisao: 21 Mar 2018, 15:25
Одлична гума, ја сам узео прошле године крајем марта баш ту димензију за Мегана у Кемоимпексу, била је око 6600. Одлично држи, а и на тестовима се показала у самом врху.
hvala na odgovoru.
Reci mi samo koja je bolja Hankook KINERGY ECO 2 K435 ili VENTUS PRIME 3 K125,posto mi ovaj iz radnje govori da su vrlo slicne?
Оно што видим у називу је еко и требала би да има таква својства, међутим поређење ове две гуме то не показује, барем по текстовима. Ја лично нисам за еко гуме, е сад за неко подробније поређење треба користити и једне и друге гуме, па тек онда дати суд.
K125 drzi dobro i tvrdja je, preciznija ali i krace traje.
435 je malo udobnija, za trajnost ne znam jer je prosle god izasla i to u ogranicenoj kolicini.
dag81 napisao: 22 Mar 2018, 14:19
K125 drzi dobro i tvrdja je, preciznija ali i krace traje.
435 je malo udobnija, za trajnost ne znam jer je prosle god izasla i to u ogranicenoj kolicini.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
sad si me bacio u dilemu iskreno vise preferiram mekse gume,ali videcu, za sta god da se odlucim mislim da je ok izbor.
Meni isto treba u toj dimenziji 225 50 17, i razlika izmedju Save i ostalih (Continental, GY, Dunlop..) je 5-6k dinara po komadu, a auto ce biti jos maksimum godinu dana kod mene, tako da mi nesto zao dati 200 eur vise za gume, mislim da Sava nije toliko losa. Gresim?
Sava uhp2 je top.
Med, vidi losa nije, boljih ima.
Razliku neko oseti jednom, neko nijednom, e sad ... Ali nije bezrazlozno neka guma 7000 neka 10.000 neke 15.000din a sve u istoj dimenziji. Ali nije ni ona sto kosta 6800 samo malo losija od one od 7200din npr, ako me razumete.