Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Druze, veruj mi, toliko je uzasan PO MOM MISLJENJU, naglasavam to, ne mogu ti recima objasniti. Sadasnji Leon a I prethodni i30 su bukvalno izmislili sve za ovaj auto. Jedino sto valja je to sto motor dobro vuce I nista vise. Uzasno je glasan, urla, rice, zvuk je kao da vozis GSP autobus. Ergonomija katastrofalna, ne znam sta cu sa rukama, nema naslon, ok, moze da se doplati verovatno ali leva ruka, ne mogu da stavim lakat na vrata niti mogu da drzim volan sa rukom na vratima, na rukohvatu. Volan uzasan, neprecizan, nikakav osecaj a onaj krak u sredini je toliko debeo da ne mozes da ga obuhvatis jednom rukom. Sve dugmice I komande su nabili na levi deo kraka I dugmici su slozeni toliko nelogicno u nebulozno da je to nevidjeno. Bord ocajan, opcije katastrofa. Radio kao pre 20 godina. Oprema je osnovna na nasim,ok. Udara mi desna noga u srednji deo kokpita I to tu negde u koleno, znaci ubija. Pazi sad ovo, gepek kada spustas, nemas gde da uhvatis vec moras po prljavom limu da bi zatvorio. Da nastavim ? Katastrofa. Dugmici, ono klima, bas beda. Ja I kolega se napred zapalili a drugo dvoje pozadi se zaledili. I tako.
Imam naviku koja svakako nije dobra, da levu ruku drzim u dnu prozora (lakat) a saku na volanu tako sto palac stavim ispod kraka a ostala 4 prsta iznad. Ovde je to nemoguce zbog debljine kraka, toliki krak nisam nikada video.nidza napisao: 22 Mar 2018, 18:34 Koji to krak volana u sredini držiš jednom rukom?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk