Svaki cajger pokazuje vise od realne brzine, mislim da je to neko pravilo.
Meni je fabricka guma 195-60-15, a vozim 195-65-15 i cajger mi je i dalje 1-2 km/h u plusu...
Skoro svaki, ima koji su vrlo precizni, secam se testa Bentleya nekog, na nizim brzinama je bio u brucu tacan. To regulise propis, moze vise u nekoj meri, ne sme manje da pokazuje.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jel ima neko ovde da ima kontakt u alti/emmi/winwin-u da mi malo ''pogura" porudzbinu.
Prosli ponedeljak sam podneo zahtev za kredit, u cetvrtak potpisao menicu a oni je i dalje ne javljaju,alo mi je hitno jer mi ta tehnika treba sada do subote. Zahtev podnet u emmi prodavnici..
Rolla napisao:Svaki cajger pokazuje vise od realne brzine, mislim da je to neko pravilo.
Meni je fabricka guma 195-60-15, a vozim 195-65-15 i cajger mi je i dalje 1-2 km/h u plusu...
Sent from my E5603 using Tapatalk
Znam ja to, nego sam proveravao na ovom automobilu. Što je najgore, danas mi se čini malo drugačije
Pisao sam već da na ortakovom starom SAABu, bar na autoputu, cajger pokazuje prilično precizno.
Rolla napisao: 28 Mar 2018, 00:15
Jel ima neko ovde da ima kontakt u alti/emmi/winwin-u da mi malo ''pogura" porudzbinu.
Prosli ponedeljak sam podneo zahtev za kredit, u cetvrtak potpisao menicu a oni je i dalje ne javljaju,alo mi je hitno jer mi ta tehnika treba sada do subote. Zahtev podnet u emmi prodavnici..
Sent from my E5603 using Tapatalk
Onaj brzi kredit? To bi trebalo za dan da bude gotovo. Jel si ih zvao?